Popgom rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
Direktleverans till verkstad eller hem hos Popgom
Visa erbjudande
Använd 43 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt i utförsäljningen hos Popgom
Visa erbjudande
Använd 975 gånger
Villkor
Popgom rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Popgom Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Popgom!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Popgom – Kvalitetsdäck, snabbt och okomplicerat

Popgom är en webbutik som ger bilägare i hela Sverige möjligheten att smidigt, enkelt och billigt byta däck på sina bilar genom ett par snabba klick på datorn. Det fungerar som så att du på Popgoms webbplats väljer ut de däck du är intresserad av att inhandla, därefter får du en sammanställning av det totalt priset med eller utan montering. Sedan skriver du i vilken del av Sverige du befinner dig i, väljer ut en tid och ett datum som du vill träffas på och sedan åker du helt enkelt till verkstaden i din närhet du valt ut på hemsidan och får dina däck monterade till det pris som du tidigare fått på webbplatsen. Om du nu inte väljer hemleverans. Popgom är framtiden inom däckhandel.

Popgom – Köp dina däck enkelt

Popgom är en webbportal som ägs och drivs av företaget TyreDating som grundades 2008 i Frankrike, där de också har sitt huvudkontor i staden Lyon. Grundidéen bakom företaget är att erbjuda ett komplett och kvalitativt utbud av däck av alla etablerade varumärken i branschen, och därtill ha samarbeten med ansedda verkstäder utspridda i respektive land, för att sedan låta kunden få sina beställda däck monterade på önskad tid i avtalad verkstad. Konceptet har visat sig mycket framgångsrikt och TyreDating bedriver idag verksamhet i över 10 länder, däribland Spanien, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Ungern och Slovakien.

Däck för alla tillfällen

På Popgoms webbplats hittar du vinterdäck, dubbdäck, sommardäck och året-runt-däck för de flesta bilmodeller – personbil, campingbil, 4x4 och skåpbil. Du kan noga utforma din sökning så att du genom detaljerad info om bredd, profil, diameter och belastning kan hitta exakt de däck du behöver för ditt fordon. Du väljer antingen att få däcken hemlevererade som de är, för montering  efter eget önskemål, eller så avtalar du en tid på önskat datum på en verkstad som samarbetar med Popgom där däcken monteras av professionella mekaniker. Priserna tillhör bland de generösaste i branschen och märkena omfattar bland annat:

 • Michelin
 • Dunlop
 • Continental
 • Pirelli
 • Good Year
 • Bridgestone
 • BF Goodridge
 • Firestone
 • Falken

Du sparer enkelt pengar med en rabattkod när du handlar på Popgom

 1. Välj först en rabattkod du vill använda dig av genom att klicka på den.
 2. I samband med det kommer du omdirigeras till Popgoms webbplats och koden kommer också att göras synlig.
 3. Välj nu vilka däck du vill köpa och gå sedan till Varukorgen. Där specifierar du vilken tid och vilket datum du vill få däcken monterade alternativt om du nöjer dig med hemleverans.
 4. Efter att du bekräftat ditt val dyker en ruta upp där du kan skriva in din rabattkod innan du bekräftar din beställning.
 5. Bekräfta därefter beställningen och var nöjd över att du sparat slantar med hjälp av en rabattkod.

handla billigare hod popgom med en rabattkod

Omdömen för Popgom

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer