Caredirect rabattkod

50% rabatt på coffee slender hos Caredirect
Visa erbjudande
Använd 1 gång
Villkor
50% rabatt på kaffe- och konjakskapslar hos Caredirect
Visa erbjudande
Använd 2 gånger
Villkor
Caredirect rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Caredirect Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Caredirect!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Caredirect - ekologisk skönhet och hälsa

Med produkter för träningen, viktminskningen och hälsan når caredirect ut till tusentals kunder runt om i Sverige som vill förbättra både sin fysiska och psykiska hälsa. Allt inom hälsokost och naturläkemedel säljs i butiken, och visionen är alla ska kunna handla tryggt och säkert i shoppen oavsett storlek på plånbok. Företaget kombinerar forskning och studier med det som naturen har att erbjuda. Inga obeprövade och kemiska medel säljs i butiken utan allt som finns i sortimentet är noga testat och har gång på gång visar på resultat. Vill man ha hjälp med att lägga upp en diet finns det flera olika goda och nyttiga milkshakes att köpa. Behöver man en smärtstillande salva för skador eller ledvärk är detta enkelt att hitta i butiken. Hudvårdskrämer, anti cellulit-produkter och annan skönhetsvård går också att få tag på i shoppen.  

I samarbete med norska Immitec

Caredirect.se ägs av företaget Immitec Holding som sedan 1984 erbjuder hälsoprodukter av olika slag. Immitec är ett utav de första skandinaviska firmor med erkända hälsoprodukter som fungerar. Huvudkontoret finner man i norska Tonsberg. De har även kontor i Finland, Rumänien, Storbritannien, Brasilien, Mellanöstern och Afrika. Jan Oddvar Johansen leder företaget sedan år tillbaka. För Immitec är det såklart viktigt med hälsa. Därför är de med och sponsrar de svenska idrottslagen Malmö FF och Frölunda Indians. År 2016 var de de båda lagens huvudsponsor. Caredirect är med andra ord ett systerföretag till Immitec och har sitt säte i Falkenberg på den svenska västkusten.  De båda företagen har liknande produkter i sortimetet. Framförallt besitter de samma stora kompetens om läkemedel och ekologiska hälsoprodukter, och väljer noga ut vad som ska säljas i butiken för att deras kunder endast ska bli erbjudna det allra bästa på marknaden.

CareDirect passar på att kapsejsa det hälsosamma livet och hoppar fallskärm i norska naturen.

Få hjälp med besvären på naturlig väg

För den som vill gå ner i vikt eller bara börja leva mer hälsosamt finns det flera olika abonnemang som man kan prenumerera på. Väljer man att skriva upp sig på en prenumeration hos caredirect får man efter första beställningen rabatt på nästkommande paket och sparar på så sätt pengar om man tänkt att köpa flera produkter efter varandra. Det är möjligt att abonnera på produkter i följande kategorier:

 • Mage/Tarm
 • Övergångsbesvär
 • Hormonbalans
 • Energi
 • Bantning
 • Immunförsvar
 • Kosttillskott

Rabatten på de olika paketen varierar från prenumeration till prenumeration och man kan se mer info under varje produktsida. Det finns flera paket för båda män och kvinnor i utbudet. Åldern har heller ingen större betydelse då Caredirect har någonting för alla som vill förbättra sin hälsa. Bland sina hälsokostmedel erbjuds det produkter för nästan alla besvär man kan tänkas ha. Dessa är några utav de kroppsdelar eller problemområden man kan förbättra med hjälp av hälsokosten:

 • Hjärta och blodcirkulation
 • Hjärna och ögon
 • Leder, ben och muskler
 • Hud och hår
 • Sömn och stress

Allt för de som är mån om hälsan.

Det finns massvis av populära produkter som säljs hos CareDirect. Företagets produkter baseras på forskningsresultat kombinerat med naturmedel och alla preparat är testade och certifierade. Några av de mest populära produkterna i sortimentet är:  

 • 30 Days
 • Acai Complex
 • CarePharma ImmiFlex
 • Linnex
 • New Nordic BioDrain
 • Noka milkshake diet
 • Noka Milkshake diet
 • Nutriguard Man
 • Oxytarm
 • Super Eis-Gel 250 m

Noga utvalda produkter finns i CareDirects sortiment.

Caredirect på Facebook

För att ta del av nyheter och kampanjer från Care Direct på ett snabbt och smidigt sätt kan man gå in på deras sida på Facebook och trycka “Gilla”. Då får man upp deras uppdateringar i sitt eget Facebook-flöde och går på så sätt aldrig miste om en nyhet. En får enkelt reda på när de har rabatter på hemsidan och det går också att se i deras fotoalbum hur det ser ut i deras butik.

Caredirect.se finns även på Facebook där de ofta lägger upp nyheter och annat.

Trygg kortbetalning, PayPal och faktura

Caredirect.se samarbetar med DIBS Payment Services AB vid kortbetalningar på hemsidan. DIBS PS är ett certifierat kreditföretag som är godkänt av Finansinspektionen. Med detta system kan man betala tryggt med sitt kort online och inga känsliga uppgifter så som koder eller kortnummer sparas på hemsidan. Ingen utomstående kan heller se ens uppgifter som man knappar in. Förutom kortbetalning kan man välja att betala med PayPal eller Klarna Konto och Klarna Faktura. Korten som går att använda sig av på hemsidan är VISA och MasterCard.

Snabb och effektiv pakethantering

När lagret hos caredirect får in en beställning packar de normalt sett ihop paketet redan samma dag om beställningen inte görs efter arbetstid. Frakten tar därefter vanligtvis 3-7 bankdagar beroende på var någonstans man bor i landet. Paketet skickas till ett upphämtningsställe nära ens angivna adress, så som postkontoret på närmaste matbutik eller kiosk. Bor man utomlands kan caredirect tyvärr inte leverera paketet dit då de enbart levererar inom Sverige, men det går ju förstås att beställa paketet till en svensk adress och att någon närstående sedan skickar vidare det därifrån manuellt. Alla ordrar som görs skickas ut helt gratis. Man behöver alltså aldrig betala någon frakt när man gör en beställning hos caredirect.se.

Ångerrätt och retur

Hos caredirect kan man känna sig trygg när man handlar. Skulle man ångra sig och vilja lämna tillbaka en produkt är det inga problem - när man handlar i butiken har man alltid 14 dagars ångerrätt. Man behöver inte behöva kunna uppge någon speciell orsak för en retur, mer än att man har ångrat köpet. Det enda man ska tänka på är att inte öppna paketet eller förpackningen som man beställt. En använd eller förbrukad produkt går givetvis inte att returnera. Det går heller inte att skicka tillbaka varor som skickas ut med abonnemang, men övriga produkter går bra att returnera.

Kundtjänstpersonal med många år i hälsokostbranschen

För att kunna erbjuda sina kunder den bästa möjliga servicen samarbetar caredirect med kundserviceföretaget Accur. Accur har funnits sedan 2004 och är inriktade på just hälsokost, därför är kompetensen de besitter stor och man kan vara säker på att få svar på det man undrar över när man kontaktar dem. Det går att ringa personalen på telefonnummer 0346-714564 mellan kl. 09.00-17.00 måndag-fredag. Vill man hellre skicka ett mejl går det utmärkt. Mejlet ska då skickas till info@caredirect.se. Det går också att kontakta supporten på Facebook genom att skriva ett privat meddelande. 

Få mer hälsokost med en rabattkod

 1. Vill du spara pengar när du handlar viktminskningsprodukter eller hälsokost kan det vara smart att använda en rabattkod vid köpet. Kolla igenom våra rabattkoder som gäller för caredirect.se och välj den kod du tycker passar dig bäst.
 2. När du valt ut en kod kan du klicka på den. Då dyker det upp en ruta med koden och där kan du kopiera den. Det går också lika bra att skriva av den i datorn eller på ett papper.
 3. Klicka dig till shoppen och välj de produkter du vill handla. För varje produkt du vill handla trycker du på “köp”. När du känner dig nöjd med din shopping klickar du på den runda symbolen i högra hörnet som står för varukorg.
 4. Nu kommer du till kassan. Under “Översikt” till höger i en liten ruta kan du lägga in din rabattkod. Du kopierar eller skriver in den i fältet med texten “Har du en kampanjkod?” och klickar på “Lägg till” när du gjort det.
 5. Priset räknas nu om och du kommer få ditt köp lite billigare än vad du hade fått utan en rabattkod från Rabattkalas. Dina varor kommer snart på posten!

Leta reda på en rabattkod och använd den när du handlar hos CareDirect så sparar du en hel del pengar.

Omdömen för Caredirect

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8