Ezzence rabattkod

Fri frakt vid köp över 750 kr hos Ezzence
Visa erbjudande
Använd 51 gånger
Villkor
Ezzence rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Ezzence Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Ezzence!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Bli oemotståndlig hos Ezzence

Inte bara produkterna utan även trenden hos Ezzence

Ezzence stil är inte att lämna kunden i sticket utan webbutiken ser till att du först och främst hittar rätt produkter men också att du vet hur du ska använda dem och vad de senaste trenderna är. Produkterna är av högsta klass och från såväl välkända som ekologiska märken. Ezzence förstår också att vara rädd om kroppen och att var och en behöver få känna sig som sitt bästa jag.

Det danska skönhetsundret nu också i Sverige

Ezzence.se är den svenska nätshoppen för det danska bolaget Ezzence A/S som grundades 2009 och som redan är en av de största på marknaden inom sin niche. Nu levererar man dessutom både till Danmark och Sverige. Företaget strävar efter att bli den största inom hälsa och skönhet även i Sverige. På Trustpilot ligger Ezzence.dk när toppen i ratingen.

Företaget har för tillfället ett femtontal anställda som hanterar allt från inköp och ekonomi till online marknadsföring. Teamet leds av VD Eric D. Sørensen. Packningscentralen befinner sig i Brønderslev och härifrån levereras paket till båda marknaderna.

VD Eric

Ända sedan starten har det för bolaget inte bara varit viktigt att tillhandahålla ett stort utbud utan även att ackompanjera alla varor med en utförlig beskrivning så att kunden alltid vet vad det är hen beställer. En produktbeskrivning innehåller till exempel varans egenskaper samt huvudingredienser. Dessutom producerar Ezzance-teamet regelbundet även olika texter som vägleder dig genom makeup- och hårdjungel så att du kan utnyttja dina inköp på bästa sätt.

Förutom nätshoppen finns det i Danmark även permanenta salonger under namnet Ezzence. Om du befinner dig i Århus kan du boka tid för klippning, hårfärgning eller håruppsättning. I Skive kan du utöver detta även få en ansikts- eller kroppsbehandling eller avnjuta en pedikyr eller manikyr.

Ezzence – Beauty Online

Hos Ezzence hittar du varor för alla – män, kvinnor och barn finns alla inkluderade. Sortimentet av hälso- och skönhetsprodukter är enkelt och logiskt uppdelat i några stora huvudgrupper. Till dessa kategorier hör:

 • Hårvård
 • Hudvård
 • Makeup
 • Dofter
 • Ekologisk hårvård
 • Ekologisk hudvård
 • Presentidéer

Det breda sortimentet hos Ezzence

Sortimentet hos Ezzence har över 150 märken som noga väljs ut av medarbetarna för att förse kunderna med det allra främsta produkterna. Du kan dagligen upptäcka nya favoriter ur det ständigt uppdaterade utbudet. Bland annat följande märken finns representerade:

 • Aussie
 • Burt's Bees
 • Chanel
 • Dermalogica
 • Elizabeth Arden
 • Essie
 • John Masters Organics
 • Murad
 • Schwarzkopf
 • Youngblood

En gåva från Ezzence uppskattas av både män och kvinnor

Om du är i behov av en gåva till din speciellt utvalde har Ezzence mycket att erbjuda. Också för kompisen som har födelsedag är det alltid välkommet med en lyxig duschgel eller ett läckert läppstift. För att guida dig rätt har Ezzence sammanställt sidor speciellt med presenter för honom och för henne. Här finns också en sektion med små gåvor som du kan ha med dig om du är bortbjuden på middag eller kaffe. Om du själv vill slå in din gåva kan du även beställa hem presentpapper i form av olika presentförpackningar. Om du står helt rådlös kan du enkelt klicka hem en färdigt utvald och inslagen presentask med olika tema och från olika märken – allt från parfym till manikyr. Inför olika högtider och bemärkelsedagar finns också speciella sidor där noga utvalda produkter finns samlade. Om du inte alls kan bestämma dig kan du smidigt och enkelt även beställa presentkort för önskat värde direkt ur webbshoppen.

Leverans – Möjlig redan från nästa dagBeauty Online hos Ezzence

Har du tur kan du få din beställning från Ezzence redan nästa dag. Dock sänds ditt paket vanligen iväg inom tre dagar så det kan gälla att ha lite tålamod. Men din väntan kommer att belönas. Skulle du ha ångrat dig när din försändelse anländer har du en månad på dig att meddela Ezzence om detta. Du står sedan själv för utgiften att skicka tillbaka produkterna. Frakten är fri då din beställning överskrider 600 kr och annars är den endast några ynkliga tior

Kundservice finns där för dig

Om du behöver hjälp med din beställning eller ditt val av produkter kan du först vända dig till den information som redan finns utförligt på hemsidan om varje produkt, inom varje kategori. Om detta ändå inte skulle svara på din fråga kan du enkelt fylla i kundservicens kontaktformulär. Om din fråga gäller din order, ha gärna ordernumret till hands men det är inget krav för att kunna skicka iväg din förfrågan. De obligatoriska fälten är namn, e-post, ärende och ditt egna meddelande. Typ av ärende väljer du enkelt ur rullmenyn som också har alternativet ”Other” om inget av de färdiga alternativen skulle passa för din fråga. Slutligen kan du också välja att direkt mejla kundservice.

Social media – För att aldrig bli utan beautytips

Ezzeence har en egen Facebooksida för den svenska intressegruppen. Här publiceras dagligen Ezzencetips för att du enkelt ska kunna hänga med i stylingsvängarna. Tipsen och en massa andra härliga bilder hittar du på Instagram under Ezzenceofficial. På Twitter uppdaterar Ezzence flerspråkigt på engelska och danska. Man är också duktig på att retweeta andra beauty- och skönhetstips.

Ezzence gemensamma Pinterest-konto är både informativt med de senaste nyheterna om Ezzence men fullt av skönhetstips och -idéer spridda över flera olika anslagstavlor. Anslagstavlorna News, Blogging och Exclusive är fulla med information och de senaste kampanjerna. För att hitta stilen och de rätta produkterna för olika tillfällena finns dessutom anslagstavlorna Wedding, Konfirmation och Birthday/Anniversary. För mer generella tips ska du kolla in Hair Favourite, Makeup och Nails.

Slutligen hittar du också danska Ezzence på Google+ och YouTube.

Hitta din makeup look

Ezzence Magazine – Skönhet på danska

Om du behärskar danska kan du följa med nätshoppens egna blogg Ezzence Magazine. Här uppdateras regelbundet med nyheter och tips. Inläggen finns sorterade i kategorierna tävlingar, recensioner, Tips och tricks, DIY, Favoriter och hälsosam kost. Det finns också chansen för hemmabloggare inom skönhet att få hens blogg publicerad här.

För billigare skönhetsprodukter använder du rabattkoden så här:

 1. Kolla runt bland urvalet värdekoder som Rabattkalas har för Ezzence. Var noga med att kolla upp deras köpevillkor så att du vet vad du kan handla till ett rabatterat pris utan att bli besviken.
 2. För att använda en rabattkod väljer du rabattkodsknappen och du får fram koden samt förflyttas till nätbutiken.
 3. Inne hos Ezzence väljer du ut dina favoritprodukter genom att klicka på ”Köp” under produktbilden.
 4. Du kommer då direkt in i varukorgen och kan välja att antingen shoppa vidare eller att gå till kassan.
 5. Om du väljer det senare alternativet kan du innan dess också fylla in din rabattkod under rubriken ”Rabattkod?” i fältet ”Ange kod”. Din kod träder i kraft genom ett klick på ”Lägg till”.
 6. När du har fått din rabatt klickar du på ”Till kassan” och här ombeds du att fylla i faktureringsadressen samt leverans- och betalningsuppgifter.
 7. Nu är din beställning skickad till Ezzence och du behöver bara hålla dig lite till tåls innan du kan börja använda dina rabatterade varor.

Hos Ezzance gör du på fäljande sätt för att utnyttja din kod

Omdömen för Ezzence

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8