Diazz Sweden rabattkod

Vi har tyvärr inte hittat några aktuella
rabattkoder eller erbjudanden för webbutiken.
Gå direkt till webbutiken.
Diazz Sweden rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Diazz Sweden Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Diazz Sweden!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Hur hittar du den rätta hårförlängningen?

Vilken typ av produkt som passar dig bäst beror bland annat på skälet till varför du vill piffa upp ditt hår och vilken hårtyp du har. Är anledningen helt kosmetisk och förskönande eller finns det ett medicinskt skäl bakom din önskan om mer hår? Har du tunt och fint hår eller är det tjockt med många hårstrån? En annan avgörande faktor är också tiden; hur lång tid är du villig att investera i att få förlängningen insatt? Ska du kunna göra det själv eller på en salong? För att inte tala om underhållet och hur lång tid som du vill att det extra håret ska sitta kvar. Alla dessa frågor och många fler får du svar på hos Diazz Sweden som tillhandahåller alla former av hårförlängningar och –förtjockningar – från peruker till hårtränsar. Passa på att spana in alla erbjudanden i det rörliga bildfönstret på startsidan. Under det hittar du också speciellt utvalda produkter och snabba tips på vilka produkter som passar för vilka situationer.

Svenska hårförlängningar som också finns i England

Sedan 2011 har det svenska hårförlängningsmärket Diazz Sweden sålt löshår och extensions till tusentals nöjda kunder. Bolaget finns i Järfälla kommun i Stockholm. VD och ägare är Sofia Edlund som med en bakgrund inom företagsekonomi med säker hand kan styra firman till nästa utvecklingsfas. Redan finns man tillgänglig även för flera andra länder. På samma domän finns webbutiken också på norska och danska. För den brittiska marknaden finns det en helt egen nätshop med egen internetadress. För import av de produkter som man distribuerar via nätshoppen har man också systerföretaget Sophia av Sweden.

För att du inte ska känna att du är ute på hal is går det att alltid få mer information när du är inne i nätbutiken och läser. Dessutom har man professionella frisörer och stylister bland medarbetarna och kundservice står alltid villiga att hjälpa till. Man samarbetar också med personliga tränaren Anne-Sofie på Fightlifestyle.

Långa lockar är bara några klick ifrån att bli dina

Förlängningar för alla stilar, plånböcker och hårtyper

Hårförlängningsprodukterna som finns hos Diazz Sweden är sorterade enligt följande huvudmenyer:

 • Clip In Löshår
 • Hårträns
 • Keratinslingor
 • Tejplöshår
 • Hårdelar
 • Peruker

En av Diazz hårdelar - En lugg helt enkelt

För de flesta produkter gäller det att välja mellan äkta och syntetiskt hår och att bestämma om håret ska vara rakt eller vågigt. Det äkta håret kommer från Indien och är ett så kallat remyhår. Priset men också kvaliteten är högre än för syntetiska hår. Hårträns och tejplöshår har egna underkategorier för rakt och vågigt hår. Vidare är det att bestämma om nyansen ska vara en naturlig ton eller en vågad neonfärg. När du är inne och tittar på en viss typ av förlängning kan du lägga på minnet att om du inte ställt in något filter kommer alla de mörka nyanserna först och sedan följer de blondare. Vad du till sist investerar i kan vara en kostnads- eller stilfråga. Slutligen kommer valet mellan en permanent uppsättning som håller i flera månader och en tillfällig lösning som går att ta av och på som man känner för det. Peruker ger en fullständig förvandling på bara några sekunder medan keratinslingor håller väldigt länge och kräver därför att du går till frisören och får de i satta.

Då du hittat en intressant produkt är det läge att gå in på dess produktsida. Här hittar du först och främst en kort beskrivning med alla viktiga fakta så att du direkt får en överblick av produkten. Till detta hör också beskrivande bilder. Sen följer en längre produktbeskrivning komplett med hjälp för hur du på bästa sätt använder just den delen som du tittar på. Om det ändå inte var helt rätt produkt för dig får du också länkar till liknande produkter, till exempel andra nyanser av samma vara.

Förutom löshår och andra hårförlängningsprodukter har man tillbehör som behövs för att sätta in och sköta om ditt löshår. Hit hör artiklar så som olika tänger, borstar och vax sticks. Under rubriken ”Skönhet” gömmer sig stylingprodukter så som schampo och sprej men också andra lösprodukter, det vill säga lösögonfransar och lösnaglar.

Köp eller låna hem färgring med alla nyanser

Det går också att låna hem eller köpa Diazz färgskala om du behöver mer tid och bättre exempel än bilder för att bestämma dig. Du hittar den under kategorin ”löshår Tillbehör”. Oavsett om du vill köpa ringen eller låna hem den går du tillväga på samma sätt som för vilken annan produkt som helst genom att lägga till den i varukorgen. Om du vill låna hem ringen är det enklast att välja alternativet faktura som betalningssätt. På detta sätt behöver du inte lägga ut några pengar om du inom två veckor punktligt skickar tillbaka färgprovet. Kundservice ser då till att återkalla din faktura. Om du skulle ha betalat för ditt prov är det dock bara att ha kontonumret med i din retur så får du din utgift täckt.

