Go For Life rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2020, uppdaterade och godkända.

från ett omdöme
Produkter från 55 kr hos Go For Life
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 2 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2020-07-08 kl. 10:04 av Maria.
Fri frakt på köp över 500 kr hos Go For Life
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 12 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2020-04-16 kl. 09:42 av Asger.
Maria
Super-inspiration Har du någon gång handlat ett kilo chiafrön och undrat vad du ska göra med dem? Följ Go For Lifes Superblogg som ger tips på superfoods-recept och skriver om fördelarna med kosten. Författat av Maria den 16 jan 2020.
Frågor, kommentarer, kritik? Skriv till Maria.
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
10 %
10% rabatt på hela sortimentet hos Go For Life
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Giltig t.o.m. 29 dec 2019
 • Använd 5 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2019-12-30 kl. 14:40 av Maria.
10% rabatt på ekologiska chiafrön hos Go For Life
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Giltig t.o.m. 10 sep 2017
 • Använd 2 gånger
 • Sista uppdatering den 2017-09-12 kl. 08:32.
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Nyttig kost från världens alla hörn

Go For Life är en hälsokostbutik på internet som specialiserat sig på superfood. Deras sortiment består av 100% ekologiska och näringsrika ämnen utan tillsatser - främst  i form av frukt och bär i olika former. Företagets olika typer av naturlig hälsokost omfattar det mesta man kan önska inom frukt och grönt, frön, raw food, mineraler, nyttiga fetter och vitaminer. 

Produkterna som företaget tagit fram består av varsamt bearbetade former av nyttiga ämnen som naturligt förekommer i naturen. Många av dessa ingredienser kan rätt vara svåra att få tag på i vår del av världen, vilket innebär att företaget importerat råvarorna till sina varor från länder där de växer naturligt. Go For Lifes vision är att erbjuda samt förmedla kunskap om vilka goda, ekologiska och nyttiga näringsämnen som finns tillgängliga idag och enligt företagets egen utsaga gör man både sin kropp och sinne en stor tjänst om man väljer deras produkter.

100% ekologiska och näringsrika ämnen utan tillsatser hos Go For Life.

"Be as good as you can be" - sedan år 2009

Webbutiken Go For Life är resultatet av Go For Life AB som grundades av Mattias Fyrörn år 2009. Grundidén med verksamheten har alltid varit att kunna bistå med naturliga födoämnen som en motkraft mot de syntetiska motsvarigheter som florerar på marknaden, någonting som företaget hoppas ska resultera i människors ökade välmående, energi, lycka, vitalitet och naturlig skönhet. Företagets koncept har från början varit “Be As Good As You Can Be”, vilket inte enbart syftar till deras egna potential och strävan efter optimering, utan även till att de har som mål hjälpa sina kunder att optimera sin kost och hälsa för att kunna uppnå sin fulla potential. 

En av företagets grundtankar är att man i vardagen ska göra medvetna, konstruktiva val som får en att känna sig mer levande. Produkterna är inte bara goda och näringsrika utan även miljövänliga. De värnar nämligen om miljön, målet är inte enbart att få människor att äta hälsosammare - utan även skapa en mer hållbar värld där människor lever i samklang med sin omgivning och har en större respekt för naturen och dess begränsade tillgångar. 

Miljövänliga produkter hos Go For Life.

Till en början importerade företaget enbart gojibär, men idag består det ständigt växande produktsortimentet av över 40 så kallade superfoods - varav 95% av dem är ekologiskt certifierade (2019). Företaget har sedan starten experimenterat med de bästa livsmedlen för att kunna ta fram och erbjuda sina kunder så bra produkter som möjligt inom området superfood- samt performancefoods. 

Go For Life är inte enbart fokuserade på hälsosam kost, det läggs även stort fokus på hälsa i form av träning inom företaget. De åker varje vecka runt till olika träningsställen och träffar diverse coacher. Vem som helst är välkommen att delta vid dessa tillfällen. Vill man veta mer om detta är det möjligt att informera sig på Facebooksidan “Workout Wednesday”.

Naturliga kosttillskott i webbhyllan hos Go For Life

Sortimentet i Go For Life präglas inte bara av kvalitet och ekologisk medvetenhet, numera står det även ut från mängden i och med den stora mångfalden av artiklar. Företaget erbjuder inte mindre än 45 olika produkter att välja mellan om man är ute efter att utöka intaget av hälsofrämjande födoämnen (2019). Under varje produkt återfinner man faktatexter som tydligt beskriver vilka vitaminer och ämnen människokroppen behöver dagligen, vilket gör det enklare att finna just de produkter som passar ens egna behov. Under varje produkt beskrivs även vilka användningsområden de passar till, samt vilka olika recept produkterna kan användas i. 

Den populäraste produkten som återfinns på hemsidan är gojibäret, också känt som ”The Happy Berry”. Dessa superbär importerar företaget exklusivt från Kina, där läkare för ca. 5000 år sedan försökte ta reda på varför munkar i ett litet kloster i Himalaya levde mycket längre än munkar i närliggande kloster. Det visade sig att en gren från ett gojibärträd hängde över brunnen till dricksvattnet vilket innebar att bär regelbundet föll ner i vattnet. Sedan detta uppdagades har gojibäret varit en del av den kinesiska läkekonsten. Bäret har senare visat sig ha överlägsna egenskaper när det kommer till att motverka åldrande och sjukdomar. Utöver gojibär och andra superbär erbjuder företaget en rad andra hälsosamma näringsämnen, allt från chlorella till kakaosmör och andra nyttigheter, som är indelade i följande kategorier på hemsidan: 

 • Superbär
 • Kakao
 • Hampa
 • Greens
 • Frön
 • Raw food
 • Superfood
 • Bra fetter

Nyttiga gojibär hos Go For Life.

Go For Life experimenterar ständigt med nya, spännande livsmedel och strävar efter att erbjuda sina kunder produkter av bästa kvalitet. Det senaste tillskottet i sortimentet heter BOOST ME, som är ett funktionellt super- och performancefood i form av pulver. För att använda BOOST ME häller man bara pulvret i vatten och mixar sedan ihop det till en shake. Efteråt är det bara att dricka hälsodrycken direkt ur påsen.

Go For Life erbjuder sina kunder 100% nöjd kundgaranti, vilket innebär att man som kund kan returnera en vara om man inte är helt nöjd med den. Då är det möjligt att välja mellan att få en full återbetalning eller att få en ny valfri vara. Företaget står då för returfrakten.

Hälsoinspiration i sociala medier

Är man ett hälsofreak, eller kanske bara är intresserad av att lära sig mer om en hälsosam livsstil och inspireras av hälsosam, näringsrik kost är det möjligt att följa Go For Life i flera sociala kanaler. På Facebook, Instagram, Twitter och YouTube uppdaterar de regelbundet med tips och nyheter i form av texter, bilder och videos. Nedan är en video som Go For Life publicerat på YouTube som beskriver hur man kan öka sin energi med hjälp av superfoods. 

Utöver detta har företaget en egen blogg, där det regelbundet publiceras råd angående näring, superfoods, hälsa och mycket mer. På bloggen återfinner man till exempel ett flertal inlägg som innehåller nyttiga recept såsom: “Supersmoothietallrik med acai och kakaopulver” eller “raw chokladägg”. 

Inspirerande recept på Go For Life's blogg.

Betala med Klarna hos Go For Life

Beställer man produkter på Go For Lifes hemsida erbjuds ett flertal betalningsmetoder när besökaren nått fram till betalningssteget. Företaget använder Klarna checkout som mellanhand för betalningar, där det är möjligt att välja mellan ett flertal metoder. Dessa är:

 • Fakturabetalning (inom 14 dagar)
 • Direktbetalning via internetbank
 • Kredit- eller kontokort (VISA, MasterCard eller American Express)
 • Delbetalning

Hälsokost på posten

Det tillkommer en fraktavgift på alla ordrar som understiger 500 kr. Vid köp över 500 kr är frakten gratis. Om produkten som beställts finns i lager skickas den vanligtvis ut inom tre arbetsdagar från och med den dag Go For Life mottagit kundens beställning. Alla leveranser sker med DHL och skickas till det lokala ombud som ligger närmast, med undantag från paket som är små som då skickas med posten paket. 

När man tagit emot sitt paket är det viktigt att kontrollera så att allt stämmer, att det är rätt produkt och att varan är i intakt skick. Skulle det vara något problem ska man skicka ett mejl till info@goforlife.se och informera om det. Hämtas paketet inte ut i tid hos ombudet upphör ångerrätten att gälla. Detta innebär att kunden debiteras 250 kr i avgift, vilket motsvarar de fraktkostnader som DHL och posten har för paket som ej hämtas ut. 

Returnera inom 14 dagar

Om man ångrar sitt köp och vill returnera något man beställt hos Go For Life är det möjligt att göra inom 14 dagar efter att man tagit emot varan. Vill man returnera en vara bör man kontakta företaget i förväg genom att skicka ett mejl till info@goforlife.se. Ångerrätten gäller enbart om varan skickas tillbaka i obrukat, omonterat samt intakt skick. Är varan felaktig när den tas emot av kunden betalar Go For Life returfrakten.

Kontaktar man företaget genom att skicka ett mejl till info@goforlife.se eller ringer dem på telefonnummer +46 31 400430  är det möjligt att få en ersättning för både varan samt returfrakten. Något som är värt att tänka på är det inte är möjligt att ångra ett köp utan särskilda skäl när det kommer till vissa varor, till exempel varor med bruten förpackning eller produkter som snabbt kan bli gamla eller försämras vid felaktig förvaring eller hantering.

Reklamation hos Go For Life

Vill man reklamera en skadad eller felaktig produkt kontaktar man Go For Life genom att skicka ett mejl till info@goforlife.se eller ringer dem på telefonnummer +46 31 400430 inom en vecka. De följer konsumentköplagen, vilket innebär att reklamationsrätten är 30 dagar. När man skickar tillbaka varan till företaget bör man skicka den i samma emballage samt förpackning den skickades ut i. Värt att notera är att reklamationsrätten enbart täcker ursprungliga fel, alltså fel som redan fanns vid leveransen. Har kunden orsakat felet på varan själv, eller företaget inte kan hitta något fel på produkten är en ersättning inte möjlig. 

Frågor och svar hos Go For Life

Undrar man något som rör en beställning hos företaget eller har en fråga om en av Go For Lifes produkter är det möjligt att kontakta dem på ett flertal sätt. Kundtjänsten svarar i telefon på vardagar mellan klockan 09.00 och 12.00 på telefonnummer +46 31 400430

Vill man komma till kontaktformuläret klickar man på fliken “Kontakt” som både ligger längst upp, samt längst ner på hemsidan. Klickar man här skickas man direkt till sidan med kontaktformuläret. Längst ner i högra hörnet finns även en ruta där det står “Kundservice”. Klickar man på den är det möjligt att skriva ett meddelande till företaget samt ange sin e-postadress och klicka på “Skicka”, så får man svar tillbaka av företaget via e-post. 

Rabattkoder för hälsoprodukter hos Go For Life

 1. Är du sugen på att handla hälsosamma produkter hos Go For Life till ett ännu bättre pris kan du använda dig av en rabattkod.
 2. Leta igenom de rabattkoder som finns på Rabattkalas för Go For Life och hitta en som du tycker passar ditt köp bäst. Tryck på koden, så kommer en ruta upp där den blir synlig.
 3. Kopiera rabattkoden eller skriv ner den någonstans.
 4. Nu omdirigeras du automatiskt till goforlife.se. Välj varorna du vill beställa genom att lägga dem i varukorgen. Kontrollera så att alla varor du vill köpa ligger i varukorgen.
 5. Innan du går vidare till kassan är det dags att använda din rabattkod. Skriv eller kopiera in rabattkoden i rutan där det står “coupon code” och tryck på knappen “apply coupon” under för att lägga till koden.

 6. Nu är det bara att spänt vänta på att dina produkter levereras, samtidigt som du kan vara rikgit nöjd med att ha fått dem till ett bättre pris! 

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer