designonline.se

DesignOnline rabattkod

0 DesignOnline rabattkoder och 4 erbjudanden för september 2017

Fri frakt vid köp över 499 kr hos DesignOnline
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 244 gånger
Upp till 50% rabatt i rean hos DesignOnline
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 125 gånger
50 kr rabatt när du prenumerar på nyhetsbrevet hos DesignOnline
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 45 gånger
Höstmys
25% rabatt på tallrikar hos DesignOnline
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 14 gånger
DesignOnline rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från DesignOnline!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

En virtuell värld av design - DesignOnline DesignOnline - Ett bra val om du vill handla design online

DesignOnline är ett etablerat företag när det kommer till inredning och design. Det är fråga om en växande verksamhet som är på framfart runtom i Europa. Konceptet skandinavisk design tycks inte enbart falla oss Nordeuropéer i smaken, utan har sedan många år stått högt i kurs på den internationella marknaden. DesignOnline AB är med sina drygt tio anställda i tillväxt, och att döma från webbutikens användarvänlighet har de bland annat deras konsumentfokus att tacka. Jörgen Bödmar är verkställande direktör och har ett förflutet i SAS samt chefsrekryteringsföretag, sedan 2002 har han emellertid satsat fullt ut på webbutiken DeisgnOnline. Under 2011 gick stora delar av arbetet ut på att omarbeta och lansera en ny global e-handelsplats för inredning och design. E-handelsplatserna är sin tur anpassade till konsumenternas respektive land, språk, betalsätt och valuta. 

DesignOnline är exakt vad det heter - samt billigt

Framgång på kort tid

Från det att företaget år 2002 gjorde entré i den virtuella parallellvärlden internet, har företaget expanderat. Företagsidéen låg i handen på nuvarande VD Jörgen Bödmar som i och med webbutikens lansering bytte karriärspår och bransch helt och hållet. Kanske var det ett ”vinna eller försvinna” -tänk som tagit DesignOnline till var de är idag. År 2008 öppnades den engelskråkiga webbutiken Scandinavian Design Center och kort därefter även den tyskspråkiga sidan med samma namn. Målet för framtiden är att översätta sidan till åtminstone 7 ytterligare språk. 

Ett genomtänkt utbud på DesignOnline

DesignOnline kan erbjuda allting från den minsta inredningsdetaljen till möbler och mattor. På hemsidans layout märks det att butiken har smak för inredning och design. Förutom deras grundliga sortiment såsom köksdesign, väggdesign och möbler har de en inspirationskategori där diverse inredningsartiklar syftar till att inspirera kunder som låt säga är ute efter present till Alla hjärtans dag eller en gåva till företaget. Från och till har butiken även kampanjerbjudanden där du ges möjlighet att köpa prylar som du tidigare väntat Den populära Ruben i Hult-kökshandduken som finns hos DesignOnlinemed att köpa till billigare priser. DesignOnlines utbud av varumärken har valts ut i överensstämmelse med förväntningarna kring det skandinaviska inredningsmottot. Några utav följande varumärken är bara några av de som webbutiken har att erbjuda:

 • &Tradition
 • Arabia
 • 1:6 DESIGN
 • Bengt Ek Design
 • Blå Station
 • Marimekko
 • Boel & Jan
 • Almedahls
 • Boston Warehouse
 • Beach House

Handla från DesignOnline med en rabattkod

 1. Välj en av rabattkoderna som finns tillgängliga på Rabattkalas sida och som är giltiga för DesignOnline och ditt köp där.
 2. Tryck på rabattkoden. Rabattkalas ser i samma ögonblick till att du blir omdirigerad till DesignOnlines hemsida, se därför till att anteckna rabattkode redan i detta skede.
 3. Inne på DesignOnline väljer du bland deras sortiment och sparar varorna i din kundvagn. Tryck på ”Till kassan”.
 4. I följande steg ska du förutom rabattkoden ange dina uppgifter. Under order-rutan till höger i kassan trycker du på rubriken ”Ange rabattkod / presentkortkod”.
 5. I det tomma fältet som visar sig slår du in rabattkoden som du har med dig från Rabattkalas rabattportal.
 6. Rabatten dras av från det totala priset och du kan  trycka på ”Gå vidare” för att komma till leveranssätt för att slutligen välja mellan betalsätt och betala.

Uppge din rabattkod här på DesignOnline

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8