Bonnier Publications rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
Spara 268 kr och få 2 gratis biobiljetter vid köp av Illustrerad Vetenskap hos Bonnier Publications
Visa erbjudande
Använd 20 gånger
Villkor
Spara 487 kr och få 2 gratis Vinyl Tech hörlurar vid köp av Illustrerad Vetenskap hos Bonnier Publications
Visa erbjudande
Använd 17 gånger
Villkor

Missa aldrig en rabattkod från Bonnier Publications!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Tidsskrifter för alla

Bonnier Publications har lagt fokus på  att publicera magasin som inriktar sig på särskilda ämnen så som träning och hälsa, vetenskap, teknik och historia. Varje tidskrift i sortimentet finns till för att tillgodose läsarens största intressen. Företaget bedriver även en stor digital verksamhet. Några av de allra kändaste tidningarna som företaget står bakom är Illustrerad Vetenskap, iForm och National Geographic

Flera olika kategorier att välja på i sortimentet.

Världssuccé för Bonnier Publications

Med verksamhet i hela Norden har Bonnier Publications minst sagt gjort sig ett namn på den skandinaviska marknade sedan firman startades 1959 i Danmark av Palle Fogtdal. 1983 förvärvades det av den svenska familjen Bonnier. Företaget har sitt säte i Köpenhamn och verksamheten innefattar allt från bokserier, appar, webbsidor, tryckta medier och digitaliserade tidningar. Affärsidén bygger på försäljning av prenumerationstjänster, men tidningarna säljs även styckvis runt om i hela Norden - både i fysiska butiker och online. 

Bonnier Publications medarbetare på huvudkontoret i Köpenhamn.

Deras första nummer av Illustrerad Vetenskap släpptes samtidigt i Sverige, Norge och Danmark 1984. Magasinet blev snabbt populärt och därmed satte framgångssagan fart på allvar. Förutom i norden har tidningen även sålts i Nederländerna, Australien och Thailand. Tidningen har idag över 2 miljoner läsare världen runt. 

Illustrerad vetenskap är ett av Bonnier Publications populära magasin.

Läs om natur, vetenskap, historia och mode

Förlaget är som tidigare nämnt världskänt och har publicerat tidningar i flertalet länder utanför Norden. Några av de mest välkända tidskrifter som går att köpa hos Bonnier Publications är: 

 • National Geographic
 • Illustrerad Vetenskap
 • Tara
 • Viivilla
 • Allt om historia
 • Digital Foto
 • iForm
 • Aktiv Träning

Magasinen täcker många olika intressen och specialområden. Bonnier Publications fokuserar starkt på kvalitet och håller en hög standard på det innehåll som publiceras. Innehållet är menat att vara både intressant, undervisande och underhållande för varje unik läsare. Ämnena täcker allt från träning och fotografi till mat och vetenskap. 

WYPE - läs tidningar digitalt

WYPE är en tjänst skapad av Bonnier Publications som gör det möjligt att läsa tidningar digitalt online på surfplattan, datorn eller mobilen. Appen lancerades 2015. Man har möjlighet att testa appen gratis i 30 dagar innan man bestämmer sig för om man vill köpa den eller inte. Det går att läsa mer om appen här

Med WYPE kan man läsa sina tidningar från mobilen eller surfplattan.

Presentkort hos Bonnier Publications

Skulle man vilja ge bort en prenumeration som gåva går det att köpa ett presentkort på hemsidan. Oavsett om födelsedagsbarnet eller den man vill ge bort en present till av annan anledning intresserar sig för historia, träning, miljö, teknik eller fotografi kan man vara säker att hitta något som passar hos Bonnier Publications. 

Nyheter och artiklar till inkorgen

Vill man ha intressanta artiklar och annat innehåll från Bonnier Publications direkt skickat till sin inkorg gör man rätt i att skriva upp sig som prenumerant på deras nyhetsbrev. Denna prenumeration kostar ingenting och man anmäler sig enkelt längst ner till vänster på deras hemsida. 

Betalning av prenumerationer

Det finns flera olika betalningsmetoder på Bonnier Publications hemsida. Vill man betala med kort, bank eller faktura är detta möjligt. Följande kort går att handla med: 

 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • Maestro 

Det är även möjligt att betala köpet via bankerna Handelsbanken och Nordea, samt att få köpet på faktura med en tilläggsavgift på 15 kr. 

Fraktfria prenumerationer 

Alla tidningar som finns i Bonnier Publications sortiment levereras hem med PostNord. Det går även att läsa alla tidningar digitalt med hjälp av appen WYPE. När man har skrivit upp sig på en prenumeration får man sitt första nummer i handen inom en månad från det att man har anmält sig eller gjort sin beställning. Alla prenumerationer levereras fraktfritt

Säg upp prenumerationer

Det går när som helst att avsluta en prenumeration. Detta gör man genom att kontakta kundtjänst på telefonnummer 08-555 454 00. Uppsägningen bör göras inom 5 dagar från att man mottagit sitt senaste nummer, annars är det ingen garanti på att inte nästa nummer hinner skickas ut. Om man inte aktivt avslutar en prenumeration hos Bonnier Publications fortsätter prenumerationen som en tillsvidareprenumeration. Det går även att ångra ett köp inom 14 dagar från beställningstillfället i enlighet med distansavtalslagen. 

Kontakt till Bonnier Publications kundservice

Har man frågor eller funderingar över Bonnier Publications vida utbud går det bra att kontakta kundtjänstpersonalen när som helst mellan kl. 08.00-18.00 på vardagar. Telefonnumret man ska slå in är 08-555 454 00

Kontakta kundtjänst om du har frågor.

Handla hos Bonnier Publications  - så gör du

 1. När du vill handla billigare hos Bonnier Publications, eller få något med på köpet ska du ta en titt bland våra aktuella rabattkoder och erbjudanden. Den deal du vill ha klickar du på och på så sätt dyker en ruta upp som avslöjar rabattkoden. 
 2. Härifrån tar du dig till Bonnier Publications sida som öppnas upp i ett nytt fönster. 
 3. Kolla igenom sidan och välj de prenumerationer eller tidskrifter du vill köpa. När du bestämt dig klickar du på “Beställ nu”. 
 4. I kundkorgen fyller du i dina uppgifter som behövs för att avsluta köpet så som namn, adress och e-post. Här väljer du även betalningsmetod. 
 5. Är allt ifyllt? Då klickar du på “Gå till säker betalning”. 
 6. Slutför betalningen och invänta ditt nästa nummer! 

 

Adress

Bonnier Publications AB
Tegnérgatan 8
113 58
Stockholm

Telefon

+46 (0)8 - 555 454 00

E-post Bonnier Publications webbutik

http://viivilla.com

Betalningssätt
 • Faktura
 • Direktöverföring
 • Kortbetalning
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • MasterCard
Fraktsätt
 • PostNord
Omdömen för Bonnier Publications

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer