groomify

Groomify rabattkod

0 Groomify rabattkoder och 1 erbjudande för september 2017

Fri frakt vid köp över 500 kr hos Groomify
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 3 gånger
Höstmys
Groomify rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Groomify

Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Groomify!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Groomify – Man up

Den inhemska skönhetsbutiken Groomify är inte som vilken annan butik inom området. De flesta liknande butiker, både de fysiska och de på webben, har kvinnor i olika åldrar som huvudmålgrupp och ett brett sortiment för dem medan det manliga utbudet består av en handfull produkter. Hos Groomify.se är det helt tvärtom då hela sortimentet upptas av produkter som är till för män. Oavsett om skägget ska ansas eller rakas bort finns det produkter för hela processen. Ansiktet i övrigt och håret glöms inte heller bort. Det går hela tiden att få hjälp av certifierade hudterapeuter genom att kontakta nätshoppen.

Rakning är ett av de områden där WLTR har produkter

Manlig skönhetsvård från Helsingborg

Den manliga skönhetsbutiken har funnits sedan 2015 och huvudkontoret finns i Helsingborg. Trots detta servar personalen inte bara de svenska männen utan även övriga nordiska män kan ta del av det breda sortimentet på fronten. De isländska männen måste dock, än så länge, hitta sina produkter någon annanstans. VD för skutan är Sebastian Wollter.

Det är säkert att handla sina hudvårdsprodukter hos Groomify. Webbshoppen är medlemmar i både internationella och rikstäckande hudvårdsorganisationer. Cidesco som är baserat i Zürich har medlemmar som vet vad de snackar om när det kommer till hudvård och Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) är den lokala motsvarigheten. Detta och det övriga intresset för högkvalitativa produkter gör att endast de absolut bästa produkterna för huden tas in när sortimentet utökas.

Webbshop med allt för mannens skönhetsritualer

Mannens skönhetsutbud är uppdelat i:

 • Ansiktsvård
 • Skäggvård
 • Hårvård
 • Stiltillbehör

Några av nätshoppens huvudkategorier

En del av dessa kategorier, så som ansiktsvård, är logiskt uppdelade enligt de olika steg som behöver följas för denna del, till exempel först rengöra, sen behandla och slutligen skydda för ansiktsvården. Skäggvården är också indelad i steg och här finns alternativ för både renrakning och styling av helskägg. Kategorin ”Stiltillbehör” innehåller allt från munhygienartiklar till skäggolja och deodorant. Hårvårdsavdelningen har självfallet både schampo och hårvax.

Det går också att titta på alla produkter från A-Ö, det vill säga från after-shave till skäggschampo. Dessutom finns alltid alternativet att söka efter produkter. Exempelvis ger sökordet ”skägg” många produktalternativ.

De varumärken som man är återförsäljare av är bland annat:

 • Babor
 • Dermalogica
 • Edwin Jagger
 • Murad
 • Recepie for men

Presentkort till mannen

I de fall då det inte är säkert vad som skulle bli den ultimata gåvan går det som tur är att beställa ett presentkort. Presentkorten hittas under ”A-Ö” eller direkt på startsidan. Dessa går dessutom att beställa snabbt och utan extra kostnader eftersom alla presentkort skickas per mejl – ingen väntetid eller fraktavgift. Summan för kortet går att väljas bland förutbestämda intervaller från 100 kr till 5000 kr för den verkligt generöse. Alla presentkort har en inlösningstid på 12 månader så de behöver inte användas upp i en enda beställning.

Tips och råd på sociala medier

Webbshoppen ljuger inte när de säger att de kommer med personlig hjälp för detta sker även på nätet till exempel via Facebook. Här dyker inlägg upp med tips om hur olika hudåkommor och andra problem kan tacklas. Dessa ackompanjeras självfallet med länkar till nätbutiken eller till intressanta artiklar för att de direkt också ska kunna tas om hand. Instagramkontot ger en snabb överblick över vad som är nyinkommet i sortimentet. På Twitter kan det även dyka upp information.

Nyhetsbrev för män

För att hålla koll på nyheter för manlig hudvård går det att prenumerera på nyhetsbrev från näthandeln. Länken nere i den undre menyn heter enkelt nog ”Nyhetsbrev” och leder till ett kort formulär. Via samma formulär går det också att avanmäla sig om en skulle ångra sig. Mer procedurer än så är inte nödvändiga.

Betala med hjälp av Klarna

Standardalternativet i Klarna Checkout som är betalningslösningen hos Groomify är faktura. Här är fakturan utan extra kostnad och den går också att omvandlas till en delbetalning för dem som har ett konto hos Klarna. Om dessa betalningssätt inte faller i smaken går det även att göra en nätbanksöverföring eller en kortbetalning. För kortbetalningar duger MasterCard, Visa och Diners Club.

Flinka paketpackare ger snabbleverans

Groomify.se eftersträvar att kunna ha pakten klara för leverans senast ett dygn efter att ordern kommit in. Det medför att de svenska leveranserna tar 2-4 dygn i anspråk. Försändelserna skickas ut på olika sätt beroende på sin storlek. Alternativen som kan förekomma är Postens varubrev och paket samt DHL-paket. Paket behöver i de flesta fall hämtas ut om de inte är tillräckligt små att de passar in i brevlådan eller –inkastet. Man har leverans också till Danmark, Norge och Finland men dessa beställningar tar i allmänhet längre tid.

Det kostar 39 kr att beställa från webbutiken. Fri frakt uppnås om summan är minst 800 kr.

Returnera enligt ånger- eller reklamationsrätten

Det är tillåtet att skicka tillbaka oöppnade produkter som införskaffats hos Groomify inom 2 veckor efter att produkten kommit fram. För produkter av det slag som säljs hos näthandeln är det dock viktigt att tänka på att intimprodukter inte kan bytas. Om kunden vill ångra sitt köpa, göra ett byte eller reklamera produkten behöver alltid kundservice konsulteras för att något av dessa ändamål ska kunna godkännas. Vid alla returer är det kunden själv som står för kostnaderna men efter en godkänd reklamation ersätts beställaren för denna extra kostnad. Överlag kommer pengar som ska återbetalas inom en månad.

Kundservice som svarar på frågor och tipsar

På onlinebutiken välkomnar man de flesta typer av frågor vare sig de handlar om specifika frågor om en viss produkt eller ett råd för gåva till pojkvännen. Däremot om det gäller frågor kring betalning är det Klarna som handhar alla funderingar på info@klarna.com eller +46 (0) 8-120 120 00.

Då frågan kan ställas till nätshoppens egen kundtjänst kan detta göras vardagar mellan 10-16 för den som vill ringa. Dygnet runt-alternativ är att mejla eller fylla i kontaktformuläret som hittas under den nedre menyns rubrik ”Kundtjänst”. Det kommer allt som oftast ett svar inom ett dygn.

Rabattkodens applicering hos WLTR

 1. Studera de rabattkoder som finns för webbutiken.
 2. Läs deras titlar och eventuell extra information för att vara införstådd med hur de används.
 3. Tryck på den virtuella rabattkupongen för att plocka fram så väl rabattkod som nätshop.
 4. Handla ansikts-, skägg- och hårvård enligt behov.
 5. När behovet är fyllt, gå vidare till kassan.
 6. Klicka på texten ”Rabattkod eller presentkort” och ett fält och en aktiveringsknapp träder fram.
 7. Fixa ett konto till butiken eller gå direkt över till kassadelen för att slutföra beställningen.

Så här ser rabattkodsfältet ut efter att man har öppnat det

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8