Gastrofy rabattkod

Fast fraktpris 49 kr hos Gastrofy
Visa erbjudande
Använd 3 gånger
Villkor
Inspireras av goda recept hos Gastrofy
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Gastrofy rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Gastrofy Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Gastrofy!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Nyttiga matkassar med hemleverans

Att laga nyttig mat och samtidigt göra den lättlagad och varierad kan vara svårt. Gastrofy hjälper till med just detta. Man betalar endast för maten man får hem samt en fraktavgift på 49 kr och därefter skickas den eller de matkassar man valt ut och levereras ända fram till dörren. Med Gastrofys tjänst behöver man aldrig ta sig till affären och spendera timmar på storhandling - Gastrofy löser allting åt en. På hemsidan finns flera olika kassar med olika nyttiga recept som man kan välja på. Väljer man ett recept får man alltid hem alla de ingredienser som behövs för att kunna tillaga rätten. Butiken är noggranna med att alltid leverera färska och kvalitativa råvaror till sina kunder. Maträtterna som går att beställa hem är otillagade med färdiga recept till. Ingen måltid ska ta mer än 40 minuter att tillaga, vilket innebär att alla recept från Gastrofy är tämligen lättillagade.

Att laga en hälsosam middag med färska råvaror är enklare än någonsin tack vare konceptet som Gastrofy står bakom.

Startup med ljus framtid

Gastrofy bildades år 2012 i Stockholm som ett start up-företag av de drivna och matintresserade göteborgarna Robin Rendahl och Felix Bengtsson. Sedan start har företaget blivit nominerade till flertalet priser och utvecklats till att bli en av de största matkassetjänsterna i hela Sverige. I samarbete med Coop levererar de färska råvaror till humana priser till de flesta större städer i landet så som Stockholm, Göteborg, Malmö. Norrköping och Kalmar - och fler städer blir det hela tiden. Visionen hos företaget är att erbjuda sina kunder ett enkelt sätt att laga hälsosam och god mat på, utan att behöva läsa på i timmar om dieter och livvstilar. På hemsidan kan man enkelt välja vilken diet som passar en bäst och därefter får man en kasse anpassad efter sina egna önskemål och behov med råvaror och tillhörande recept. Ju fler gånger man handlar ju mer anpassade blir menyerna efter en själv.  

Felix Bengtsson och Robin Rendahl heter de drivna entrepenörerna bakom Gastrofy.

Nya recept varje vecka

Gastrofy är det ultimata alternativet för den som vill få mer tid över till annat och samtidigt få hem goda och färska råvaror till sin matlagning. Med tjänsten kan man prenumerera på matkassar som skickas ut varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill ha kassarna bestämmer man helt själv.  Med hjälp av tjänsten sparar man tid och slipper både storhandling, långa köer, velande i affären och felköp. Skulle man någon gång vilja avboka en beställning är det inga som helst problem; det går att avbeställa en matkasse så sent som dagen innan leverans. Att vara prenumerant på matkassarna från Gastrofy är helt bindningsfritt och man kan när som helst avsluta sitt medlemsskap.

På hemsidan kan man väja på färdiga recept eller på enskilda råvaror. Man kan även ta bort och lägga till råvaror från varje recept, eller byta ut mot till exempel ett annat märke om man så skulle vilja. Gastrofy samarbetar med flera välkända kockar som var och en tar fram nya recept och idéer en gång i veckan.

Vid registrering av sitt konto får man först fylla i vad för sorts råvaror man tycker om så att ens matkasse blir så personligt anpassad som möjligt. Man kan välja vilken sorts diet man vill gå efter, till exempel LCHF, Paleo eller Vegetarisk. Det går också att välja om man vill ha varor som är ekologiska och närproducerade. Är man vegetarian, allergisk eller helt enkelt inte tycker om att äta ett visst sort kött går det att välja bort detta också. Man bestämmer hur många portioner och hur många middagar man vill ha i varje kasse. Därefter får man upp de recept som rekommenderas baserat på ens val av råvaror. Skulle man vilja ha någonting annat eller lägga till ett recept går detta enkelt att göra. Totalpris, antal recept, innehåll och snittvärden per portion visas lite längre ner på sidan. När man känner sig nöjd och färdig med matkassen är det bara att gå vidare till kassan och fylla i information om adress och persondata. Matkassen levereras hem till dörren 2-4 gånger i månaden och man bestämmer själv hur ofta man vill ha den. Exempel på recept som finns hos Gastrofy är: 

 • Cottage Pie
 • Gyros i bröd med vitlökssås
 • Saftiga köttbullar mde honungsglaserade morötter
 • Mozzarellabiffar med krämig sås och sallad
 • Kålpudding

 

Vad man än beställer hos Gastrofy.se får man det hemlevererat fräscht och färskt.

 

Kända kockar tar fram recepten

Alla recept hos Gastrofy tas fram utav deras många kockar. Stjärn- och TV-kockar så som Alexandra Zazzi, Åse Falkman Fredrikson och Mikaela Hedenskog ligger bakom de läckra recepten. De flesta av kockarna har vunnit flertalet priser, bland annat som Sveriges Mästerkock. På hemsidan går det att läsa historian bakom alla de som sätter ihop middagarna och vad de väljer att fokusera på i matväg. Förutom berättelser om vilka de är och vad de lagar har man möjlighet att se olika recept de framställt med tillhörande bilder, och det går också att följa dem på Facebook och andra kanaler via Gastrofy.

Hos Gastrofy jobbar ett tiotal kända kockar dagligen med att ta fram nya och smakrika recept.

