En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Euro So Cap rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2020, uppdaterade och godkända.

från ett omdöme
Köp extensions och billig hårvård hos Euro So.Cap.
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 29 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2020-07-21 kl. 08:04 av Asger.
Fri frakt vid köp över 1000 kr hos Euro So.Cap.
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 5 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2020-07-03 kl. 11:42 av Maria.
Maria
Drömmen om det långa håret Kliar löshår och hur länge håller extensions egentligen formen? Få svar på alla dina frågor gällande löshår och kvalitet genom Euro So.Caps Extensions-skola. Författat av Maria den 20 jan 2020.
Frågor, kommentarer, kritik? Skriv till Maria.
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Långt, lockigt hår åt dem som vill

En nöjd kund är det viktigaste

Konkurrenskraften hos Eurosocap kommer från de marknadskraftiga priserna och den ständiga inriktningen på att betjäna sina kunder till det fullaste. Vidare hör man till mästarna inom hårförlängning med ett märke som funnits i över 40 år. So.Cap. var de första att använda keratinextensions som sedan spridit sig och blivit populärt hos alla tillverkare. Man betvivlar inte på kvaliteten hos sina produkter som består av 100% äkta remyhår från Indien. Remyhåret har alla strån vända åt rätt håll för det har inte sopats upp från ett salongsgolv utan offrats av en indisk kvinna i en helig tempelritual. Dessutom genomgår denna typ av hår en skonsam behandling enligt det så kallade remysystemet. Av etiska skäl använder sig man inte av hår från Europa eftersom detta hår allt för ofta kommit till på olagliga vägar eftersom det inte här som i Indien är traditionsenligt att vid vissa perioder i livet klippa av sig håret. Dessutom klarar inte europeiskt hår av att behandlas och hålla så länge som det krävs av en förlängning eftersom det är så mycket skörare.

Euro So.Cap., So.Cap. Original, She by So.Cap.

Märket So.Cap. kommer från Italien och grundades av Gennaro Di Biase. Märket har över 40 års erfarenhet inom branschen och är således en av de första på marknaden. Inom det ursprungliga företaget för märket So.Cap. jobbade också Di Biases två bröder. Dock uppstod de inre stridigheter och man kunde inte längre fortsätta som ett företag. Däremot var det ingen som ville ge upp rättigheterna till det vid det laget så välkända och respekterade namnet. Därför finns det förutom Euro So.Cap. också bolagen So.Cap Original och She by So.CapHär huserar Euro So.Cap. Sweden (som först hette So.Cap SRL). I Sverige har Eurosocap funnits sedan 2009.

Företaget har en egen fysisk butik och salong i Malmö. Ur butiken kan du direkt göra ditt inköp. Dock kan du om du vill också beställa online men sen plocka upp ditt paket direkt från butiken under öppethållningstiderna. Den egna salongen utför enbart hårförlängningsrelaterade tjänster. Dessa inkluderar keratinslingor, tejpextensions, uttag av extensions, toppklippning av extensions och omsättning av keratinslingor. För att du på förhand ska veta hur mycket du kommer att behöva betala får du med din bokade tid alltid först gratis rådgivning som inte tvingar dig till att fullfölja din bokning ifall du skulle ändra dig.

Från kreatinslingor och tejpextensions till lösögonfransar och stylingprodukter

I webbshoppen navigerar du enkelt i den vänstra menyn under huvudrubriken Produkter. Här hittar du kategorierna:

 • Kreatinslingor
 • Tejpextensions
 • Clip-On Seiseta
 • Hårtränsar
 • Lösögonfransar
 • Verktyg & tillbehör
 • Hårvård
 • Styling

Utöver detta finns också Trycksaker med posters och Presentkort. Om du inte vet vad du ska ge åt din kompis eller syster är presentkort alltid välkomna. I nätshoppen kan du direkt klicka hem ett kort. Värdena är färdigt satta och går från 100 kr passande för en borste och andra tillbehör till 5000 kr som täcker en ordentlig hårförlängning och kanske också ett par lösögonfransar.

Bland kreatinslingorna kan du välja mellan Classic Line och De Luxe Line samt överväga Crazy Colours eller Perfect Curly. Det kommer garanterat att finnas något för alla stilar och smaker. Ytterligare finns det SHATUSH Line som består av ombrehår vilket betyder atten mörkare färg sakta byter till ljusare och ljusare nyanser. För den som vill ha lite bling i tillvaron erbjuder man också hårförlängningar med swarovskikristaller.Utbudet hos Euro So.Cap.

Om du inte vill att din förlängning eller förtjockning ska vara lika permanent väljer du tejpextensions som man har i några veckor. Här kan du också spara pengar om du är försiktig för då kan du använda om dina extensions upp till fem gånger. Clip-On Seiseta är en egen produkt från Euro. So.Cap. som du bara hittar här eller hos auktoriserade återförsäljare. Brazilian Line, eller hårtränsar, ger dig långt, tjockt och vågigt hår i en brun eller mörkbrun ton. Detta är en typ av så kallat virginhår som det inte rekommenderas att man färgar.

För inspiration, och kanske även motivation och mod, kan du kolla in galleriet på hemsidan som förevisar bilder av kunder som använt sig av hårförlängningar från Euro So.Cap. Varje foto består av en före- och en efterbild. I den mån som Euro fått informationen ackompanjeras bilderna av en olika utförlig beskrivning av vad som har använts, hur mycket och i vilka färger.

Frågor och råd – Direkt från hemsidan

Du kan vara lugn när du bestämmer dig för att köpa dina extensions från Euro So.Cap. Här hittar du nämligen svar på alla de frågor som du kan tänkas ha innan du bestämmer dig för vilken produkt eller om du överhuvudtaget ska genomföra någon form av hårförlängning. Också efter att du beställt ditt hår ur nätbutiken guidas du fortfarande, oavsett om det gäller råd om hur du på bästa sätt tvättar håret eller om du vill veta hur du kan göra att ditt löshår håller längre och ser bättre ut. För det första finns här detaljerade guider för hur du fäster det olika produkterna, från keratinslingor och tejpextensions till hur man applicerar vaxet till keratinslingor. Du får också noga reda på vad som skiljer sig mellan löshår och hårprodukter från en vanlig butik och de från en professionell salong. Mycket av det du kanske trodde att du visste inte alls stämmer och här kan Euro hjälpa dig att förstå varför de professionella produkterna kostar lite mer. De skonar faktiskt ditt hår och bygger upp det istället för att förstöra det med ett utspätt innehåll eller en användning av råvaror av sämre kvalitet. Dessutom räcker ditt frisörschampo längre eftersom det är drygare. Lägger du dessutom tipset att endast använda en liten klick i hårbottnen och sedan upprepa förstår du verkligen vad du vinner på att använda de lite dyrare produkterna. Även när det kommer till stylingen av ditt nya hårsvall är Euro So.Cap. din räddare i nöden. Man hjälper dig rätt med tips för ett rakt hår, för ett vågigt hår och för ett lockigt hår. Här finns också råd för hur du går till väga ifall du vill ändra nyansen på dina extensions. Till exempel finns det råd för hur du använder silverschampo eller vad du ska tänka på om du istället vill låta en frisör utföra en silvertoning. När du kommer till processen att ta ur dina hårförlängningar håller Euro So.Cap. dig fortsatt i handen och guidar dig steg för steg på vägen.

Lär dig om hårförlängning hos Euro So.Cap. Sweden

Om du brinner för hårförlängningar kan du söka dig till en av Euro So.Cap.s kurser i Stockholm. Om du och ett gäng kompisar på minst 4 personer är intresserade av en kurs och också har en salongslokal till ert förfogande kan kursledare från Euro So.Cap. komma på besök. Om ni befinner er i Malmö behöver ni inte stå för lokalen utan det sker i Euros egen regi. När du bokar din plats försäkrar du dig också om att du får ett komma-igång-paket med den utrustning och de produkter som du behöver i din framtida karriär som stylist. Om du skulle saknar saxar kan du via Euro So.Cap. också köpa detta för en extra kostnad och få dem i samband med din kurs och dina övriga prylar.Inne i salongen

Varje kurs har under 10 deltagare för att kunna stå till tjänst med en så personlig och individuell träning som möjligt. Tiotimmarsdagen innehåller allt du behöver: teori, förevisning och praktik. Dagen avslutas med ett teoretiskt prov som direkt rättas och avgör om du får fortsätta med det praktiska provet. Intensivkursen följs i så fall av eget arbete och du ombes att genomföra och presentera tre stycken hårförlängningar som du också klippt upp.

Om du klarar både teoridagen och ditt praktiska prov kan du titulera dig som certifierad extensionstylist.

Samarbeta med Eurosocap.se.

Som företagskund erhåller du rabatt på de inköp du gör i webbutiken. När du skapat ett konto hos euro so cap ska du se till att uppge all efterfrågad information för att försäkra dig om att ditt konto uppdateras. Om du är ny inom branschen och inte ännu erhållit ditt skattenummer kan du direkt skicka en kopia av ditt registreringsbevis till Euro So.Cap. så löser det sig den vägen.

Som bloggare kan du samarbeta med webbshoppen och på samma gång tjäna en liten slant. På hemsidan hittar du all den information som du behöver för att komma igång med detta.

Löshåret blir billigare med en rabattkod så här:

 1. När du bestämt dig för att du vill förlänga ditt hår och du har hittat in till Euro so cap väljer du rätt bland de koder som Rabattkalas har för butiken.
 2. Kontrollera noga kodernas villkor så att du säkerställer att du i slutändan faktiskt kan använda din kod.
 3. Rabattkoden och webbshoppen får du fram genom musklicket på knappen som signalerar detta.
 4. I nätshoppen tar du sedan hjälp av tipsen på hemsidan för att göra ditt slutgiltiga val.
 5. När du bestämt dig för en produkt klickar du på ”Köp” för att lägga den i din varukorg.
 6. Din produkt har nu lagt till i korgen och du kommer åt den via Din varukorg-fältet uppe till höger där du har alternativen ”Ändra” och ”Till kassan”.
 7. Väljer du det första alternativet kan du ännu justera antalet produkter i din handelskorg. Väljer du det sistnämnda kommer du direkt till kassan där du anger dina kontaktuppgifter, klickar i information om leverans- och betalningssätt.
 8. På samma sida finns också fältet ”Eventuell rabattkod” dit du klistrar in din sparade kod. Avsluta detta steg med att trycka ”Fortsätt” för att ange dina betalningsdetaljer.
 9. Snart får du det hår som du alltid har drömt om och tack vare Rabattkalas och våra rabattkoder ruinerade du dig inte på köpet.

Lös in din kod såhär.

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen.

Läs mer