Food Monkey rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för augusti 2018, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp av matkasse hos Food Monkey
Visa erbjudande
Använd 2 gånger
Villkor
100 kr rabatt på liten matkasse hos Food Monkey
Visa erbjudande
Använd 5 gånger
Villkor
Back to School!
Food Monkey rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Food Monkey Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Food Monkey!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

För den hälsosamma matälskaren

För den som gillar att laga mat men inte har tid eller ork att själv gå och handla eller göra massa receptefterforskning varje gång det ska till att ätas middag är Food Monkey en smart tjänst. Med hjälp av deras service kan man på ett lätt och smidigt sätt få hem matkassar fyllda med hälsosamma produkter och ekologiska råvaror, en gång i veckan eller mer sällan. Man bestämmer själv hur ofta man vill få kassen levererad. Recepten som följer med i påsarna är utformade av professionella och yrkeskunniga kockar med många års erfarenhet i branschen. Varje vecka byts recepten ut till något nytt och spännande och alla råvaror är svenska, närodlade och ekologiska i största möjliga mån.

Matkassar med ekologiskt innehåll levereras hem till dörren helt gratis hos Food Monkey.

Avsaknad av ekologisk kasse byggde idén

Food Monkeys vision är att snabbt kunna leverera en god matkasse med inspirerande recept till hela Stockholmsområdet. Konceptet är smidigt då man själv slipper hämta sina varor i butiken. Dessutom gör prenumerationen det ännu enklare, då kassarna skickas ut kontinuerligt i den mån man själv önskar. Prenumerationen innebär inte att man binder upp sig på något på flera år, tvärtom kan man helt kostnadsfritt avsäga sig prenumerationen när som helst. Stockholmaren Cora Vasilescu är kvinnan som står bakom företaget. Hon saknade ett alternativ där man kunde få sina matkassar levererade med ekologiska och närodlade råvaror och valde därför 2010 att ta saken i egna händer och starta sin egen business. Food Monkey har blivit omnämnda av flera medier så som den lokala tidningen “Magasin Vasastan” och på Modette.se där Josefin Dahlberg som är chefredaktör testar kassen.

Goda och ekologiska råvaror hos Food Monkey.

Ekologiskt fyllda matkassar

Foodmonkey erbjuder sina kunder fyra stycken olika sorters matkassar fyllda med ekologiska och närproducerade produkter. De kassarna som erbjuds på hemsidan är:

 • Weekend Lyx (Large)
 • Foodie Lover (Large)
 • Weekend Lyx (Medium)
 • Foodie Lover (Medium)

I påsen “Weekend Lyx (Large)” ingår 3 stycken middagar för en familj på 4 personer. Utöver middagsportionerna följer också ett stort frukostpaket med. Tanken med denna kasse är att maten ska räcka för att göra 4 hungriga magar mätta under en helg. Påsen levereras på torsdagar så att man hinner packa upp och förbereda allt inför helgen. Man kan själv välja om man vill att påsen ska vara laktosfri eller inte.

Foodie Lover (Large)” är en kasse för vardagar som innehåller 4 smakrika och hälsosamma middagsmåltider för 4 personer. Produkterna i påsen är noggrannt utvalda och endast de allra fräschaste råvarorna skickas med. Påsen skickas ut på söndag eftermiddag eller kväll.

Är man några färre i hushållet och endast vill ha matkassar för 2 personer går det också att välja. Både kassen “Weekend Lyx (Medium)” och “Foodie Lover (Medium)” är till för 2 personers-hushåll. Båda kassarna är samma som ovan nämnda, fast med färre portioner.

Kassarna levereras alltid mellan kl. 15.00-21.00 den dagen man själv valt att ta emot leveransen på. Skulle man inte vara hemma eller kunna ta emot kassen kan man kontakta kundtjänst för hjälp vidare. I fall då ingen är hemma placeras påsen utanför dörren och man får direkt ett sms om utförd leverans så att man kan ta sig hem och lägga in maten. Skulle man någon gång vilja avboka eller avsluta en prenumeration bör man höra av sig minst 7 dagar i förväg så att Food Monkey har tid att meddela logistikföretag och grossist.

Food Monkeys matkasse "Foodie Lover"

Inspirerande matfoton och tips i sociala medier

Food Monkey finns och syns i flera sociala kanaler. Man hittar dem på de populära medierna Facebook, på Twitter och Instagram. På sitt Instagramkonto levererar de inspirerande bilder till sina drygt 1600 prenumeranter (2016) och andra som kikar in på deras konto. Vill man hitta idéer till köket vare sig man prenumererar på Food Monkeys matkasse eller ej kan man garanterat göra det här. Även på Facebook finns det massvis av inspirtation att hämta för hobbykockar och matälskare.

Instagramfoton till för att inspirera.

Säker kryptering av kortuppgifter

Att betala på foodmonkey.se är alltid säkert då de använder sig av DIBS system. DIBS System är godkänt av alla svenska banker och är certifierat av  PCE DSS av MasterCard och VISA. Betalningen som görs på hemsidan skyddas alltså av systemet och alla uppgifter som anges krypteras via SSL för att ingen utomstående ska få tillgång till ens känsliga data. Food Monkey har inte tillgång till kundens kotruppgifter då allt går via banken och krypteringen. Därför lagras aldrig några uppgifter på sidan. När man betalar sin beställning går det att använda sig av både VISA och MasterCard.  

Leverans till större delen av Stockholm

Food Monkey levererar matkassar till de flesta postnummer i Stockholmsområdet. Den adress man anger på sitt konto är den adress man kommer få varorna skickade till. Skulle man någon gång flytta och vill fortsätta att få sina matkassar är det viktigt att man går in och ändrar detta. Påsarna kommer mellan 15.00-21.00 den utsatta dag för leverans. Skulle det någon gång ske att leveransen behöver ske lite tidigare får man alltid ett meddelande om detta. Fri frakt gäller för alla beställningar och kassen levereras alltid hem till dörren.

Foodmonkey.se levererar till en stor del av Stockholm.

Saknas en vara?

Skulle en vara saknas i beställningen eller vara av dålig kvalitet har man antagligen haft otur. Tyvärr kan det hända att något går fel och då är det ju bra att man som kund har rätt till att reklamera! Vid reklamering kontaktar man kundtjänst på kundservice@foodmonkey.se. Det är bra om man hör av sig till dem så fort som möjligt efter eventuell upptäckt så att de kan åtgärda felet snabbare. Skulle man ångra sig gällande någon produkt går det även att utnyttja sin ångerrätt inom fristens tidsperiod vilket är 14 dagar. Då kontaktar man helt enkelt Food Monkey på kundservice@foodmonkey.se eller skickar ett brev till Food Monkey AB, Årstaängsvägen 1A, 117 43 Stockholm. Det som ska uppges vid utnyttjande av ångerrätten är:

 • Namn
 • Adress
 • Ordernummer
 • Fakturanummer
 • Namn på varan

Den vara man skickar tillbaka med hjälp av ångerrätten bör vara oöppnad och i orginalskick. Vid en reklamation då varan till exempel är av dålig kvalitet går den att reklamera oavsett om den är använd eller ej.

Kundtjänst suddar ut frågetecken

Har man frågor om sin matkasse är det bara att ta kontakt med Food Monkeys kundservicepersonal. De når man på kundservice@foodmonkey.se eller genom att skicka ett brev till Food Monkey AB, Årstaängsvägen 1A, 117 43 Stockholm. Skulle man vilja reklamera något, utnyttja ångerrätten, fråga om innehållet i matkassen eller bara vilja ge beröm går det utmärkt att skriva till kundservice som mer än gärna hjälper till när man undrar över något.

Rabatterad matkasse? Varför inte!

 1. Har du bestämt dig för att utnyttja en rabattkod vid köp av food monkeys matkasse har du gjort ett riktigt klipskt val. Du letar upp din rabattkod på Rabattkalas.se genom att se vilka koder som är aktiva för Food Monkey just nu.
 2. Klicka på den kod du vill använda på sidan. Du får upp en ruta där du kan kopiera koden och gå vidare till deras hemsida.
 3. På foodmonkey.se väljer du vilken kasse du skulle vilja få hem. Klicka på den kasse du önskar och du får upp en sida där du kan fylla i dina kontaktuppgifter.
 4. Precis under bilden på matkassen finns en ruta med texten “Kampanjkod”. Ange din kod där under och fyll därefter i dina andra uppgifter. När du är klar klickar du på den gröna knappen längst ner på sidan med texten “Beställ här”.
 5. Avsluta din beställning och invänta en god och hälsosam matkasse levererad direkt hem till dörren!

I rutan inramad av en cirkel kan du kopiera in din rabattkod för att erhålla en rabatt.

Omdömen för Food Monkey

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer