fashionbox.se

Fashionbox rabattkod

0 Fashionbox rabattkoder och 1 erbjudande för juli 2017

Fri frakt på hela sortimentet hos Fashionbox
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 317 gånger
Fashionbox rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Fashionbox

Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Fashionbox!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Fashionbox har känningar i svart, vitt och allt där emellan

Fashionbox – Mode online

Att hitta rätt i den virtuella modedjungeln är i våra tider inte det allra lättaste när antalet klädbutiker på webben börjar närma sig inflationsnivåer. Lyckligtvis är det framförallt kvaliteten och seriositeten som man måste se upp för, priserna är garanterat på låga nivåer. Lyckligtvis är Fashionbox såväl seriös i sin verksamhet som i sitt sortiment, samtidigt som de står för bland de mest generösa priserna i ligan. Fashionbox erbjuder först och främst klänningar, och de i alla tänkbara utföranden, klänningar för cocktail, fest, studenten, vardagen och stranden. Om du dessutom använder en värdekod kommer ditt köp från Fashionbox definitivt att märkas, inte bara på de avundsjuka blickar du kommer få i din nya klänning, men även i din plånbok.

Fashionbox – Stora på kort tid

Fashionbox grundades i januari 2009 av Mikael Karlsson och Josephine Jighem. Josephine driver också webbshoppen Bikinibox.se. Vad som skiljer företaget i jämförelse med alla andra modebutiker som nu florerar på nätet är att de nischat sig dels på mode för kvinnor, dels i huvudsak på klänningar. Det betyder att att du på Fashionbox.se kan finna en klänning för varje tillfälle, och det allt som oftast till ett högst rimligt pris. Företaget har på de få år de existerat byggt upp en respektingivande kundkrets som bland annat antyds i deras runt 2000 likes på Facebook.

Klänningar för alla tillfällen

Om det är något Fashionbox inte har ont om så är det vackra klänningar. Här hittar du nämligen snygga sådana för i stort varje tillfälle. Om du är osäker på storlekarna har Student- eller partyklänning? Du bestämmer!de dessutom en sida kallad ”Måttguide” där du snabbt kan lista ut dina mått och på så vis vilken storlek som passar dig bäst. Förutom just klänningar står även skor, jackor, badkläder och shapewear till förfogande för alla intresserade kunder. Omfånget av klänningar är stort, såhär är det listade på fashionbox.se:

 • Festklänningar
 • Nyårsklänningar
 • Cocktailklänningar
 • Studentklänningar
 • Vardagsklänningar
 • Sommarklänningar
 • Bikins

Såhär enkelt använder du en rabattkod för att spara pengar

 1. Gör först ditt val av vilken rabattkod du vill använda för ditt köp hos Fashionbox, du gör ditt val genom att klicka på ”Visa rabattkod & butik”.
 2. Din rabattkod kommer nu att bli synlig, du kommer även märka hur vi omdirigerar dig till webbutiken.
 3. I webbutiken handlar du nu precis som vanligt, lägg i de varor som intresserar dig i varukorgen, inga konstigheter.
 4. När du handlat färdigt går du till Kassan, där finner du en ruta med texten ”Eventuell rabattkod”, där matar du in din rabattkod och klickar därefter på ”Lägg till kod”.
 5. När rabatten har registrerats är det bara att slutföra ordern.
 6. Vi gratulerar nu till att du sparat pengar på ditt köp genom användandet av en rabattkod.

Här ser du var skriver in rabattkoden

 

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8