DesignOnline rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 399 kr hos DesignOnline
Visa erbjudande
Använd 295 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt i rean hos DesignOnline
Visa erbjudande
Använd 230 gånger
Villkor
50 kr rabatt när du prenumerar på nyhetsbrevet hos DesignOnline
Visa erbjudande
Använd 201 gånger
Villkor
25% rabatt på tallrikar hos DesignOnline
Visa erbjudande
Använd 96 gånger
Villkor
DesignOnline rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till DesignOnline Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från DesignOnline!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

En virtuell värld av design

DesignOnline är ett etablerat företag när det kommer till inredning och design. Det är fråga om en växande verksamhet som är på framfart runt om i världen. Idag finns företaget i hela 70 länder med fler på ingång (2017). Konceptet skandinavisk design tycks inte enbart falla Nordeuropéer i smaken, utan har sedan många år stått högt i kurs på den internationella marknaden. DesignOnline AB är ständigt i tillväxt, och att döma från webbutikens användarvänlighet har de bland annat deras konsumentfokus att tacka. 

DesignOnline fokuserar på skandinavisk design.

Framgång på kort tid

Jörgen Bödmar heter mannen som är verkställande direktör hos Designonline. Han har ett förflutet hos SAS samt som ägare och VD för ett chefsrekryteringsföretag. Sedan 2002 har han emellertid satsat fullt ut på webbutiken DesignOnline. Ledordet hos butiken är precis som i starten kvalitet, och de satsar stort på ett gott kundbemötande. Från det att företaget år 2002 gjorde entré i den virtuella parallellvärlden internet, har företaget expanderat. Företagsidéen låg i händerna på nuvarande VD:n Bödmar som i och med webbutikens lansering bytte karriärspår och bransch helt och hållet. Kanske var det ett ”vinna eller försvinna”-tänk som tagit DesignOnline dit de är idag. 

År 2008 öppnades den engelskspråkiga webbutiken Scandinavian Design Center och kort därefter även den tyskspråkiga sidan med samma namn. Sidan finns på ytterligare 7 språk, däribland japanska, finska, franska och nederländska. De internationella e-handelsplatserna är även anpassade till konsumenternas betalsätt och valuta. 

Produkterna från designonline.se säljs i hela 70 länder världen runt.

Ett genomtänkt utbud hos Designonline

Designonline tillhandahåller allt från den minsta inredningsdetaljen till möbler och mattor. På hemsidans layout märks det att butiken har god koll på inredning och design. Förutom deras omfattande sortiment som består av köksdesign, väggdesign och möbler har de en inspirationskategori där diverse inredningsartiklar syftar till att inspirera kunder som till exempel är ute efter en present till Alla hjärtans dag eller Julafton. Från och till har butiken även kampanjerbjudanden där man ges möjlighet att köpa prylar till billigare priser som man tidigare väntat med att köpa. Design onlines utbud av varumärken har valts ut i överensstämmelse med förväntningarna kring det skandinaviska inredningsmottot. Några utav följande varumärken är bara några av de som webbutiken har att erbjuda:

 • Marimekko
 • House Doctor
 • Iittala
 • Kosta Boda
 • Ferm Living
 • Georg Jensen
 • Hemslöjd
 • Orrefors
 • Rörstrand
 • Ørskov

  Välkända och populära märken säljs i designonlines butik.

Kampanjer levererade till inkorgen

Att skriva upp sig som medlem på DesignOnlines nyhetsutskickslista innebär att man med jämna mellanrum får mejl från dem med kampanjerbjudanden och fördelaktiga erbjudanden. Vid registreringen erhåller man hela 10% rabatt på sitt första köp, och därefter kan man se fram emot att få inspiration, bilder och spännande inredningstips skickat till sig veckovis. Prenumerationen kostar ingenting och det går närsomhelst att avsäga sig utskicken.  

Inspireras av inredning i bildform 

Mattor, köksprylar och dekoration. Designonlines Facebookflöde fylls av vackra föremål för hemmet. Är det inredningsinspiration man letar efter är det här man ska kolla. Företaget finns även på Instagram, så föredrar man en kanal enbart med bilder och videos kan man istället välja att följa dem där. 

Designonline.se inspirerar på Instagram.

Spendera pengar enligt egna preferenser

Om man har Swedbank eller Nordea som bank kan man göra en direktöverföring när det är dags att betala sitt köp på designonline.se. Transaktionen sker säkert genom inloggning och pengarna dras då direkt från ens konto. Det går även bra att betala med kort. De kreditkort som går att använda sig av i butiken är: 

 • VISA
 • EuroCard
 • MasterCard
 • Maestro
 • JCB
 • Amex

Passar inte något av de betalningssätten ens kriterier kan man istället välja faktura eller delbetalning som betalningsalternativ. Vid fakturabetalning gäller 14 dagar med start från att varorna skickats. 

Paket till postombud eller till port

DHL är det logistikföretag som sköter leveransen av designonlines paket från lager till kund. Varje paket går att hämta ut hos närmaste postombud. Vilket postombud det blir väljer man själv i beställningssteget. Skulle man gjort en stor beställning såsom en större matta eller möbel  levereras paketet istället hem till tomt eller port. Leveransen tar i regel mellan 1-3 arbetsdagar. Exakt frakttid finns angiven på varje produktsida. 

Ångerrätt för alla kunder

Har man köpt något på designonlines hemsida har man givetvis rätt att kontrollera produkten innan man bestämmer sig för att behålla den eller inte. Med 30 dagars ångerrätt kan man i lugn och ro prova produkten hemma och se så att den passar och lever upp till ens förväntningar. Vid en retur ska följesedeln som kommer med i paketet vid leverans skickas med så att lagret kan registrera rätt retur. 

Snabbt svar från proffsen

DesignOnline har som mål att alltid besvara sina kunders frågor och funderingar med snabbhet och professionalism. Inom ett dygn bör man få svar under alla vardagar. Mejlen man ska knappa in i adressfältet när man har frågor är kundservice@designonline.se. Man kan också ringa på telefonnummer 0480 - 44 99 20 måndag - fredag mellan kl. 08.00 - 16.00. 

Handla från DesignOnline med en rabattkod

 1. Välj en av rabattkoderna som finns tillgängliga på Rabattkalas sida och som är giltiga för DesignOnline och ditt köp där.
 2. Tryck på rabattkoden. Rabattkalas ser i samma ögonblick till att du blir omdirigerad till DesignOnlines hemsida, se därför till att anteckna rabattkoden redan i detta skede.
 3. Inne på DesignOnline väljer du bland deras sortiment och sparar varorna i din kundvagn. Tryck på ”Din varukorg”.
 4. I följande steg ska du förutom rabattkoden ange dina uppgifter. Under order-rutan till höger i kassan trycker du på rubriken ”Jag har en rabattkod”.
 5. I det tomma fältet som visar sig slår du in rabattkoden som du har med dig från Rabattkalas rabattportal. Tryck på “Aktivera” för att tillföra din kod. 
 6. Rabatten dras av från det totala priset och du kan trycka på ”Fortsätt till kassan” för att komma till leveranssätt och betalsätt och därefter avsluta köpet. Vi gratulerar till din smarta shopping!

Klicka på rutan väl på designonlines sida och ange din rabattkod.

Omdömen för DesignOnline

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer