hemfoder.se

Hemfoder rabattkod

0 Hemfoder rabattkoder och 1 erbjudande för april 2017

Upp till 50% rabatt på reasortimentet hos Hemfoder
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 255 gånger
Hemfoder rabattkoder som löpt ut – Varför?

Missa aldrig en rabattkod från Hemfoder!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Foder med kärlek hos Hemfoder

Hemfoder säger sig inte vara djurens bästa vän helt utan anledning. I butiken hittar du som djurägare ett brett utbud av hemfoder, tillbehör och transportmöbler såväl för katt som för hund. Webbutikens motto är att underlätta för uppfödare att få fodret som de behöver på kort tid. Produkterna håller hög kvalitet för en rimlig prissättning. Hemfoder Sverige AB är företaget bakom butiken i vilken det finns erfarenhet från zoo-branschen samtidigt som där finns hög kompetens inom just näthandeln.

Hemfoder.se – en del av Banger Internet Group

Med säte och lager på Lidingö utanför Stockholm skickar Hundfoder ut mängdvis med foder och produkter landet runt. Butiken har från start varit en anförtrodd åteförsäljare med ett erfaret team av djurägare och djurrättsaktivister. Hemfoder Sverige AB startades år 2010 och är en del av koncernen Banger Internet Group, en koncern som förutom Hemfoder äger webbutikerna Regent Row och Bangerhead. Hemfoder.se har funnits sedan 2010 och har sedan start arbetat fram en användarvänlig webbutik med snygg layout och brett utbud.

I hyllan hos Hemfoder

I butiken hittar du en mängdvis av produkter som har att göra med djur. Alltifrån hundkoppel till kattsand. Foder för mättnad, matsmältning och bättre värden för ditt djur finns för fågel, katt, hund och smådjur. Godis i form av drops eller cookies som belöning för ditt djur. Vet du allt om ditt djur förutom vilket typ av foder som passar honom eller henne bäst. Ta hjälp av butikens olika kategorialternativ där du vägleds utifrån vikt, ras eller varumärke. Nedan ser du några av varumärkena hos Hemfoder:

 • DoggyMätta och belåtna
 • Royal Canin
 • Bozita
 • Whiskas
 • Sheeba
 • Appetitt

Få ut det bästa av ditt köp med en rabattkod:

 1. På rabattkalas.se väljer du en giltig rabattkod för ditt köp hos Hemfoder. Se till att koden är giltig för vilkoren på just ditt köp.
 2. Klicka på rabattkodens ikon för att bli omdirigerad till Hemfoders webbutik.
 3. Kopiera eller anteckna koden vilken gör sig synlig när du tryckt på rabattkodens ikon.
 4. Välj bland sortimentet, tryck på Köp nu för produkten du vill köpa och hos och gå vidare med dina produkter till Kassan.
 5. I kassan ser du din order sammanställd. I nästa steg väljer du fraktsätt och betalsätt.
 6. Scrolla ned på sidan i kassan. Till vänster finns en ruta med rubriken Sammanställning. Där finns ett tomt fält i vilken du uppger din rabattkod. Tryck på Validera för att aktivera koden.
 7. Uppge slutligen nödvändiga personuppgifter för att därefter trycka på Slutför Köp

Scrolla ned på sidan och uppge din kod

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv det första omdömet!

The site does not support this resolution on IE 8