Allmänna tips från de professionella medarbetarna på Diazz Sweden

För att du ska känna dig bekväm med ditt inköp eller kunna bestämma dig för att satsa på en hårförlängning är webbutiken också fylld med praktiska tips och grundläggande knep för att de allra bästa resultaten ska uppnås. Ett av tipsen är jämna ut ditt eget hårs färg om färgen inte helt skulle matcha. Här gäller olika tips för olika färger – toning för mörkt hår och silverschampo för blont hår. Vid påsättning av slingor med hårförläning lönar det sig att dela in håret i sektioner och att använda lite sprej för att bättre fästa håret. När du har ditt nya hårsvall är det viktigt att inte använda några produkter med skadliga ämnen, så som parabener och silikoner. Produkter som är anpassade för detta typ av hår finns förstås att inhandla i nätshoppen. Var också försiktig när du stajlar ditt hår, speciellt i närheten av fästen. Var extra noga då varma verktyg används.

Du hittar Diazz Sweden på följande social medier

Hela Facebookväggen hos Diazz Sweden är fylld av tonvis med hårinspiration. Här finns bilder på läckra och coola frisyrer. Man länkar många härliga bilder på kändisar med bra hårsmak. Det finns också före och efter-bilder där du ser vilken effekt en hårförlängning eller –förtjockning kan ha på en persons hela stil. Man glömmer inte heller bort sina andra produkter utan det finns också bilder på tuff och invecklad nageldesign och häftig ögonmakeup. Mer frisyrbilder och coolt till håret hittas på Instagram. Här finns också ibland tävlingar. På Pinterest finns tiotals anslagstavlor för designinspiration på en rad olika områden. Förstås finns det mycket skönhets- och hårinspirerat men även mode, mat, konst och djur ryms med. Hitta stilen för bröllopet, lär dig att rita eller hitta ett roligt e-kort. Kontona på Twitter och Google+ gäller för både den skandinaviska och den brittiska marknaden, men också här står bilderna i fokus så kolla gärna in och följ även dessa konton.

Betalning med Klarna, DIBS eller PayPal

Kassasystemet som Diazz Sweden använder sig av är mångsidigt. För fakturor och delbetalningar är det Klarna som gäller. Kortbetalningar sköts via DIBS-betalningssystem som är fullkomligt säkert att använda. Här funkar kort från Visa och MasterCard. PayPal, som hela tiden ökar i användning, går också att välja som betalningssätt. Även postförskott är gångbart som alternativ.

Webbshop med beräknad leveranstid för olika varor

När du tittar på en vara i nätshoppen ser du direkt vad den beräknade leveranstiden är för den. Det kan dock hända att den slutliga leveranstiden antingen är kortare eller längre och därför bör beräkningen endast ses som en indikation. Normalt tar leveransen två eller tre dagar i anspråk. Om din leverans skulle ta mycket längre tid än utlovat har du rätt att avsäga hela köpet. Då du vill handla flera varor men de har olika beräknade leveranstider kan du meddela de ansvariga för webbutiken att du vill få leveransen i delar. Detta kostar lite mer men det gör att du inte behöver vänta i onödan. Oftast skickas alla hårprodukter med posten, men ibland kan de ske på andra sätt.

Ångra dig – Men inom 2 veckor

Om du inte var nöjd med ditt köp eller har ändrat dig angående löshår har du 2 veckor rätt till att ångra dig och skicka tillbaka ditt paket som förstås ännu är ouppackat. Du ska dock först meddela webbshoppen om detta först. Sen när din retur godkänd kommer info med hur du praktiskt ska gå tillväga. Du betalar priset för frakten men det dras smidigt av från summan som betalas tillbaka till dig för den återlämnade produkten.

Snart kan du börja styla, till exempel så här

Kundservice med riktiga frisörer

Om du inte fått hjälp eller helt övertygats av den information som finns tillgänglig i nätbutiken går det att få professionell och personlig hjälp. Du har för detta ändamål många val till ditt förfogande. Direkt från webbutiken kan du fylla i ett kort kontaktformulär som endast behöver ditt namn och din e-post som obligatorisk information. Sen kan det dock löna sig att också fylla i ett ämne och ett meddelande för att du verkligen ska kunna få hjälp. Om du inte känner att du vill använda kontaktformuläret kan du också mejla direkt till kundtjänst. Om du inte kan beskriva dig kort - som det så ofta händer när det handlar om hår – kan du också nå Diazz Sweden via telefon. Hursomhelst får du när du kommer fram hjälp och råd på vägen mot ett fluffigare, lockigare, fylligare eller längre hår.

Rabattkoden kommer in så:

 1. Börja med att lokalisera en lämplig kod som passar för ditt ändamål.
 2. Tryck på koden för att både kopiera koden och direkt tas till webbshoppen utan extra klick.
 3. Handla på tills du är nöjd hos Diazz genom att lägga till saker i varukorgen.
 4. När du är färdig väljer du alternativet att ”Visa varukorgen” för att direkt kunna lägga till rabattkoden.
 5. Fältet för rabattkod är synligt för dig så det är bara att föra in koden och aktivera den.
 6. Gå vidare till kassan.
 7. Logga in om du redan har ett konto eller fyll i koden om du glömde det i förra steget eller helt missade att gå via varukorgen.
 8. Om du inte loggat in behöver du ange alla kontaktinformation, men du kan på samma gång också skapa ditt konto.
 9. Kontrollera att din order stämmer och välj hur du vill betala.
 10. Avsluta med att ”Skicka order”.
 11. Snart är det förlängda hårsvallet ditt. Utan att det kostade skjortan – tänka sig!

Vägen till ett längre hår börjar här

Omdömen för Diazz Sweden

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8