Adlibris rabattkod

Fri frakt vid köp över 99 kr hos Adlibris
Visa erbjudande
Använd 109040 gånger
Villkor
Exklusiva erbjudanden för studenter hos Adlibris
Visa erbjudande
Använd 2417 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Adlibris Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Adlibris!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Sveriges största internetbokhandel – AdlibrisA:et stÃ¥r för Adlibris - glöm inte det

Låga priser och hög kvalitet på service tillhör grundkonceptet som gjort Adlibris till den största nätbokhandeln i Sverige idag. På Adlibris webbutik kan du som bokälskare tack vare en smart och användarvänlig hemsida enkelt hitta det du söker bland det enorma utbud som rymmer allt från studentlitteratur till barnböcker. Billiga och snabba fraktalternativ är också en bidragande faktor till varför så många väljer Adlibris när de beställer böcker på internet.

Adlibris - För bokälskare

Året var 1997 när fyra personer satt samlade kring ett köksbord i Linköping. De funderade på vad man skulle kunna börja sälja över internet, och bland de många idéer som kom upp fastnade de till slut för böcker. Personerna var Pär Svärdson, Fabian Fischer, Johan Arvidsson och Christian Lauritzen, och kort därefter grundas Adlibris Bokhandel AB. Med en gemensam bakgrund som konsulter var de alla erfarna inom områdena systemeffektivisering och automatisering. När de bestämde sig för att lansera en nätbokhandel var det också av vikt att verksamheten vilade på ett högeffektivt system som de själva kom att utforma – allt för att göra billiga böcker tillgängliga och högkvalitativ service möjlig. Redan första året omsatte företaget 700 000 kronor (1997), och sedan dess har framgången gått spikrakt uppåt.

En liten del av Adlibris enorma lager i Morgongåva3

Sök bland miljontals titlar i Adlibris webbutik för böckerAdlibris populära läsplatta Adlibris Letto

Att Adlibris är Sveriges största nätbokhandel innebär bland annat att deras sortiment består av miljontals titlar på en mängd olika språk. Här hittar du det mesta inom fack-, student- och skönlitteratur, i huvudsak på svenska och engelska, men eftersom företaget också är aktivt på den finska, danska och norska marknaden finns också ett rikt utbud av litteratur på de övriga nordiska språken. Gör du en sökning på adlibris.com kommer du säkerligen hitta litteratur på ytterligare ett antal språk. Utöver böcker i traditionellt format finns en ansenlig mängd ljud- och e-böcker att tillgå för den intresserade. Adlibris erbjuder snabb och billig frakt, och är därtill certifierat av Trygg E-handel. – Bokälskare som föredrar att få hem böckerna i brevlådan har därmed hittat rätt. Adlibris utbud inkluderar:

 • Kurslitteratur
 • Kokböcker
 • Serier
 • Pocket
 • E-Böcker
 • Ljudböcker
 • Deckare
 • Barnböcker
 • Läsplattan Adlibris Letto

Använd en rabattkod nästa gång du beställer från Adlibris – Såhär gör du

 1. Titta igenom de rabattkoder som finns på Rabattkalas för Adlibris och välj den du tycker passar bäst för dina ändamål. Kom ihåg att granska kodens villkor noga. Vissa rabatter gäller bara under särskilda omständigheter, t.ex. bara för nykunder eller om du beställer för ett visst belopp.
 2. Sedan klickar du på den Adlibris rabattkod som du sparar mest pengar med.
 3. Du omdirigeras till Adlibris webbutik samtidigt som din rabattkod synliggörs.
 4. Notera rabattkoden som dyker upp i rutan ”Din rabattkod”. Skriv ned eller kopiera den.
 5. Sedan handlar du på Adlibris precis som vanligt genom att lägga det du vill köpa i kundvagnen.
 6. När du handlat klart klickar du på ”Gå till kassan” uppe i högra hörnet. Om du är nykund måste du registrera dig, har du redan ett konto loggar du in. Fyll i informationen i alla steg fram till ”Betalning”.
 7. Under ”Betalning” väljer du ”Betala med presentkort”, du kommer nu till ett nytt fönster där du kan fylla i din tidigare noterade rabattkod. Klicka sedan på ”Fortsätt”.
 8. Rabatten kommer att dras av automatiskt på den totala ordersumman. Bekräfta därefter beställningen och känn dig nöjd över att ha gjort en bra affär.

Adlibris instruktioner för rabattkoden

Omdömen för Adlibris
1 omdöme
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 05.03.2014
Bra böcker, acceptabelt pris
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Beställde ett gäng böcker vars innehåll mestadels kretsade kring exi-stens. Nu vet jag inte längre om de finns.
Var detta till hjälp? 0 1

The site does not support this resolution on IE 8