Candlebox rabattkod

100 kr
100 kr rabatt på valfri box eller prenumeration hos Candlebox
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 10 gånger
Villkor
100 kr
100 kr rabatt på hela sortimentet hos Candlebox
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 9 gånger
Villkor
10%
10% rabatt på valfri prenumeration hos Candlebox
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Halvårsprenumerationer från 265 kr hos Candlebox
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Välj mellan flera prenumerationer på doftljusboxar hos Candlebox
Visa erbjudande
Använd 1 gång
Villkor

Missa aldrig en rabattkod från Candlebox!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Prenumeration på ljus till alla Sveriges hushåll

Candlebox.se är ett innovativt företag baserade i Göteborg som erbjuder prenumerationer på ljusboxar till alla hushåll runt om i Sverige. Tanken är att man ska kunna beställa en prenumeration på 1 månad till 6 månader, eller på löpande band om man föredrar det. Lådorna med doftljus skickas ut så ofta man själv önskar, och man slipper gå och köpa nya så fort de gamla tagit slut. Ljusen skickas direkt i brevlådan och vid varje beställning går 5 kr till en hjälporganisation som byts ut mot en annan vid varje månadsskifte. Märken som Woodwixk, Ribbonwick, Bridgewat3er och Colonial Candle finns att köpa i deras välsorterade utbud.

En utav Candlebox lådor fyllda med doftljus.

Välgörenhet kombinerat med inredning - en lysande idé

Med sitt säte I Hisings Backa, Göteborg driver Anna Warper företaget Candlebox.se sedan 2012. Idéen med Candlebox är att man ska kunna förnya sina doftljus i hemmet utan att behöva gå ut och köpa nya titt som tätt. Med en prenumeration hos Candlebox får man hem ljus direkt i brevlådan, och man kan själv välja hur ofta man vill ha dem.

Idéen till att sälja ljusboxar online kom till då personerna bakom företaget tänkte över hur man skulle kunna ägna sig åt välgörenhet och samtidigt kunna ge människor i Sverige möjligheten att skapa mysig stämning där hemma med hjälp av ett vackert och väldoftande ljus.

Ljuset står för hopp. Candlebox engagerar sig i flera välgörenhetsorganisationer och hjälper de som har de svårt.

Noggrant utvalda doftljus på löpande band

Hos Candlebox hittar man massvis av väldoftande ljus i fina förpackningar. Grundidén med webbshoppen är att regelbundet kunna skicka ut boxar fyllda av ljus med hög kvalitet. I webbutiken finns flera olika alternativ på prenumerationer. Man väljer själv hur ofta man vill ta emot boxarna med doftljus. Det går att välja på följande boxar:

 • 1 gång per månad i 3 månader
 • Löpande prenumeration
 • 1 gång varannan månad
 • 1 gång per månad i 6 månader
 • Enskild box

Innehållet i lådorna varierar från månad till månad, och blir alltid en överraskning. Doftljusen väljs noggrant ut efter årstid och säsong, och endast varumärken med hög kvalitet och lång bränntid inkluderas i boxen. Några utav de märken som kan finnas med är:

 • A-Collection
 • Bridgewater Candle Conmpany
 • Colonial Candle
 • Olivia & Co
 • Ribbonwick
 • Woodwick

Varumärken hos Candlebox.

Stort engagemang i välgörenhet - för allas lika värde

Candlebox engagerar sig i flera sociala projekt och är med och bidrar till kampen för allas lika värde. Bland annat stödjer de Love Nepals kamp mot barnhandeln. Varje månad väljer de ut en ny välgörenhetsorganisation, och därefter doneras 5 kr per varje såld box direkt till den utvalda organisationen. För att läsa om vilken aktuell organisation som stöds kan man gå längst ner på sidan och läsa under “Nyheter”, eller surfa in på deras Facebook-sida för mer information. Det går givetvis också bra att kontakta kundtjänst på info@candlebox.se för mer information om välgörenhetsengagemanget.

Love Nepal håller i en välgörenhetskampanj som Candlebox bidrar till.

Nyhetsbrevsprenumeration

Vill man prenumerera på Candlebox nyhetsbrev och på så sätt få ta del av kampanjer, erbjudanden och exklusiva rabattkoder kan man ange sin mejladress längst ner till vänster på deras sida och sedan trycka på “Registrera”. Det är inget bindande att registrera sin mejladress för nyhetsbrevet, och man kan närsomhelst sluta att prenumerera om man skulle känna för det.

Facebookinspiration

Facebook lägger Candlebox kontinuerligt upp material i form av inspirationsbilder och foton av nya produkter i sortimentet. Man kan hitta idéer till hur man bäst kombineras ett vackert doftljus för att skapa den bästa mysstämningen i hemmet, och titt som tätt lägger de även upp tävlingar där man kan vinna ljus eller ljuspaket. På Instagram lägger de även där upp fina bilder och inspiration för den som gillar att göra det mysigt där hemma. 

Bild tagen från Candlebox Instagram-konto.

Betala boxen med faktura eller kort

Det går att välja mellan olika metoder när det är dags att göra sin betalning hos Candlebox. Man kan betala med två olika sorters kort - VISA eller Mastercard. Då genomförs betalningen direkt på sidan. Det går också att välja att betala med Faktura via SVEA Ekonomi. Då har man 14 dagar på sig att betala fakturan från det datum man gjort beställningen. Väljer man faktura kan man därmed vänta att betala sin beställning innan men erhållit paketet.

Ljus direkt i brevlådan

De paket som skickas från Candlebox hamnar direkt i brevlådan hos mottagaren. Skulle brevlådan inte vara tillräckligt stor för paketet lämnas beställningen istället hos ett postombud eller en pick up point i närheten av den adress man angett. Där kan man hämta ut paketet genom att uppvisa leverans-ID och giltig legitimation.

Boxarna levereras till kunden senast den 15e dagen i varje månad. Logistikföretaget PostNord är ansvariga för leveransen när man beställer en box från Candlebox.  

Sänd tillbaka paket till Candlebox

Candlebox följer den lagstadgade ångerfristen och erbjuder 14 dagars ångerrätt med full betalning om man skulle ångra sitt köp. Produkten man köpt går att skicka tillbaka inom två veckor från att man tagit emot paketet, förutsatt att den inte är använd. Man kan alltså inte skicka tillbaka ett ljus som man tänt. Vid en retur står man som kund själv för returkostnaden och innan paketet skickas tillbaka bör man kontakta Candlebox på info@candlebox. Boxen som man vill skicka tillbaka ska sändas till:

Candlebox Of Sweden AB
Backa Bergögata 8
422 46 Hisings Backa

En retur ska skickas i orginalförpackning och utan skador inom 14 dagar från att man mottagit paketet.

Frågor till Candlebox

Vill man fråga något gällande en utav produkterna på candlebox.se, eller om man sitter och har funderingar över en beställning man har gjort kan man enkelt kontakta Candlebox genom att skriva ett mejl till info@candlebox.se, eller använda sig av deras formulär som finns under “Kontakta oss”. Där fyller man bara i namn, e-postadress, ämne och fråga så får man svar inom kort så fort de hunnit läsa ens förfrågan.

Att ange rabattkoder hos Candlebox

 1. Är du sugen på att förgylla hemmet med ett värmande ljus? Då tycker vi att du ska använda en rabattkod när du handlar så får du köpet lite billigare. Du kan kolla igenom de koder vi har uppe på Rabattkalas.se, och sedan väljer du bara ut den som ser bäst ut.
 2. Kopiera eller skriv ner den koden du vill ha, och gå till candlebox.se. Obs! Det kan vara bra att spara koden någonstans på datorn eller på en lapp då du behöver koden i ett senare steg.
 3. Välj bland alla de ljus och prenumerationer på ljus som finns på candlebox sida. När du valt det du vill ha trycker du på vald artikel och kommer då till kassan.
 4. I kassan fyller du i bland annat namn, adress och telefonnummer. Du väljer betalningsmetod och kontrollerar så att allt stämmer. Innan du går vidare och bekräftar prenumerationen fyller du i din rabattkod. Du hittar rutan där den ska fyllas i överst på sidan där det står “Har du en rabattkod? Klicka här för att ange kod”. Skriv in eller kopiera in rabattkoden och tryck sedan på “Använd rabattkod”.
 5. Nu kan du välja “Prenumerera” längst ner på sidan och dina nya ljus kommer snart vara på plats på ett riktigt mysigt ställe där hemma. Vi hoppas du blir nöjd! 

Har du en rabattkod kan du klicka här och fylla i den.

Omdömen för Candlebox

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8