Apomera rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
Låga priser på receptfria läkemedel hos Apomera
Visa erbjudande
Använd 16604 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 149 kr hos Apomera
Visa erbjudande
Använd 102 gånger
Villkor
Apomera rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Apomera!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Receptfria läkemedel och hälsoprodukter

I apomeras webbutik finns hundratals produkter inom kategorin receptfria läkemedel och hälsa. Butiken har en “Trygg E-handel”-stämpel, vilket innebär att man kan känna sig helt säker när man gör ett köp via hemsidan. Man kan välja bland massvis av produkter på sidan, så som hjälpmedel för sömnbesvär, tandvårdsprodukter, vitaminer och kosttillskott, värktabletter och hudvårdsprodukter. I förkylningstider finns det medicin för att lätta på besvären. Behöver man hjälp med ett viktproblem finns det läkemedel för det, och vill man sluta röka finns det även receptfria nikotintuggummi och andra hjälpmedel till humana priser.

Mottot hos Apomera är att vara en treviig butik med ständigt låga priser.


Godkända av läkemedelsverket sedan 2014

Apomera drivs av Apomera AB och har funnits på nätet sedan 2014. Företagets motto är att vara Sveriges bästa och mest prisvärda online shop för läkemedel och hälsovårdsprodukter. Apomera är anslutet till Läkemedelsverket som är en myndighet som kontrollerar att allt går rätt till hos läkemedelsbutiker. Apomera är godkända av denna myndighet och alla deras leverantörer innehar partihandelstillstånd för läkemedel. Alla produkter är även godkända för att säljas utanför ett fysiskt apotek. VD för företaget är Mikko Andersson och verksamheten har sitt säte i Stockholm.

Hjälpmedel för alla typer av hälsoproblem

Man kan hitta det mesta för badrumsskåpet på Apomera.se. Är det plåster man söker finns det många olika varianter på sidan, och vill man förbättra sin andedräkt går det att hitta preparat för det också. Några av de kategorier som man hittar på hemsidan är:

 • Allergimedicin
 • Djurvård
 • Förkylningsmedicin
 • Graviditet och mamma
 • Hud- och hårvård
 • Hälsa och vikt
 • Intim
 • Preventivmedel
 • Rökavvänjning
 • Smink och parfym
 • Sömnbesvär
 • Värktabletter

Inom varje kategori kan man hitta det mesta som behövs för att få bot på ett problem. Det finns även en kategori som kallas “Fynd - kortare hållbarhet” där produkter med kort utgångsdatum läggs upp till kraftigt reducerade priser. Vill man göra ett kap online kan man titta in under denna kategori innan man går vidare till kassan.

Förkyld? Apomera.se har något för varje årstids besvär.

Bli nyhetsbrevsprenumerant

Vill man prenumerera på Apomeras nyhetsbrev kan man fylla i sin mejladress längst ner på sidan. När man gjort det trycker man helt enkelt på “Prenumerera” och därefter kommer man få deras nyhetsbrev så fort de har ett nytt att skicka ut. Att vara prenumerant är helt kostnadsfritt. Det går också närsomhelst att avanmäla sig från nyhetsutskicken. Att avanmäla sig kostar heller ingenting.

Såhär ser rutan ut där man fyller i sin mejladress för nyhetsbrevet.

Twitter och Facebook

Apomera.se finns både på de sociala kanalerna Twitter och Facebook. På Twitter har de sedan 2014 hållit sina följare uppdaterade om olika sorters erbjudanden, rabatter eller kampanjer. Där finner man länkar till nya eller aktuella produkter, och annat intressant om man är intresserad av hälsa och välmående. Även på Facebook, där de har drygt 550 följare (2016) informerar de om när de har rea och lägger upp bilder på produkter som är nyanlända till sortimentet.

Betala varor med olika medel

Det går att välja mellan flera olika alternativ när man ska betala sina varor hos Apomera. Vill man betala med faktura är detta möjligt genom Klarna Checkout. Med Klarna kan man välja delbetalning eller fakturabetalning, och det går dessutom att välja att betala via sin internetbank eller med ett kreditkort. De kort som går att betala med är VISA eller Mastercard. Vid betalningsmetoden faktura eller delbetalning görs alltid en kreditprövning.

Paket till valfri packstation  

För att få ett paket levererat från Apomera måste man bo i Sverige. Man kan som kund själv välja den adress man vill ha paketet skickat till. Skulle man exempelvis vilja ha försändelsen skickad till sitt jobb kan man fylla i en packstation i närheten av jobbet. Logistikföretagen Posten MyPack och DHL är ansvariga för leveransen hos Apomera. Under paketets resa från lager till packstation går det alltid att spåra det genom en tracking-länk som skickas till ens angivna mejladress så fort beställningen lämnat lagret.

Paketen som skickas ut från Apomera skickas inom 3 arbetsdagar från att beställningen gjorts. Därefter tillkommer ungefär 1-2 dagar frakt, med undantag för Gotland och vissa delar av Norrland dit det tar ett par dagar extra att leverera paketet.

De beställningar som överstiger 149 kr skickas ut utan tillkommande fraktavgift. Är det totala ordervärdet för beställningen under 149 kr kostar frakten 39-59 kr. Prisskillnaden beror på valt fraktsätt. De leveransalternativ som finns är:

 • DHL Service Point
 • Posten MyPack
 • Posten Varubrev Klimatekonomisk
 • Posten Varubrev 1:a klass

Returnera hos Apomera

14 dagars ångerrätt gäller hos Apomera. Ångerrätten börjar den dagen man tar emot sitt paket. Man kan skicka tillbaka en produkt utan att behöva uppge en speciell anledning. Dock är det viktigt att varan är i oförändrat skick, det vill säga felfri utan skador. Produkter som är plomberade vid leverans måste även returneras med obruten plombering. Detta gäller huvudsakligen hygienartiklar och intimleksaker.

Vill man skicka tillbaka något man köpt hos Apomera ska man kontakta dem på kundservice@apomera.se och skriva med ordernummer, namn, kontaktuppgifter samt det man önskar returnera. Apomera kommer inom kort att svara med ett godkännande om retur. Kunden står själv för returfraktkostnader och paketet ska skickas till:

Apomera AB
c/o Bonver Logistics AB
Gåshaga Brygga 1
181 85 Lidingö

Ring eller mejla kundservice

Det går att kontakta Apomeras kundservicepersonal på två olika sätt; via telefon eller mejl. Det nummer man bör knappa in på telefonen för att få prata med Apomeras kundtjänst är 0771-51 50 50 och detta bör göras vardagar mellan kl. 9.00-12.00 och 13.00-16.00. Föredrar man att hålla kontakt via mejl går det att skriva till kundservice@apomera.se. Vanligtvis svarar Apomera på alla mejl inom 24 timmar.

Det är dumt att slösa pengar i onödan

 1. Med en rabattkod från Rabattkalas är det enkelt att spara pengar när du handla hos Apomera. Scrolla igenom vår sida och se om du hittar en rabattkod som passar det du vill köpa.
 2. Tryck på den kod du vill ha, kopiera den och gå sedan till apomera.se som öppnas i en ny flik.
 3. I Apomeras webbutik kan du välja och vraka bland hundratals produkter inom hälsovård. Välj de produkter du helst vill köpa, och gå sedan till kassan. Symbolen för kassan hittar du uppe i högra hörnet.
 4. Under bilderna på den produkt eller de produkter du valt finns en liten textrad med orden “Jag har en rabattkod”. Där ska du klicka. När du gjort det får du upp en ruta där du kan fylla i din kopierade rabattkod. Klicka därefter på “Hämta”.
 5. Fyll nu i önskad fraktmetod och fyll sedan i dina kontaktuppgifter.
 6. Avsluta ditt köp och avvakta några dagar  - snart har du ditt paket från Apomera!

I den inringade rutan skriver du in din rabattkod hos Apomera.

 

Omdömen för Apomera

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer