Bluestore rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
10% rabatt på Moroccanoil-produkter hos Bluestore
Visa erbjudande
Använd 54 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Bluestore
Visa erbjudande
Använd 16055 gånger
Villkor
Bluestore rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Bluestore Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Bluestore!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Hårvård med attityd

Att se snygg ut i håret är något alla borde få uppleva så ofta som det bara går - den attityden har åtminstone Bluestore. Butiken som säljer de allra flesta skönhetsprodukterna är dels aktiva inom näthandeln och dels som hårsalong. För tillsammans med nätbutiken driver företaget även en rad olika hårsalonger runtom i landet. Bluestore började med att öppna en hårvårdssalong i Örnsköldsvik och de är fast beslutna om att fortsätta expandera verksamheten.

Hårprodukter sedan 2002

Bluestore startade igång sin verksamhet 2002, både med att sälja produkter på nätet och med att klippa hår på salong. Åren inom branschen har bidragit till Bluestores medvetenhet kring kundservice, entreprenörskap och positiv företagsattityd. Sven Lindgren är bolagets befattningshavare och grundare. Butikens ambition är att utveckla verksamheten och att ständigt pressa priserna på eftertraktade hårvårdsprodukter.

Kvalitet till bra pris hos Bluestore

Bluestore har produkter inom alltifrån styling och makeup till färg och toning. Förutom normalstora produkter går det även att köpa skönhetsprodukter inför resan, så kallade miniprodukter eller större flaskor för en mer långsiktig konsumtion hos Bluestore.se. Hårfön, plattång och klippmaskiner är exempel på produkter på ett varierat utbud inom elektronik. Bluestore har ett brett utbud som passar till alla sorters hår. Butiken har valt ut ett sortiment av varumärken som håller hög kvalitet till rimliga priser

 • Macadamia Natural Oil
 • Lóreal
 • Redken
 • Wella
 • Schwarzkopf
 • American Crew
 • Matrix
 • bareMinerals
 • Maria Nila
 • REF

Bluestore på sociala plattformar

Man hittar Bluestore på de två största och vanligaste sociala plattformarna: Facebook och Instagram. Där kan man titta på bilder av produkter från deras sortiment och inspireras av tävlingar, tips och mycket annat. Precis som i namnet på butiken är många bilder blå och man kan därmed också enkelt se den röda (eller blå?) linjen i deras inlägg.

Betala hos Bluestore

Flera olika betalningsmetoder erbjuds på Bluestores sida. I samarbete med Collector Credit AB kan Bluestore erbjuda faktura till sina kunder. Fakturan ska betalas inom 14 dagar så man hinner få hem produkterna innan man betalar för köpet. Det går även bra att betala med VISA eller MasterCard via PayEx. Överföringarna är säkrade med SSL-kryptering och man kan därför känna sig trygg när man genomför sitt köp i webbutiken. 

Utöver dessa betalningsmetoder kan man också välja att delbetala sitt köp. Betalningen kan man dela upp på 36 månader och en ränta tillkommer. Man kan läsa mer om delbetalning som betalningsalternativ under denna länk

Beställningar och frakt

När man har köpt något på Bluestores hemsida får man en orderbekräftelse skickad till sin mejl som ett kvitto på köpet. Skulle man någon gång i framtiden behöva kontakta kundtjänst gällande ordern kan det vara bra att ha sparat detta mejl då viktiga uppgifter anges där. 

Man kan välja på två olika fraktalternativ; Standardfrakt och Prioriterad frakt. Standardfrakt kostar ingenting, och leveranstiden är på mellan 3-6 arbetsdagar. Om man väljer prioriterad frakt betalar man 29 kr och paketet packas och skickas ut inom en arbetsdag. Leveranstiden är 1-3 bankdagar beroende på var i Sverige man bor. 

Returnera paket 

Från att man har tagit emot sin beställning har man 14 dagars ångerrätt. Det är inte tillåtet att testa en vara som man vill skicka tillbaka, då produkterna som säljs hos Bluestore är mestadel skönhetsartiklar. Vill man returnera något till Bluestore bör man kontakta Bluestores kundtjänst. Man kan läsa mer om Bluestores villkor här

Kunden i centrum 

Vill man ha svar på en fråga kan man ta kontakt med Bluestore. På deras hemsida finns det ett långt kapitel med de allra vanligaste frågorna och svaren angivna. Om man inte hittar svaret på sin fråga där kan man fylla i formuläret på samma sida och skicka iväg sitt meddelande till deras kundtjänst. Man kan också ringa dem på 031-38 40 410 mellan kl. 10.00-12.00 på vardagar. Mejladressen man når dem på är info@glamma.se och deras adress lyder: 

Glamma Nordic AB
Box 61
431 21 Mölndal
Sverige

Så gör du med din rabattkod hos Bluestore

 1. Välj en rabattkod som är giltig för sitt köp hos Bluestore.
 2. Tryck på rabattkodens ikon för att bli omdirigerad till Bluestores egen hemsida.
 3. Välj produkter bland sortimentet hos Bluestore. Klicka på Köp när du vet med dig att du vill köpa en produkt.
 4. Tryck på varukorgen högst upp till höger på sidan. Där ser du din order sammanställd och nedanför uppger du din kod i det tomma fältet med rubriken "Vänligen ange din kod". 
 5. Tryck på "Tillämpa".
 6. För att genomföra ditt köp går du till betalning. 
 7. Inloggad på ditt konto väljer du betalsätt, leveranssätt och skickar slutligen iväg din beställning.

Ange en rabattkod hos Bluestore och spara pengar.

Omdömen för Bluestore

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer