fogelbergwatches.com

Fogelberg Watches rabattkod

1 Fogelberg Watches rabattkod och 1 erbjudande för juli 2017

Endast hos Rabattkalas 15% rabatt på hela sortimentet hos Fogelberg Watches
**********
Visa rabattkod & butik
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 23 gånger
Fynda stilfulla klockor hos Fogelberg Watches
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 2 gånger

Missa aldrig en rabattkod från Fogelberg Watches!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Eleganta klockor med hög kvalitet

Klockorna som erbjuds i Fogelberg Watches sortiment har tagits fram på så vis att alla modeller ska vara till för både kvinnor och män. Därför spelar det ingen roll vilken sorts klocka man är intresserad av - den finns i flera storlekar och mått så att den passar alla oavsett kön. Fogelberg Watches menar själva att kön inte är kopplat till vad man bär på handleden, och därför är alla klockor unisexmodeller.

I butiken hittar man ett stort antal kvalitativa klockor som alla kommer med garanti. Köper man en klocka hos Fogelberg Watches har man alltid 1 års garanti, så skulle klockan gå sönder kan man kontakta företaget och få en ny eller pengarna tillbaka så länge felet är ett fabriks- eller tillverkningsfel.

Fogelberg Watches erbjuder ett stort sortiment av klockor.

Skandinavisk design och japansk tålighet

Via webbutiken Fogelbergwatches.com har företaget sedan 2015 sålt klockor till både företag och privatpersoner över hela världen. I fler än 15 länder utspritt över Europa och andra delar av jorden säljer de sina produkter till klockfantaster med en försmak för stilren design och hållbarhet.

Grundaren av Fogelberg Watches härstammar från två länder; Sverige och Japan, och inspiration till klockornas design hämtas i båda dessa delar av världen. Den japanska precisionen och kvaliteten tillsammans med den minimalistiska och avskalade skandinaviska stilen gör Fogelbergs klockor till ett unikt varumärke. Klockorna designas inte för de skilda könen utan alla ur är unisex, vilket innebär att man ska kunna köpa vilken klocka som helst oavsett vem man är och vilket kön man har.

Skandinavisk minimalism och japansk kvalitet.

Ur för alla smaker

Klockorna från Fogelberg är alla resistenta mot repor då de är tillverkade av safirkristaller som gör att materialet blir otroligt slittåligt. Det läggs mycket arbete och nogrannhet i produktionsarbetet för att få klockorna så hållbara, slitstarka och representativa som möjligt. All tillverkning sker i Sverige och material hämtas från bland annat Japan.

I butiken finns flera modeller och färger att välja på. För att hitta de olika modellerna går man in på “Watches” och sedan väljer man på någon utav följande underkategorier:

 • Nato armband
 • Mesh armband
 • Läder armband

Läderarmbanden som Fogelberg erbjuder kommer i klassiskt brunt och svart. Själva uret kan man få i roséguld och silver, och under varje modell står information angiven om klockan. Bland annat kan man läsa om klockans:

 • Färg
 • Boett
 • Storlek
 • Tjocklek
 • Band
 • Urverk
 • Bredd

På varje produktsida anges även annan information som rör beställningen, och man kan se bilder från flera vinklar som gör att man får en mer tydlig bild av hur klockan ser ut i verkligheten.  

Mesharmbanden är även de i silver och roséguld och har ett flätat band i stål som passar både kvinnor och män och allt där i mellan. Natoarmbanden kommer i olicka läckra färger så som blå/röd, gul/grön och blå/vit.

Läderarmbandsur.

Bli följare på Facebook

Facebook hittar man Fogelberg Watches med fler än 7000 gilla-markeringar. På deras Facebook-sida hittar man information om företaget, bilder på produkter från sortimentet och möjligheten att få chatta med personalen bakom företaget. Genom att skriva in sin fråga i chatt-rutan längst ner på sidan kan man enkelt få svar på sina funderingar. Det går också att hitta inspiration på sidan eller dela med sig av sina tankar på deras vägg.

Betalning efter eget val

När man handlar en vara eller flera hos Fogelberg är det viktigt att adressen man anger är den samma som man är folkbokförd på. Så fort ens beställning gått igenom då alla uppgifter stämmer får man en bekräftelse via mejl som visar att beställningen är under bearbetning. Det går att betala köpet på flera olika sätt hos FW. Det går att välja på:

 • PayPal
 • Klarna Konto
 • Klarna Faktura
 • Kortbetalning

Alla frågor gällande ens faktura eller kontobetalning sköter Klarna AB. Därför är det dem man bör kontakta om man har en fråga gällande sin faktura eller om delbetalning.

Samtliga betalningssätt som går att välja på i fogelbergs webbutik är säkra och verifierade. Man behöver därför inte vara orolig vid betalningsprocessen då alla uppgifter krypteras när man betalar med kort eller PayPal.

För att få handla i Fogelbergs webbshop måste man vara 18 år för att få handla. Är man inte 18 år fyllda ska man ha målsmans godkännande för att få köpa produkter på sidan.

Gratis frakt jorden runt

Det spelar ingen roll var i världen man bor - Fogelberg Watches levererar sina produkter fraktfritt till alla länder. Vart man bor påverkar naturligtvis frakttiden, då ett paket till exempelvis Nya Zeeland inte skickas ut lika snabbt som till ett paket som ska till Sverige, men vill man veta ungefärlig leveranstid till ett land utanför Sverige kan man kontakta kundtjänst för mer information. Inom Sverige är leveranstiden ungefär 2-5 dagar med helgdagar borträknade. DHL sköter leveransen och så fort ens beställning är ivägskickad får man ett mejl som bekräftar detta.

Alla beställningar som görs innan kl. 11 bör lämna lagret redan samma dag. Därför kan det löna sig att göra sin beställning tidigt om dagen då detta brukar påskynda leveransprocessen något. Paketen levereras till ett av Postens uthämtningsställen i närheten av den adress man bor på.

Att utnyttja sin ångerrätt hos Fogelberg

Har man gjort en beställning och ångrar köpet kan man göra detta om beställningen inte skickats iväg. Då bör man ta kontakt med fogelberg watches så snart som möjligt. Om beställningen hinner avbrytas innan den påbörjats får man tillbaka sina pengar inom 10 dagar om man redan betalat köpet, eller så annulleras fakturan.

Skulle paketet redan ha skickats iväg kan man ändå ångra köpet genom att meddela företaget om att man vill utnyttja sin ångerrätt. Det går att göra inom 14 dagar räknat från den dag man tagit emot sitt paket. För att returnera ett paket skickar man tillbaka det väl förpackat så att det klarar hela resan tillbaka, och varorna måste givetvis vara oanvända och i lika gott skick som de var när man fick dem. Returfrakten betalar kunden själv. I paketet bör information om odernummer och kundinfo finnas med, så som namn och adress.

Vid en retur är det viktigt att alltid ta kvitto vid avlämning hos posten så att paketet går att spåra och att returen går att bevisa om paketet skulle råka komma bort på vägen. Adressen som returen ska skickas till är:

Fogelberg Watch Company AB
Frieslls gata 17B
19469 Upplands Väsby

Mejla kundtjänst eller skriv på sociala medier

Vill man få kontakt med Fogelberg Watches peronal för att ställa en fråga kan man välja på olika tillvägagångssätt. Antingen skickar man ett mejl till info@fogelbergwacthes.com där man ställer sin fråga i mejlet, eller så skriver man till dem på deras Facebooksida som går att hitta “här” eller genom att söka på “Fogelberg Watches” på Facebook. Där kan man skriva ett privat meddelande, på deras vägg eller direkt i deras chattruta.

Slipp pröjsa fullpris

 1. Att passa tiden är en nödvändighet och därför också en klocka. Använd en rabattkod från Rabattkalas så får du ditt ur lite billigare! Kolla igenom koderna på Fogelberg Watches produktsida hos oss och välj den rabattkod som du gillar bäst.
 2. Tryck på den kod du vill använda. Kopiera sedan koden eller skriv ner den någonstans.
 3. Du slussar vidare till fogelbergwatches.com och kan nu välja och vraka bland snygga armbandsur och stilrena klockor. Den klocka du vill köpa lägger du helt enkelt i varukorgen.
 4. Gå till kassan när du är klar med ditt val och skriv in din rabattkod under rutan “Rabattkod/Presentkort”.
 5. Fortsätt genom att fylla i dina uppgifter så som leveransmetod, namn, adress och andra personuppgifter som är nödvändiga för att kunna skicka iväg paketet.
 6. Kolla igenom all ifylld information och se så att allt stämmer. Gör det det? Kanon! Då kan du skicka iväg beställningen genom att klicka på “Slutför köp” och därefter bara luta dig tillbaka. Vi gratulerar dig till att ha gjort ett bra köp!

Så lägger du till en rabattkod hos Fogelberg Watches.

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8