BilligAlu rabattkod

0 BilligAlu rabattkoder och 1 erbjudande för januari 2017

Billiga däck och fälgar hos BilligAlu
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 54 gånger
BilligAlu rabattkoder som löpt ut – Varför?

Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till BilligAlu

Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från BilligAlu!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

BilligAlu – Bildäck och fälgar

Som bilägare är livet inte alltid så enkelt, vid sidan av bilskatt, besiktning, batteribyte och regelbundna tvättar drabbas du också av det så viktiga däckbytena som ovillkorligen sker årligen. Det säger sig självt att nyss nämnda kostar pengar, ibland en hel del av dem till och med. Som tur har emellertid en rad webbutiker specialiserat sig på vissa nischar inom bildelar och tillbehör, en av dem heter BilligAlu, en expert på däck, fälgar och aluminiumfälgar. I denna certifierade webbhandel erbjuds du däck av såväl sommar- som av vinterkaraktär, samt helårsdäck, 4x4-historier och mycket mer. Allting kommer naturligtvis färdigmonterat i en verkstad nära dig.

BilligAlu – Goda villkor

Det här företaget har funnits i några år nu och har under tiden samlat ihop en respektabel skara lojala kunder som av allt att döma inte är ensamma i deras positiva återkoppling. På Trustpilot står i princip bara fördelaktiga omdömen och dessutom är de E-handel Certifierade, vilket talar för en respektabel verksamhet. Deras service tillhör en av de bästa på marknaden och omfattar minst 2 års ytgaranti på fälgar, varav en ett urval dem omfattas av hela 5 år – en garanti som skyddar dig mot ytliga skador på dina fälgar. På deras sida hittar du mängder av information och om du inte skulle få svar på frågor du har kan du alltid ringa dem för direkt rådgivning.

Gräddan av märken

Det råder inget tvivel om att du kommit rätt så snart som du surfat in på BilligAlu, åtminstone om det är kvalitetsdäck, prima fälgar och god service som sporrat dig till att besöka sidan från första början. Samtliga av deras fälgar, oavsett om det rör sig om fälgar, alufälgar eller stålfälgar, är tillverkade i Europa och följer riktlinjerna för TÜV-godkännande. Däcken kommer antingen färdigmonterade eller som de är och finns både exklusivt för vinterväglag, sommarväg eller året runt-utförande. Deras köpvillkor innebär bland annat att du får 100% passningsgaranti och därtill 14 dagars ångersrätt på alla dina köp. Dessa märken förkommer i butiken:

 • Continental
 • Goodyear
 • Michelin
 • Dunlop
 • Falken
 • Hankook

m.fl.

Handla till ett bättre pris med hjälp av en rabattkod:

 1. Avgör först vilken kod du vill använda.
 2. Klicka på koden när du bestämt dig.
 3. Koden blir nu synlig och du omdirigeras till webbutiken.
 4. Beställ nu i lugn och ro.
 5. När du är färdig går du till kassan.
 6. Du ser nu ett fält ämnat för din kod.
 7. Klicka in koden och gå vidare med ordern.
 8. Grattis till ett köp till billigare pris med en rabattkod.

Här ser ni rabattkodsfältet.

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv det första omdömet!

The site does not support this resolution on IE 8