Adlibris rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
Exklusiva erbjudanden för studenter hos Adlibris
Visa erbjudande
Använd 8547 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 99 kr hos Adlibris
Visa erbjudande
Använd 128255 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Adlibris Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Adlibris!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Sveriges största internetbokhandel

Låga priser och hög kvalitet på service tillhör grundkonceptet som gjort Adlibris till den största nätbokhandeln i Sverige. I Adlibris webbutik kan bokälskare tack vare en smart och användarvänlig hemsida enkelt hitta det de söker bland det enorma utbud som rymmer allt från studentlitteratur till barnböcker. Billiga och snabba fraktalternativ är också en bidragande faktor till varför så många väljer Adlibris när de beställer böcker på internet.

Fint skrivet av Adlibris.

Adlibris - böcker online sedan 1997

Året var 1997. Fyra personer satt samlade kring ett köksbord i Linköping. De funderade på vad man skulle kunna börja sälja över internet, och bland de många idéer som kom upp fastnade de till slut för böcker. Personerna var Pär Svärdson, Fabian Fischer, Johan Arvidsson och Christian Lauritzen, och kort därefter grundas Adlibris Bokhandel AB. Med en gemensam bakgrund som konsulter var de alla erfarna inom områdena systemeffektivisering och automatisering. När de bestämde sig för att lansera en nätbokhandel var det också av vikt att verksamheten vilade på ett högeffektivt system som de själva kom att utforma – allt för att göra billiga böcker tillgängliga för alla. Redan första året omsatte företaget 700 000 kronor (1997), och sedan dess har framgången gått spikrakt uppåt.

Sök bland miljontals titlar i Adlibris webbutik 

Att Adlibris är Sveriges största nätbokhandel innebär bland annat att deras sortiment består av miljontals titlar på en mängd olika språk. Här hittar man det mesta inom fack-, student- och skönlitteratur. I huvudsak på svenska och engelska, men eftersom företaget också är aktivt på den finska, danska och norska marknaden finns också ett rikt utbud av litteratur på de övriga nordiska språken. Gör man en sökning på adlibris.com kommer man säkerligen hitta litteratur på ytterligare ett antal språk. Utöver böcker i traditionellt format finns en ansenlig mängd ljud- och e-böcker att tillgå för den intresserade. Adlibris erbjuder snabb och billig frakt, och är därtill certifierade av Trygg E-handel. Bokälskare som föredrar att få hem böckerna i brevlådan har därmed hittat rätt. Adlibris utbud inkluderar:

 • Deckare
 • Kokböcker
 • Studentlitteratur
 • Biografier 
 • Pocket
 • E-böcker
 • Uppslagsverk
 • Ljudböcker
 • Barnböcker


Historieböcker och mycket mer hos Adlibris.

Bokrea hos Adlibris

Med jämna mellanrum kan man hitta böcker till reapris på Adlibris hemsida. Dessa nedsatta böcker hittar man under “Bokrea” och det går att välja mellan tusentals titlar i många olika kategorier. Romaner att dyka ner i, deckare för den som söker spänning och ungdomsböcker är några av de produkter som går att fynda i reasektionen. 

Stor följarskara på Sociala Media

Adlibris Facebook-sida är ett community av högsta grad, då över 50 000 personer följer dem i deras största sociala kanal. På sidan hittar man information om företaget, bilder, uppdateringar och tips på böcker och annat i shoppen. De har även en Twitter-sida och ett Instagram-konto där man kan följa dem och ta del av boktips, kampanjer och erbjudanden. Adlibris har även ett Insta-konto med DYI (Do it yourself)-tips för alla hemmapysslare.

Med Klarna som betalningspartner

Det går att betala som man vill med Klarna på Adlibris hemsida; med faktura, delbetalning, kreditkort eller direktbetalning via ens bank. Fakturornas betalningsfrist är 14 dagar. Med delbetalning väljer man själv hur många månader man vill betala av köpet på. Det går även att betala sina böcker och andra produkter med ett presentkort om man har något sådant, och detta gör man i kundvagnen. American Express, VISA och Mastercard går att betala med i kassan hos Adlibris. 

Snabbfrakt och gratisfrakt på böcker

Beroende på om den valda varan finns i lager eller inte skickas paketet från Adlibris ut till kund inom några arbetsdagar. Vilket fraktsätt man väljer styr också leveranstiden. Under varje produktsida står det angivet när beräknad leverans är för den utvalda produkten. Handlar man för över 99 kr hos Adlibris är frakten gratis. Det går också att välja “snabbfrakt”, och då kostar leveransen 25 kr. 

Returnera böcker inom 14 dagar

Det finns möjlighet att ångra ett köp man gjort hos Adlibris inom 14 dagar från den dagen man fått hem varan eller varorna. Ångerrätten innefattar samtliga varor förutom livsmedel och kroppsnära artiklar så som in ears-lurar. En retur bör skickas tillbaka i samma skick som den var när man mottog beställningen, och man ska helst skicka tillbaka köpet i dess orginalförpackning om möjligt. Returfrakten betalas av kunden och ska skickas till

Adlibris returer
Adlibrisvägen 1
744 81 Morgongåva

Mejla eller ring kundservice

Frågor gällande Adlibris sortiment, beställningsprocess eller returer kan man läsa om i Vanliga frågor och svar. Det går också att mejla in en fråga till info@adlibris.com eller ringa direkt på 08 - 441 40 50. Kundservice har öppet mån-tors kl. 8.00-19.00 och på fredagar mellan 8.00-17-00. 

Använd en rabattkod nästa gång du beställer från Adlibris

 1. Titta igenom de rabattkoder som finns för Adlibris på Rabattkalas.se och välj sedan den du tycker passar bäst för dina ändamål. Kom ihåg att granska kodens villkor noga - vissa rabatter gäller bara under särskilda omständigheter, t.ex. för nya kunder eller med ett minsta ordervärde. Klicka på den Adlibris rabattkod som du sparar mest pengar med.
 2. Du omdirigeras till Adlibris webbutik samtidigt som din rabattkod synliggörs.
 3. Notera rabattkoden som dyker upp i rutan ”Din rabattkod”. Skriv ned eller kopiera den.
 4. Sedan handlar du på Adlibris precis som vanligt genom att lägga det du vill köpa i kundvagnen.
 5. När du handlat klart klickar du på ”Till kassan” uppe i högra hörnet. Om du är ny kund kan du registrera dig eller handla som gäst - har du redan ett konto loggar du in. 
 6. I kundvagnen kan du fylla i din kod genom att klicka på “Använd kampanjkod”. Kopiera in rabattkoden som du sparat och tryck på “Bekräfta kampanjkod”. 
 7. Fyll i frakt och leveransalternativ samt dina uppgifter som behövs för att slutföra köpet, och klicka på “Slutför köp”. Känn dig nöjd över att ha gjort en bra affär!

Kampanjkoder hos Adlibris anges enligt bilden.

Omdömen för Adlibris
1 omdöme
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 05.03.2014
Bra böcker, acceptabelt pris
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Beställde ett gäng böcker vars innehåll mestadels kretsade kring exi-stens. Nu vet jag inte längre om de finns.
Var detta till hjälp? 0 1

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer