AllPosters rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för december 2018, uppdaterade och godkända.
Upp till 50% rabatt i utförsäljningen hos AllPosters
Visa erbjudande
Använd 9907 gånger
Villkor
Öppet köp i 30 dagar hos AllPosters
Visa erbjudande
Använd 43 gånger
Villkor
God jul
AllPosters rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till AllPosters Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från AllPosters!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Väggdekoration för alla väggar hos AllPosters

AllPosters är ett webbaserat företag vars mål är att kunna erbjuda kunder världen över det största utbudet av affischer och konsttryck online. I AllPosters webbutik kan man välja bland hundratusentals olika bilder att pryda sin vägg med, antingen som de är eller inramade på ett sätt som man själv finner passande. En reproduktion av Michelangelo till kontoret eller en Justin Bieber-poster för tonårsrummet - AllPosters har bilder för alla väggar.

Väggdekoration för djur- natur och konstälskare.

Världens största online shop för postrar och tryck

1998 var året då AllPosters grundades i staden Berkely i delstaten Kalifornien, USA. Kort sammanfattat har AllPosters sedan dess hjälpt till att dekorera bostäder och kontor världen över med sina affischer och tryck. Företaget har fortfarande sin bas i Kalifornien, men är aktiva i över 25 andra geografiska områden, däribland Skandinavien, Tyskland, Storbritannien, Italien, Brasilien, Argentina, Japan och Australien.

Bilder från AllPosters som verkar i många av världens hörn.

Affischer och tryck i alla format

Då mängden motiv hos AllPosters uppgår till flera tusen är det inte svårt att hitta ett motiv på deras webbplats som passar just ens egen vägg. Motiv hittar man i alla kategorier, från abstrakt konst och klassiskt fotografi till färgglada barnmotiv och de senaste filmaffischerna. Man kan för det mesta få sin bild i ett flertal olika format och på olika material. Dessutom erbjuder AllPosters en prisvärd och högkvalitativ inramningsservice för den som önskar. Bilderna monteras då permanent på ett bakstycke i hårdpapp, och i kombination med ens önskemål av ram och glas blir ens bild till något alldeles extra. Man kan få den bild man gillar i bland annat dessa former:

 • Poster
 • Tryck
 • Väggdekal
 • Pappfigur
 • Väggposter
 • iPhone-fodral
 • Fönsterdekal

De bildkategorier som går att välja bland hos AllPosters är många, men bland annat går det att köpa motiv i kategorierna: 

 • Resor
 • Djur
 • Natur
 • Människor
 • TV
 • Comics
 • Sport
 • Svartvitt

Pynta väggen med läckra posters från AllPosters.

Professionell inramning och montering

En av de stora fördelarna med att handla sin väggdekoration hos Allposters är utan tvekan deras kompetenta och kvalificerade avdelning för produktion och uppspänning av poster och tryck. Denna process skyddar bara inte ens posters utan ger också bilderna en fin finish och ett vackert helhetsintryck av konsten. Ramar av hög kvalitet i olika storlekar går att få till sina bilder tillsammans med högkvalitativt glas. 

Vill man inte rama in sina tavlor kan man istället få trycken monterade. Genom att montera väggdekorationen skyddar man trycket mot smuts och fukt, samtidigt som det ger intrycket av att tavlan "flyter" på väggen. Det går att välja att få sina produkter inramade eller monterade på varje produktsida. 

Få konsten inramad hos AllPosters.

Dela favoriter med vänner och bekanta

Allposters.se erbjuder en gratis tjänst för att dela bilder och affischer som man tycker extra mycket om. Genom ett personligt mejl kan man tipsa om sina favoriter till vänner och bekanta. För att dela bilder klickar man på den lilla symbolen som ser ut som ett kuvert under varje bild på produktsidan. Då dyker texten "rekommendera bilden till en vän" upp, och man får chans att ange den e-postadress till personen man vill dela bilden med.  

Det går att i samma ruta kryssa för om man vill bli nyhetsbrevsprenumerant hos AllPosters. Väljer man att bli det kommer man få nyhetsbrev veckovis fullspäckade med inspiration, nyheter och kampanjer. Det går också att anmäla sig till nyhetsutskicket direkt på första sidan, längst ner till höger i fältet "Exklusiva erbjudanden".

Säkra och pålitliga betalningsalternativ

AllPosters erbjuder flera olika betalningsmetoder i sin webbutik. Man kan välja att göra en beställning via telefon om man inte vill göra den direkt på hemsidan. Då ringer man nummer 0840 - 304 974. Det går att betala med följande betalningsmedel hos AllPosters: 

 • Kreditkort (VISA, Eurocard, Amex, MasterCard)
 • PayPal
 • Direktöverföring
 • Klarna Faktura
 • Klarna Konto (delbetalning)
 • Plusgiro

Betalar man med kort är anslutningen alltid säker med den senaste SSL-tekniken som krypterar alla kreditkortsnummer och konfidentiell information vid en transaktion. 

Flexibel leverans

Man kan få sina affischköp levererade till nästan alla länder i hela världen. Har man beställt flera produkter hos Allposters samlas allting innan paketet skickas ut för att säkerställa att kunderna alltid får det billigaste och mest konkurrenskraftiga fraktpriset. Leveranstiden kan variera beroende på om man har valt att få sina affischer inramade, monterade eller helt enkelt skickade i vanliga affischrör. Man kan spåra sin försändelse genom att antingen kontakta kundtjänst eller använda deras Track & Trace-nummer som skickas via mejl så snart paketet är ivägskickat från lagret.

Nöjd kund-garanti och returrätt

Allposters.se erbjuder en nöjd kund-garanti till alla som handlar på sidan. Detta innebär att om man av någon anledning inte är nöjd med den mottagna produkten kan man returnera den och få hela beloppet tillbaka inom 30 dagar. Fraktkostnader tillkommer beroende på om produkten är skadad, felaktig eller om man bara har ångrat sitt köp. Allposters har returlager över hela Europa så även om företaget är baserat i USA kan man enkelt returnera sina varor om man vill utan att behöva vänta för länge på återbetalning.

Snabbt svar från kundtjänst

Av kundservice kan man förvänta sig snabba och kompetenta svar. Det duktiga teamet hos kundtjänst försöker alltid att svara så snabbt och proffsigt som möjligt på alla förfrågningar. Man kan både kontakta AllPosters via e-post och telefon. Mejladressen är bestallningar@allposters.com och telefonnumret är +46 (0) 8 - 40 304 974. Det är också möjligt att se sin beställnings orderstatus på webbplatsen genom att klicka på "Kundtjänst" och sedan "Spåra din beställning". Här kan man också följa sin leverans när den väl är skickad. 

Använd en rabattkod på AllPosters

 1. Av de rabattkoder vi erbjuder för AllPosters på Rabattkalas väljer du den som ger dig mest rabatt och där villkoren stämmer överens med det du tänkt köpa.
 2. När du valt en rabattkod trycker du på den. Du kommer då se rabattkoden och bli omdirigerad till AllPosters webbplats.
 3. Kopiera eller anteckna koden. Handla därefter i lugn och ro i AllPosters webbutik.
 4. Efter att du handlat klart går du till Kundvagnen som finns längst upp i högra hörnet på sidan och kontrollerar dina varor. 
 5. Till vänster ser du texten "Använd en rabattkod". Klicka där, ange din rabattkod och klicka på "Verkställ". 
 6. Gå nu till kassan så fort du ser att rabattkoden är inräknad. Fyll i alla nödvändiga uppgifter och bekräfta sedan din beställning
 7. Något snyggt att hänga på väggen har du nu fått billigare tack vare en rabattkod från Rabattkalas! 
Adress

Art & AllPosters
c/o Goodrem Export House
Gloucestershire Airport
Cheltenham GL51 6SP
Storbritannien

Telefon

+46 (0) 8 - 40 304 974

Telefax

(510) 588 - 3915

E-post AllPosters webbutik

http://www.allposters.se/

Betalningssätt
 • Faktura
 • Girobetalning
 • Direktöverföring
 • Delbetalning
 • PayPal
 • Kortbetalning
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express
  • MasterCard
Fraktsätt
 • PostNord
 • UPS
Villkor
Omdömen för AllPosters

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer