bamba.se

Bamba rabattkod

0 Bamba rabattkoder och 3 erbjudanden för september 2017

Fri frakt vid köp över 1000 kr hos Bamba
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 709 gånger
Upp till 60% rabatt på Pippi Långstrump-produkter hos Bamba
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 562 gånger
Upp till 67% rabatt på kampanjprodukter hos Bamba
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 827 gånger
Bamba rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Bamba!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Bamba – Leksaker på nätet!

Bamba är Sveriges kanske roligaste leksaksbutik på nätet, med ett digert utbud av kvalitetsleksaker och en svårslagen passion för allt som har med lek att göra är Bamba en av de främsta leksaksbutikerna på det svenska nätet idag. Hos Bamba finner du ett välsorterat utbud bestående av leksaker uteslutande från välansedda varumärken som LEGO, Hello Kitty och Fisher-Price. Generösa köpvillkor och en mycket tillgänglig kundservice som alltid ligger ett klick eller telefonsamtal bort är goda förutsättningar för att du enkelt och tryggt kan unna ditt barn och kanske dig själv något roligt att sysselsätta er med.

Bamba – Älskar leksaker!

Företaget Bamba har funnits sedan 2010 och drivs av VD:n Anders Danielson. Bamba har sitt säte i Kungens Kurva i Stockholm, men affären bedriver dock enbart e-handel och den har därför ingen fysisk butik. Bolaget ingår i Adlibrisgruppen, som är en bolagsgrupp bestående av Adlibris, Nordens största nätbutik för böcker, samt hemunderhållningsbutiken Discshop. Bamba växer starkt och med de två utmärkelserna ”Årets e-butik” på Pricerunner år 2011 och 2012 kan man definitivt säga att företaget är en framgångssaga som bara börjat. I juli 2015 köpte ägarna Adlibrisgruppen även konkurrenten Gobaby från Stampen Media Group. Införskaffningen har inkorporerats i och förstärkt Bambas sortiment.

Bamba har alla leksaker du kan tänka dig

Leksaker endast från stora varumärken

På Bamba hittar du leksaker för barn i alla åldrar, från de allra minsta som ännu inte spenderat ett helt år på jordklotet, till ”barn med skägg”. Actionfigurer och dockor finns det gott om, detsamma gäller pedagogiska leksaker samt produkter inom ”leka vuxen”-kategorin som rymmer mängder inom kök, städ och verktyg – allt naturligtvis mycket barnanpassat. För de som föredrar de tidlösa klassikerna finns det mycket att hitta inom bl.a. Lego, Playmobil, mjukisdjur och pyssel. Utelek, brädspel och skolstart är även de tidlösa kategorier som rymmer det mesta man kan önska. Varumärkena omfattar:

 • Alga
 • Hello Kitty
 • Fisher Price
 • Barbie
 • Disney
 • LEGO
 • Sanrio
 • Spiderman
 • Batman
 • Monster High
 • Pippi
 • Stiga

Beställ leksaker billigare från Bamba med en rabattkod

 1. Välj ut den rabattkod du vill använda till ditt köp från Bamba, klicka på en aktuell med bra villkor.
 2. När du klickar på den kommer koden att bli synlig för dig – du blir även omdirigerad till webbutiken.
 3. På bamba.se handlar du nu som vanligt. När du känner dig nöjd går du till kassan.
 4. I kassan strax under dina varor finner du ett fält märkt Kampanjkod, i det fältet skriver du in din rabattkod och trycker enter.
 5. När rabatten aktiverats är det fritt fram att slutföra beställningen. Vid lagd order kan du vara nöjd över en sparad slant tack vare en rabattkod.

rabattkoden ifylls i det rödmarkerade området

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8