confidentliving.se

Confident Living rabattkod

0 Confident Living rabattkoder och 1 erbjudande för mars 2017

Fri frakt vid köp över 500 kr hos Confident Living
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 461 gånger
Confident Living rabattkoder som löpt ut – Varför?

Missa aldrig en rabattkod från Confident Living!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Confident Living - en av Sveriges främsta återförsäljare av möbler och heminredning på nätet

På Confident Livings webbutik hittar du en riklig mängd av elegant designade heminredningsprodukter och möbler för hela hemmet. Oavsett smak och plånbok kan du med stor sannolikhet hitta något på Confident Living att berika din bostad med. Tack vare Confident Livings smarta distributionssystem får du som kund dina varor levererade direkt från tillverkaren – något som sparar både tid och pengar för alla parter.

Confident Living – Möbler, belysning och inredning på nätet

Under namnet Internetmöbler startade Confident Living sin verksamhet år 2009. Idéen var och är fortfarande att sälja möbler och inredningsattiraljer av hög kvalitet till privatpersoner samt företag. Confident Living samarbetar med många av Europas mest inflytelserika tillverkare av möbler, heminredning och belysning. Inga mellanhänder är involverade i leveransen av varor från tillverkaren hem till dig. Eftersom Confident Livings sortiment är under konstant utveckling återfinns ständigt nya spännande designmärken vid sidan av de tidlösa klassikerna.

Säker design hos Confident Living

Hitta allt inom inredning och design på Confident Livings webbutik

Med tusentals märkesvaror i produktkatalogen har Confident Living sett till att det finns något i deras webbutik för alla designintresserade – detta oavhängigt om du vill unna dig en väl vald klassiker eller hellre sticka ut med något nytt och utmanande. Hyllor, mattor, belysning, sitt- och trädgårdsmöbler, sängar, bord m.m., på confidentliving.se kan du utöka eller förnya möblemanget i både bostad, kontor och trädgård. En mångfald av designers och varumärken kan påträffas på Confident Livings hemsida:

 • Marimekko
 • Hallon design
 • New Line
 • Fatboy
 • Sofie Sjöström
 • Brevettato
 • Nordlux
 • Gustavianska Rummet
 • Vandeheg
 • Itas Design

Att spara pengar när du handlar på Confident Living med en rabattkod är enkelt, gör såhär:

 1. Titta igenom Rabattkalas efter en aktuell rabattkod att använda för ditt nästa inköp på Confident Living. Villkoren för koden kan variera, försäkra dig därför om att du har en rabattkod som passar dina behov.
 2. När du hittat en bra Confident Living rabattkod så väljer du den för att sedan klicka på den. Du omdirigeras då till webbutiken och koden görs synlig.
 3. Notera rabattkoden som dyker upp i fönstret ”Din rabattkod”. Kopiera eller skriv ned den för senare bruk.
 4. På Confident Livings webbutik handlar du som du vanligtvis gör. Gå till kassan när du känner dig nöjd.
 5. I kassan ser du en röd/rosa text ”Jag har en rabattkod”, klicka på den och ett fält kommer dyka upp. För in rabattkoden du noterat i fältet och klicka på ”Använd”.
 6. Din rabatt kommer att dras av automatiskt, därefter slutför du beställningen. Grattis, du har nu sparat pengar på ett enkelt och smart sätt.

Confident Living Instruktioner

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv det första omdömet!

The site does not support this resolution on IE 8