Blombox rabattkod

Fri frakt vid köp över 500 kr hos Blombox
Visa erbjudande
Använd 83 gånger
Villkor
Beställ vackra blombuketter hos Blombox
Visa erbjudande
Använd 1 gång
Villkor
Leverans hem till dörren hos Blombox
Visa erbjudande
Använd 2 gånger
Villkor
Blombox rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Blombox!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Blombox– Blomster på ditt vis

Kanske tillhör du en i den växande skara av människor som börjat tröttna på massproducerade blommor som tagits fram under dåliga förhållanden, bidragit till en dålig miljö och dessutom inte är särskilt pigga när man väl köper dem. Dessutom är de relativt opersonliga sett till de rätt taffliga arrangemang som de ofta utsatts för. Blombox är en blomservice, men inte vilken sådan som helst. De har nämligen specialiserat sig på att sälja rättvisemärkta växter som de sedan alltid personligen plockar ihop för undersköna blomsterarrangemang redo att sätta guldkant i alla miljöer de hamnar i. Blommorna levereras alltid till dörren med undantag för mycket avlägsna platser.

Välj låda

Resan har varit lång och den har involverat både stjärnformgivare, florister och ingenjörer och kreatörer. Det tidigare namnet Eligobox kommer från ordet ”Eligo” som betyder ”val”, eller ”att välja”, på ett främmande språk. Valet är fortfarande viktigt för Blombox.se, och det är något som länge saknats när det kommer till blomsterbud som oftast erbjuder växter framtagna under ifrågasättbara omständigheter. Skillnaden som nätblomhandeln vill utgöra är en utpräglad känsla för vad ett vackert arrangemang av blomster ska innebära: först och främst blommor med rättvist ursprung, för det andra blommor som är vackra med karaktär, och för det tredje handgjorda konstellationer med tillhörande patenterad presentförpackning. Det nya namnet Blombox togs 2016.

Gör ingen besviken

Blombox blomsterutbud tillhör ett av de bildskönaste man som blomsterentusiast kan tänka sig. De som är med och skapar varje bukett är entusiaster och estetiska finsmakare som inte bara kan det här med botanik, men som sätter stort värde på det personliga hantverket. Därför skapar de alla arrangemang själva, och om du inte känner att någon av deras kollektioner är exakt vad du söker kan du alltid ordna en skräddarsydd variant. Buketterna kommer i storlekarna small, medium och large och paketeras alltid i deras exklusivt utvecklade presentbox som får även den mest kräsne att höja på ögonbrynen. Kom ihåg att frakten alltid är fri. Dessa är deras kollektioner för tillfället (vår 2015):

 • Yviga vildmarker
 • Bohemiska ängsmarker
 • Sobra lyxmarker
 • Eligoroses

Handla billigare med en rabattkod

 1. Välj den kod du önskar kombinera med ditt köp.
 2. Klicka på den så kommer det att göras synlig för dig.
 3. Klicket kommer även att omdirigera dig till Blombox hemsida.
 4. Välj nu vilken bukett du önskar köpa.
 5. Gå till kassan.
 6. Innan du skickar iväg beställningen kan du fylla i din kod i en värdekodsruta, gör det.
 7. Se till att rabatten dras innan du skickar iväg ordern.
 8. Grattis till ett billigare köp från Blombox tack vare en rabattkod.  

I steget "Checkout" finns länken till popup-rutan i vilken rabattkoden fylls i

Omdömen för Blombox

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8