Popgom rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Direktleverans till verkstad eller hem hos Popgom
Visa erbjudande
Använd 45 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt i utförsäljningen hos Popgom
Visa erbjudande
Använd 987 gånger
Villkor
Popgom rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Popgom Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Popgom!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Däckmontering till låga priser

Popgom är en webbutik som ger bilägare i hela Sverige möjligheten att enkelt och billigt byta däck på sina bilar genom ett par snabba klick på datorn. Det fungerar som så att man på Popgoms webbplats väljer ut de däck man är intresserad av att köpa och därefter får man en sammanställning av det totala priset - med eller utan montering. När detta är gjort skriver man i vilken del av Sverige man befinner sig i, väljer ut en tid och ett datum som man vill träffas på och sedan åker man helt enkelt till verkstaden på den plats man valt ut på hemsidan. Där i sin tur får man sina däck monterade till det pris som man tidigare fått på webbplatsen. Det går även att få hemleverans om man föredrar det framför att åka till en verkstad. 

Däckföretag med över 10 år i branschen

Popgom är en webbportal som ägs och drivs av företaget TyreDating som grundades 2008 i Frankrike, där de också har sitt huvudkontor i staden Lyon. Grundidéen bakom företaget är att erbjuda ett komplett och kvalitativt utbud av däck av alla etablerade varumärken i branschen, och därtill ha samarbeten med ansedda verkstäder utspridda i respektive land, för att sedan låta kunden få sina beställda däck monterade på önskad tid i avtalad verkstad. Konceptet har visat sig mycket framgångsrikt och TyreDating bedriver idag verksamhet i över 10 länder, däribland:

 • Spanien
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Danmark
 • Schweiz
 • Ungern
 • Slovakien
 • Slovenien

Däck för alla tillfällen

På Popgoms webbplats hittar man vinterdäck, dubbdäck, sommardäck och året-runt-däck för de flesta bilmodeller - personbil, campingbil, 4x4 och skåpbil. Man kan noga utforma sin sökning så att man genom detaljerad info om bredd, profil, diameter och belastning kan hitta exakt de däck man behöver för sitt fordon. Man väljer antingen att få däcken hemlevererade som de är, för montering efter eget önskemål, eller så avtalar man en tid på önskat datum på en verkstad som samarbetar med Popgom där däcken monteras av professionella mekaniker. Priserna tillhör bland de generösare i branschen och märkena omfattar bland annat:

 • Michelin
 • Dunlop
 • Continental
 • Pirelli
 • Good Year
 • Bridgestone
 • BF Goodridge
 • Firestone
 • Falken

Däcknyheter från Popgom

Vill man få Popgoms nyhetsbrev går detta att ordna med bara några klick. Längst upp på Popgoms sida finner man texten "Prenumerera på nyhetsbrev", och där har man chansen att fylla i sin e-postadress. Efter man gjort det behöver man bara trycka på "Bekräfta" och därefter är man prenumerant. Lätt som en plätt!

Popgom finns på Trustpilot

Trustpilot heter sidan där kunder och användare kan lämna kommentarer om olika svenska företag. Här finns även Popgom med många recensioner. Vill man läsa om vad andra kunder tycker kan man gå in under denna länk och ta en titt. 

Säker betalning

Betalningen hos Popgom är väldigt smidig, och man kan känna sig helt trygg då sidan är SSL-säkrad. Detta innebär att inte utomstående personer kan få tag på ens uppgifter som man knappar in vid köpet. Klarna, VISA, MasterCard och banköverföring finns att välja på som betalningsmedel. 

Däckleverans eller montering på verkstad

Hos Popgom kan man välja på över 500 000 däck till personbilar, vans, kampingbilar m.m. Däcken skickas dit man helst vill ha dem; det kan vara ens arbetsplats eller hem till garaget eller carporten. Däcken levereras inom 3 till 5 arbetsdagar, och så snart de är skickade får man ett bekräftelsemejl där man kan följa sin beställning.

Med standardleverans betalar man 49 kr per däck för frakten och får däcken skickade till valfri adress, och väljer man premiumleverans har man möjlighet att få tid för montering på en verkstad i närheten av där man bor. Fraktkostnaden för premiumleverans är även den 49 kr per däck. 

Retur och annullering

Från den dagen man tagit emot sina däck har man 7 dagar på sig att bestämma sig för om man vill behålla dem eller inte. Skulle man ångra sin beställning innan däcken är monterade går detta att göra inom 14 dagar från att man har tagit emot däcken. Däcken som returneras måste vara i originalskick

Kundservice från 7 till 16

Vill man ha hjälp från kundservice kan man först och främst ta en titt under deras hjälpsida. Här finner man de flesta vanliga frågor och svar. Det går också bra att mejla sin fråga till info@dack-popgom.se. Telefonnumret man kan nå dem på är 0340 - 64 78 43, och kundtjänst är öppet mellan kl. 07.00-16.00 måndag till fredag. 

Du sparar enkelt pengar med en rabattkod

 1. Välj först en rabattkod du vill använda dig av genom att klicka på den.
 2. I samband med det kommer du omdirigeras till Popgoms webbplats och koden kommer också att göras synlig. Kopiera koden och gå vidare.
 3. Välj nu vilka däck du vill köpa och gå sedan till Varukorgen. Där specificerar du vilket leveranssätt du vill ha, och precis under beställningssumman finner du rabattkodsfältet.
 4. Klistra in din rabattkod och tryck på "Använd". 
 5. Fyll i resterande uppgifter, bekräfta därefter beställningen och var nöjd över att du sparat slantar med hjälp av en rabattkod.

Rabattkoder hos Popgom anger du i kassan.

Omdömen för Popgom

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer