Golvpoolen rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för januari 2020, uppdaterade och godkända.

Fri frakt på hela sortimentet hos Golvpoolen
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Fynda golv och badrumstillbehör hos Golvpoolen
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Skola dig i golv Hur lägger man golv på bästa sätt? Golvpoolen har en golvläggningsskola med instruktioner utifrån märke på golv, där du stegvis kan följa hur man går tillväga.
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Golvpoolen - proffs på badrum och golv

Golvpoolen är ett av Skandinaviens största golvföretag. Med många år i branschen kan de erbjuda en hög expertis och ett stort utbud för den som ska bygga om där hemma. Golv, kakel och klinkers är deras huvudprodukter, men även andra badrumsrelaterade produkter så som duschslangar, handdukstorkar och badkar går att köpa i online-butiken.

Badrumsinspiration.

Skånska golvexperter med många år i branschen

1990 grundades Golvpoolen, då med full inriktning på golv. Sju år senare bytte de ägare och planer på att expandera sattes i görningen. Utbudet fylldes snabbt på med kakel, klinkers och badrumsrelaterade prylar, och butiken gick från att vara en liten affär till flera större. Idag (2017) är de en av de största fackbutikerna för trägolv och badrum på den skandinaviska marknaden. Golvpoolen har två fysiska butiker; en i Malmö och en i Helsingborg. 

De båda butikerna har en yta på 3600 kvm respektive 2600 kvm där tusentals produkter finns att köpa. Badrumsmiljöer är uppbyggda i båda butikerna, och sammanlagt har de över 200 badrumsmiljöer varifrån man kan hämta inspiration till sitt eget hem. Lagret ligger i anslutning till butikerna.

En av Glvpoolens fysiska butiker.

2014 startade Golvpoolen sin webbutik. Leveranskostnaden är gratis när man handlar från deras online-shop, och det går att beställa från var som helst, när som helst.

Inspiration, produkter och användbara tips

Hos Golvpoolen hittar man golv, kakel, klinkers och annat för badrum och hem. Det finns allt från parkett- och trägolv till marockanskt kakel och mosaik. Inte bara golv säljs i butiken utan också tillbehör, möbler, duschar, handdukstorkar, toalettstolar och mycket annat. De kategorier som finns på hemsidan är:

 • Golv
 • Kakel och klinker
 • Badrum
 • Varumärken
 • Inspiration
 • Outlet

I varje underkategori finns massvis av olika produkter, och längst upp på sidan av varje underkategori står mer information om just den typen av golv eller badrumstillbehör så att man som kund får en hum om vad just den sortens vara lämpar sig bäst för.

Ska man göra om där hemma och behöver inspiration till hur det ska se ut kan man klicka sig in på “Inspiration” i menyraden. Där finns fullt av tips och tricks, samt bilder på hur man inreder sitt badrum eller annat rum på allra bästa sett. Här hittar man också texter om vad som kan vara bra att veta om olika golv, och vilka olika typer det finns att välja på.

Golvpoolen inspirerar.

I outleten hos Golvpoolen kan man ta del av varor till reducerade priser. Alla varor som finns under denna sida är reavaror med röda priser, och kategorin uppdateras titt som tätt. Det går även att filtrera sin sökning i fyndhörnan genom att välja färg, varumärke, storlek m.m. i rullistorna.

Var garanterad det bästa priset

För att man ska känna sig trygg och nöjd med sitt köp hos Golvpoolen erbjuder de en bästapris-garanti, vilket innebär att om man hittar ett bättre pris i en annan butik inom 30 dagar efter att man utfört ett köp blir man återbetald den eventuella mellanskillnaden. Kraven är då att produkten ska vara av exakt samma märke, modell och färg.

Bästa pris-garanti erbjuds hos Golvpoolen.se.

Gratis varuprover

Det går att beställa hem varuprover på vissa av produkterna som finns hos Golvpoolen. Under varje enskild produktsida står det angivet om det går att beställa varuprover för just den produkten eller inte. För de produkter som det finns varuprover kan man enkelt klicka hem ett prov och jämföra hemma i lugn och ro vilken produkt som passar bäst. Varuproven kostar ingenting att få hem utan är helt gratis.

Omdömen på Trustpilot

På Golvpoolens sida hittar man Trustpilot-symbolen. Med hjälp av denna symbol kan man hela tiden se vad för betyg och omdöme Golvpoolen fått av kunder och besökare. Man kan också gå in på Trustpilot och se efter om tidigare kunder har lämnat kommentarer eller recensioner om butiken.

Prenumerant av nyhetsbrev

För att få unika erbjudanden skickade till sig från Golvpoolen går det att anmäla sig till nyhetsbrevet. Det kan man göra längst ner på deras hemsida genom att ange sin mejladress och sedan klicka på “Prenumerera”. Det kostar ingenting att prenumerera på nyhetsutskicket, och man kan avanmäla sig vilken stund som helst om man så skulle vilja.

Egen Youtube-kanal och andra sociala medier

Golvpoolen finns på flera olika sociala medier. Deras Instagram-konto är fyllt av inspirationsbilder på hur man kan förändra sitt hem genom att byta golv eller göra om i badrummet.

Instagram-feeden fylls av bilder på hur man kan skapa ett vackert hem.

Pinterest och Facebook hittar man också massvis av bilder och inspirerande material, och vill man lägga till dem på Linkedin kan man göra det också, för även där har de ett officiellt konto. Som att det inte vore nog har de också en egen kanal på Youtube där de lägger upp informationsklipp och reklamvideor.

Finansiering med Klarna

Klarna står som mellanhand vid betalningssteget hos Golvpoolen. Det innebär att man som kund kan välja mellan flera olika betalningsmetoder vid utcheckning. De sätt som man kan betala på är med:

 • Faktura
 • Delbetalning
 • Kreditkort
 • Banköverföring

De kort som går att betala med vid kreditkortsbetalning är VISA eller Mastercard. Alla uppgifter som skrivs in vid kortbetalning krypteras så att ingen utomstående ska kunna komma åt känslig data. Man kan med andra ord som kund känna sig trygg och säger när man betalar med sitt kreditkort hos Golvpoolen. Även vid banköverföring krypteras uppgifterna, och man får varje gång logga in och identifiera sig via sin bank när man betalar med detta betalningssätt.

Gratis frakt och hemleverans

Beställningar skickas från Golvpoolens lager under helgfria vardagar. På varje produktsida står uppskattad leveransdatum för det man har tänkt beställa. Oavsett var i Sverige man bor någonstans bjuder Golvpoolen på fraktkostnaderna. Det spelar alltså ingen roll om man gör en stor eller mindre beställningen - leveransen är alltid gratis.

Vill man få paketet hemskickat kan man välja Hempaket med Schenker som leveransalternativ. Då levereras beställningen inom 2-5 arbetsdagar. När det är dags för leverans blir man meddelad om detta. Skulle man inte vara hemma den bestämda leveranstiden ska man kontakta Schenker för att ändra tiden så att man kan ta emot paketet. Leverans sker alltid under dagtid då man väljer att få paketet skickat hem till dörren.

Fundera över köpet i upp till 30 dagar

Det är tillåtet att returnera en produkt eller flera till Golvpoolen om man inte skulle vara nöjd. Detta ska man göra inom 30 dagar från att man fått beställningen levererad. Returkostnader betalas av kunden. De produkter man skickar tillbaka måste vara oanvända, i felfritt skick och de får inte vara monterade. Originalförpackningen ska skickas med och kundtjänst bör kontaktas för godkännande innan en returnering.  Alla returer ska skickas till:

Golvpoolen
c/o Godsvägen 9
231 62 Trelleborg

Kundtjänst hos Golvpoolen

På Golvpoolen.se finns det ett kontaktformulär som man kan fylla i när man har frågor. Om frågan rör en lagd beställning eller en produkt man tänkt köpa får man svar inom 48 timmar på vardagar när man använder sig av kontaktformuläret. Det går också bra att ringa på telefonnummer 010-49 27 200 mellan kl. 10.00-19.00 på helgfria vardagar. Har man tänkt att skicka ett mejl direkt skriver man in mejladressen kundtjanst@golvpoolen.se i adressraden, och besöksadressen är:

Golvpoolen
Jägersrovägen 82
212 37 Malmö

Få köpet billigare hos Golvpoolen

 1. Ska du göra om där hemma och vill spara pengar på köpet? Kopiera den rabattkod du vill använda genom att först trycka på “Visa rabattkod” och sedan markera koden och kopiera. Du kan också skriva ner rabattkoden någonstans i datorn eller på ett papper.
 2. Gå till golvpoolen.se. Här kan du välja bland massor av olika golv, kakel och klinkers.
 3. När du lagt det du vill köpa i din varukorg klickar du på den orange rutan uppe i hörnet med texten “Till kassan”.
 4. I kassan finns en ruta under texten “Kupongkod”. Ange din rabattkod i fältet och  tryck sedan på “Använd kupong”.
 5. Totalsumman till höger omräknas till en billigare summa. Fyll i resten av uppgifterna och avsluta köpet. Vad spännande med nytt golv! Vi hoppas du blir nöjd med dina beställda produkter.

Kopiera in rabattkoden som på bilden när du kommer till check-out.

Omdömen för Golvpoolen

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer