Brallis rabattkod

Gratis sminkprov vid beställning hos Brallis
Visa erbjudande
Använd 645 gånger
Villkor
Upp till 40% rabatt på kampanjvaror hos Brallis
Visa erbjudande
Använd 488 gånger
Villkor
Fynda billigt smink hos Brallis
Visa erbjudande
Använd 131 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Brallis
Visa erbjudande
Använd 252 gånger
Villkor
Brallis rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Brallis Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Brallis!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Brallis – Välvalda sminkprodukter för alla tjejer

Skönhetsidealen må ha sett olika ut under de senaste årtusendena, men kosmetikans ständiga närvaro tillika oumbärlighet inom detta gebit är något som endast ett fåtal skulle bestrida – oavsett om vi talar om välbeställda fruar under Atlantis storhetstid eller tonårstjejer i dagens Shanghai så har sminkväskan varit utslagsgivande för att nå full tillfredsställelse hos de skönhetsintresserade. Brallis är en nätbutik som sysslar just med återförsäljning av kosmetika, med den skillnaden att de nischat sig på naturliga och ekologiska sådana – detta för att de vet hur måna vi är om våra utseenden, men samtidigt ofta glömmer de långvariga effekterna av de aktiva ämnena i sminket. Eyeliner, puder, läppglans, ögonskugga – allt ekologiskt, allt bra.

"Var en naturlig skönhet"

Brallis – Sminkportal från dag ett

Brallis har funnits i ett antal år nu och är baserade i Umeå. Deras affärsidé är att blanda ekologiska och naturvänliga sminkprodukter med noga utvalda populärare artiklar från väl valda varumärken. Namnet Brallis hänsyftar till det ett något bortglömt uttryck för snygg tjej – något som personerna bakom företaget tydligt understryker alla unga kvinnor är, alla på sitt eget unika vis; med detta i åtanke är det menat att produktsortimentet ska motsvara allas önskemål. Brallis.se innehåller även en hel del information och sminktips – hemsidan ska alltså även fungera som en portal för sminkintresserade att utgå från vad gäller allt kosmetikarelaterat.

Välsorterat är bara förnamnet

Man behöver inte spendera många minuter på Brallis.se för att haja att deras utbud har allt som en sminkintresserad individ kan tänkas vara intresserad av. Här hittar du naturligtvis puder, bodybutter, ansiktsolja, foundation, läppstift och allt annat som utmärker sig på den kosmetiska kartan. Det mesta finns i naturlig och ekologisk tappning, som ett trevligt alternativ till de vanliga grejerna. Dessutom erbjuds mängder av sminkattiraljer som borstar och förvaringslösningar. Som en bonus står det vida utbudet av hårprodukter och tandblekningsrelaterat. Här följer ett urval av varumärkena som förekommer i katalogen:

 • Korres
 • EcoTools
 • DuWop
 • bareMinerals
 • 100%Pure
 • Elizabeth Arden
 • Redken
 • TanCan
 • Xlash

Använd en av våra rabattkoder för Brallis och spara cash

 1. Välj ut ett av de erbjudanden eller en av värdekoderna som du tycker ger mest valuta för pengarna.
 2. Klicka på den kampanjkoden du vill använda, detta leder till att koden synliggörs samt att du omdirigeras till webbutiken.
 3. Spara koden och botanisera i webbutiken på normalt manéer.
 4. När du lagt allt du vill köpa i varukorgen så går du helt sonika till den genom att klicka på den.
 5. Här kan du kontrollera din order, samt addera din rabattkod.
 6. Kontrollera att rabatten har dragits korrekt och slutför därefter din beställning.
 7. När paketet gått iväg kan vi endast gratulera till ett lyckat köp för billigare peng tack vare en rabattkod från Rabattkalas.

Rabattkoden fylls i under betalningsprocessen enligt bild

Omdömen för Brallis

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8