Apuls24.se rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2020, uppdaterade och godkända.

från ett omdöme
Fri frakt vid köp över 499 kr hos Apuls24.se
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 499 kr
365 dagars ångerrätt hos Apuls24.se
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Alltid matchat pris Om du vill handla din träningsutrustning säkert kan det vara bra att veta att Apuls24.se erbjuder prisgaranti och matchar priset på likadana produkter till lägre pris. Rekommenderat av Maria - Av hela teamet
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
Träningsutrustning för hemmet hos Apuls24.se
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

En butik med fokus på välmående och fitness

Apuls24.se är en återförsäljare online med inriktning på fitness, välmående och fysisk aktivitet. I sortimentet finns ett sort utbud av träningsredskap med allt från crossfit-rep, studsmattor till balansbrädor. Apuls24.se har även tyngre träningsmaskiner i utbudet såsom roddmaskiner och air bikes. I webbshoppen säljs även ett sort sortiment av innehållande kosttillskott, yogaprodukter, vårdprodukter och träningsredskap till en rad andra sporter och aktiviteter. Inriktningen för redskapen varier mellan styrketräning och rehabilitering samt inomhus- och utomhusbruk. Huvudfokus hos Apuls24.se är fitness-produkter och fitness är en träningsform som kombinerar styrketräning och konditionsträning. Apuls24.se menar att genom att göra en aktivitet 15 minuter om dagen går det att öka välmående hos den utövande personen. 

Gör smarta köp hos Apuls24.se

Det går bra att skriva upp sig som nyhetsbrevsprenumerant hso Apuls24.se för att få exklusiva erbjudanden och rabatter direkt till inkorgen. En nyhetsbrevsprenumerant deltar även i den månatliga tävlingen med möjlighet att vinna ett presenkort från Apuls24.se på 1000 kr. Apuls24.se är även populära bland sina kunder och har det bästa betyget på Trustpilot. Det kan även vara värt att ta en titt på huvudsidan för den som vill hålla sig uppdaterad med aktuella erbjudanden och gillar sänkta priser. 

Använd en rabattkod på ditt köps hos Apuls24.se 

 1. Det första du gör är att plocka ut en rabattkod hos Rabattkalas som du tycker om. Klicka sedan på koden och låt dig bli omdirigerad till webbutiken. 
 2. Välj sedan ut dina träningsprodukter som du vill köpa. När du hittat något klickar du på “Lägg i korg”. När du känner dig färdig klickar du dig vidare mot kassan.
 3. Du kommer nu till din kundvagn där du kan se en sammanfattning av dina varor. Det är här du ska fylla i din rabattkod. Klicka på texten “Använd rabattkod”.
 4. Du kommer nu få upp ett nytt fält med texten “Rabattkod”. Klistra in koden och avsluta genom att klicka på använd. 
 5. Slutför sedan ditt köp och va stolt över att du har sparat pengar med en rabattkod. 

Rabattkodsfält Apuls24.se

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer