Funkhouser rabattkod

0 Funkhouser rabattkoder och 3 erbjudanden för juli 2017

Fri frakt vid köp över 700 kr hos Funkhouser
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 1 gång
Retroaffischer för 45 kr hos Funkhouser
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 1 gång
Hawaiiskjortor från 199 kr hos Funkhouser
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 1 gång
Funkhouser rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Funkhouser!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Kultinspirerade skjortor för alla män

Män i alla åldrar är det som hittar till denna webbutik som verkligen nischat sig. Produkter som anspelar på populärkultur ur filmens, televisionens och musikens värld är det som finns att handla. Vidare är det ytterligare koncentrerat till amerikanska kulturyttringar. Huvudprodukten är skjortor av olika slag som personifierar livsstilen för personer med dessa intressen.

Populärkulturälskare som driver butik på nätet

Namnet Funkhouser har webbutiken tagit från tv-serien Curb your enthusiasm Larry som skapats av HBO. Det är närmare bestämt huvudkaraktärens polare med just namnet Funkhouser som inspirerat till valet. Webbshoppens ägare Christian Lundgren är i allmänhet fascinerad av populärkultur i form av tv-serier, filmer och musik. Denna fascination förklarar hur sortimentet av olika skjortor och andra prylar hänger ihop. Försäljningen har ända sedan starten 2013 endast förekommit på nätet för Boråsföretaget. Ibland dyker man dock upp med sortimentet på olika mässor som till exempel skivmässor.

Nätshoppen går att få även på engelska och priserna hittas förutom i svenska kronor även i norska kronor och i euro. Övriga Europa kan också göra inköp här.

Webbshoppen som omfamnar den amerikanska kulturen

Hawaiiskjortor av rayon hör till en av onlineshoppens huvudkategorier. Namnen på de färgglada skjortorna har satts efter deras ikoniska bärare så som:

 • Chevy Chace
 • George Clooney
 • Hemmingway
 • John Goodman
 • The Buscemi
 • The Tarantino

Rockabillyskjortor är den andra delen av skjortor som ingår i det ordinarie sortimentet. Även dessa skjortor har klassiska namn så som The Soprano, Brando och The Legend. Beställningssortimentet innehåller främst westernplagg, så som skjortor och hattar, samt retroskjortor. Dessa finns inte på lager utan beställs in då en kund efterfrågar dem genom att köpa dem i nätshoppen.

Exempel på Hawaii- och bowlingskjortor hos Funkhouser

Sortimentet av accessoarer inkluderar bland annat snapsglas, hawaiianska lei och engångsartiklar med USA-motiv. Kategorin ”Dekorativt” består av 50-tals plåtskyltar med motiv därefter.

För den som behöver inspiration syns i varje kategori samlingen ”Bästsäljare” som talar om vad som är i ropet. När en kund tittar på en viss vara berättar nätshoppen ”Vad andra också köpte”. Hjälp i valet och kvalet ger också storleksguiden som anger de olika storlekarnas mått för olika skjortor, hattar och boots.

Funkhouser på Facebook och Spotify

Facebookflödet lönar sig att följa för dem som delar webbutikens passion för rockabilly och annan klassisk amerikansk musik. Här delas olika videor inom området flitigt men även videor av annan populärkultur kan förekomma. Förstås hittas också bilder på nyheter i sortimentet och speciella erbjudanden.

Som hand i handske med inriktningen hos och inspirationen bakom webbshoppen går även Spotifykontot som intresserade kan följa. Musikstilen är naturligtvis i samma stil som butiken.

Olika betalningsmetoder för ordinarie sortiment och beställningar

Beställningar ur det ordinarie sortimentet kan betalas på många olika sätt. Kortbetalning sker enkelt med Visa eller MasterCard. Att betala med nätbank är också möjligt. Även Klarnas alternativ faktura och delbetalning erbjudas. Slutligen går det att välja att inte använda Klarna Checkout utan att betala via PayPal.

Betalningar av western- och retrosortimentet kräver ett av 3 förskottsbetalningsalternativ. Dessa är PayPal, Swish och bankgiro. För bankgirobetalningar ska ordernumret uppges som meddelande.

Leverans över hela Europa

Alla leveranser med posten kostar 39 kr. Om beställningsvärdet överstiger 700 kr täcks summan av Funkhouser. För att kunna beställa ur specialsortimentet behöver det beställs för minst 1400 kr.

Den beräknade frakttiden är 1-3 arbetsdagar för svenska leveranser. Western- och retrosortimentet, det vill säga beställningsprylarna, har dock en förlängd leverans på 6-8 dagar. Köp till övriga Europa kan ta från 2 dagar upp till 10 innan paketen levereras. Man levererar till de flesta ställen inom Europa inklusive Tyskland och Italien.

Returnera med prislappen kvar

Ångerrätten om 14 dagar är i kraft hos den renodlade nätbutiken. Kontakt med webbutiken måste dock upptas och orsak till returen anges. Om det handlar om att fel storlek beställts skickas en ny skjorta till kunden. Om personen ångrat sig får denne istället pengarna i retur. Det är alltid beställaren som står för kostnaden av att skicka tillbaka paketet.

Kundservice med glimten i ögat

Det humoristiska utbuden hos onlinebutiken kompletteras av en kundservice i samma anda. Innan direktkontakt tas kan sektionen ”Vanliga frågor” kollas in. Detta lönar sig att göra även om inga frågor eller funderingar finns. För att fråga personalen går det att skicka e-mejl eller fylla i kontaktformuläret direkt på sidan ”Kontakt”. Det kan noteras att kundservicen också går att fås på tyska.

Använd din rabattkod så här:

 1. Titta i listan över rabattkoder som finns till Funkhouser just nu.
 2. Läs både titeln och eventuell extra information för att förse dig om att du vet hur den kan användas.
 3. Klicka på rabattkoden för att synliggöra den och samtidigt få fram webbutiken.
 4. Leta ut din skjorta, accessoar eller väggdekoration i butiken.
 5. Tryck på ”Köp” för att lägga till produkterna i kundkorgen.
 6. Knappen ”Kassa” uppe till höger tar dig vidare mot betalningen.
 7. Logga in, registrera dig eller välj alternativet gäst för att öppna upp kassan.
 8. Efter valt alternativt kommer du till kassan och kan skriva in rabattkoden i dess fält samt använda den genom ”Aktivera”-knappen.
 9. Välj mellan att använda PayPal eller Klarna Checkout som betalningsalternativ.
 10. Fyll i övrig efterfrågad information beroende på valet i föregående steg.
 11. Snart blir du lika stilig som Elvis eller Kramer i Seinfeld.

Nere till vänster efter beställningens innehåll hittas rätt fält.

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8