Djurkompaniet rabattkod

Upp till 60% rabatt på utvalda kampanjvaror hos Djurkompaniet
Visa erbjudande
Använd 45 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Djurkompaniet
Visa erbjudande
Använd 457 gånger
Villkor
Djurkompaniet rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Djurkompaniet Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Djurkompaniet!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Djurkompaniet är din djurbutik på nätet

Djurkompaniet – Din djurbutik på nätet

Alla som någon gång varit i kontakt med tamdjur vet vilken magisk upplevelse det kan vara att titta in ögonen på en hund, katt eller annat smådjur och känna den ömsesidiga lyckan när du långsamt drar din hand genom dess fluffiga päls. Ett djur behöver dock mer än bara besvarad kärlek, för att din fyrbenta vän ska må optimalt krävs också omvårdnad i form av nyttig kost, högkvalitativa leksaker och bäddar samt roliga leksaker. På Djurkompaniet värnar man om djurens bästa, och därför kan du vara säker på att fodret, leksakerna och tillbehören i deras sortiment tillhör de bättre på marknaden. Oavsett om du har fiskar, smådjur, hund, katt, häst, reptiler eller fåglar så finns här något som dina små kommer tycka om.

Djurkompaniets butik i KalmarEtablerade i hela Sverige

Från början är Djurkompaniet en kedja av fysiska djurbutiker som ligger utspridda i flera svenska städer, kanske bor du i någon av dem? I Kalmar, Färjestaden, Oskarshamn, Karlskrona, Hyllinge, Linköping, Nyköping och Sundsvall ligger de i alla fall belägna, om du inte har vägarna förbi eller helt enkelt kanske inte har så mycket tid så är det webbshopen som gäller. Djurkompaniet är etablerade i Sverige som en tillförlitlig leverantör av djurattiraljer, och erbjuder som ett komplement till sina produkter även hundtrim och tillgång till veterinär i valda butiker. De är aktiva på Facebook sedan 2011 och har där en stadigt växande skara fans som i skrivande stund (4/2014) uppgår till ungefär 6500 stycken.

Produkter till djur av alla möjliga slag

I Djurkompaniets webshop hittar du i stort sett allt du kan tänkas vara ute efter, åtminstone inom de populärare djurkategorierna vilka innebär hund och katt. Inom dessa finner du ett rikligt utbud av foder, godis, leksaker, kläder, koppel och bäddar. Dessutom finns högkvalitativa vårdattiraljer och träningsredskap för dig som tycker om att pyssla med sådant. Även i kattkategorin finner du ett mer eller mindre lika stort utbud av varor, även om de av naturliga skäl är mer anpassade för katter. Du som har fiskar kan hitta allt från nytt akvarium till fiskflingor, och är du snarare reptil- eller fågelvän kan du räkna med såväl terrarier och utsmyckningar till foder och lek. Vill du ha en praktisk agilityväst till En hundleksak alla hundra bör älskadig själv eller en bok som behandlar djurliv så finns även det. Dessa prominenta märken finns bland annat i sortimentet:

 • Royal Canin
 • Flex
 • Exo Terra
 • Planet Pet
 • Aquatic Nature
 • Karlie
 • MIM
 • Hotdog Hank
 • Hurtta
 • Furminator

Du kan spara stora pengar med en rabattkod såhär:

 1. Välj först ut den rabattkod som passar dina ändamål bäst.
 2. När du bestämt dig för en kod så klickar du på den.
 3. Du blir omdirigerad till webbutiken och din kod görs synlig.
 4. Det kan vara bra att spara koden innan du går vidare och handlar.
 5. Handla som vanligt, lägg önskad vara i varukorgen.
 6. När du är klar går du till kassan, där finner du ett rabattkodsfält.
 7. Skriv in värdekoden i fältet och kontrollera att rabatten dras av.
 8. Klicka iväg beställningen och var glad över att du sparat pengar med en Rabattkalasrabattkod.

Klara besked var rabattkoden ska in

Omdömen för Djurkompaniet

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8