Inspirerande blogg för alla matälskare

På Gastrofys blogg kan matälskaren vältra sig i spännande artiklar om hälsa och kost, utsökta och lättlagade recept, nyheter på hemsidan och matnyttiga tips. Bland annat kan man läsa om vilka knivar som bäst används till vad, om hur man enkelt gör olika såser på en och samma ingrediens, om olika dieter och massa andra spännande teman. Är man intresserad av mat och livsstil är denna blogg en riktig guldgruva. Det går att hitta reportage, recept och mycket annat. Bloggen finns på hemsidan och under denna länk.

Gastrofys blogg skänker inspiration.

Läckra recept hos Gastrofy.

Smakfullt och inspirerande i sociala media

Om man har ett Facebook-, Twitter- eller Instagram-konto kan man välja att följa Gastrofy i något utav dessa media. På samtliga sidor postas smarriga recept, tips och rekommendationer. I sina sociala kanaler uppdaterar de sina kunder om vad som händer i Gastrofy-världen. Skulle ett nytt leveranssätt, en ny diet eller något annat dyka upp på hemsidan meddelar de ofta om detta här. På Instagram kan man som matfantast hämta massor av inspiration från de färgglada och stilfulla bilderna.  

Detta kan man kalla konst! Låt dig inspireras av Gastrofys sociala konton där de ofta lägger upp vackra bilder som får munnen att vattnas.

Finansiera kassen med kort eller faktura

När man beställer matkassar hos Gastrofy går beställningen att betala med kort eller faktura. De kort som är godkända betalningsmedel är VISA, MasterCard, American Express och Diners. Vill man hellre välja faktura går detta bra förutsatt att man klarar kreditprövningen och inte har några tidigare betalningsanmärkningar. Väljer man kortbetalning debiteras summan från kortet samma dag som matkassen skickas ut. Skulle det inte gå att dra summan från kortet görs det ett nytt försök inom de närmsta fem dagarna och om det fortfarande inte går skickas det istället ut en faktura. Fakturavgiften är 29 kronor inklusive moms.

Hemleverans av färska råvaror

Alla matkassar som skickas ut från Coop och Gastrofy.se levereras hem till dörren till den adress man själv angivit. Skulle man vilja ändra leveransadress är det bara att gå in på “Mitt konto” och göra detta. Skulle ingen vara hemma vid leveranstillfället ställs de antingen utanför dörren, eller så returneras de och kunden debiteras eventuellt med en avgift. Därför är det viktigt att alltid ha någon som kan öppna dörren när det är dags för leverans. Så fort beställningen är på väg till en får man ett meddelande om detta. Beställningen bör komma inom 15 minuter efter bekräftelsemeddelandet. Skulle det ta längre tid än så står Gastrofy själva för leveransavgiften. Man väljer själv hur ofta man vill ha matkassen levererad och man får i förväg reda på när kassen kommer att levereras så att man enkelt kan planera sin dag. Frakten hos Gastrofy kostar 49 kronor oavsett storlek eller antal kassar.

Få dina matvaror ända hem till dörren.

Garanterat fräscha produkter

Gastrofy samarbetar tillsammans med Coop. Alla varor som skickas ut via Gastrofy kommer alltså från dem. Skulle man motta en vara som inte är färsk eller som är dålig kan man kontakta Coops kundservice som hjälper en vidare med en ny vara. Vill man ha en ny vara av samma sort har man självklart rätt till detta, men det går också att returnera den helt och få pengarna tillbaka. Väljer man att få en ny vara har man rätt till en kostnadsfri omleverans av varan.

Gastrofy har ett nära samarbete med Coop som står för alla råvaror.

Kontakt till Gastrofy och Coop

Vid frågor gällande beställningar, leveranser eller recept kan man kontakta Gastrofy för mer information. Det går att både mejla och ringa dem. Vill man kontakta dem via telefon ringer man på telefonnummer +46 739-40 30 62. Det går också bra att skicka ett mejl till info@gastrofy.se. Skulle man ha fått en felaktig eller dålig vara kan man istället kontakta Coop på telefon +46 771-17 17 17 för vidare hjälp.

Spara på slantarna - nyttja en rabattkod vid köpet:

 1. På Gastrofy.se kan du enkelt handla färska råvaror och forma en mer hälsosam livsstil utan för mycket ansträngning. Vill du använda en rabattkod för att få matkassarna lite billigare kan du leta upp en kod på Rabattkalas.se som faller dig i smaken.
 2. Har du valt kod är det bara att trycka på den. En pop-up ruta dyker nu upp där du kan kopierade koden.
 3. Klicka dig till butiken och välj här vad du vill ha i din kasse, så som råvaror, diet, kött eller vegetariskt. När du gått igenom alla recept får du se vilka recept som valts ut för just dig.
 4. Kontrollera så att allt stämmer, så som råvaror, recept, antal middagar och summa. När du gjort det kan du gå till kassan.
 5. I kassan fyller du nu i dina detaljer så som adress, namn och när du vill ha dina varor levererade. Här kan du också fylla i din rabattkod i den lilla rutan under texten “Rabattkod”. Klicka på “Lös in” när du kopierat in koden och du ser att totalsumman förändras.
 6. Bocka i “Jag accepterar allmänna villkor” efter att du läst igenom dem och tryck sedan på “Slutför köp”.
 7. Då var det färdigt. Grattis till att både ha sparat tid och pengar!

I denna ruta anger man sig rabattkod för att få ett lite billigare pris på beställningen.

Omdömen för Gastrofy

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8