Hemvaruhuset rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

50 kr
50 kr rabatt på hela sortimentet hos Hemvaruhuset
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 kr
40 kr rabatt vid köp över 500 kr hos Hemvaruhuset
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt vid köp över 1000 kr hos Hemvaruhuset
Gratis tvättställsblandare och fri frakt hos Hemvaruhuset
15% rabatt på Tapwell hos Hemvaruhuset
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
5 %
5% rabatt på utvalda varor hos Hemvaruhuset
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis badrumsblandare vid köp av utvalda badrumsmöbler hos Hemvaruhuset
Upp till 30% rabatt på Oras hos Hemvaruhuset
20% rabatt på badrumsmöbel hos Hemvaruhuset
3% rabatt vid köp över 1500 kr hos Hemvaruhuset
5% rabatt vid köp över 10 000 kr hos Hemvaruhuset
50 kr rabatt vid köp över 500 kr och anmälan till nyhetsbrevet hos Hemvaruhuset
3% rabatt vid köp över 1500 kr hos Hemvaruhuset
5% rabatt vid köp över 10 000 kr hos Hemvaruhuset
50 kr
50 kr rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Hemvaruhuset
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 kr
50 kr rabatt vid köp över 500 kr hos Hemvaruhuset
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 kr
50 kr rabatt vid köp över 500 kr hos Hemvaruhuset
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabatt på badrumssortimentet hos Hemvaruhuset
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Hemvaruhuset –  för hemmafixaren

Alla artiklar och annan inredning som man behöver för kök, badrum och trädgård hittar man i nätbutiken Hemvaruhuset. Med sitt stora sortiment riktar sig Hemvaruhuset till privatpersoner och företag, men även inredare och arkitekter. Butikens ägare Trans Merchandise Trading AB vet att olika produkter efterfrågas av olika klientel och har utifrån denna kännedom köpt in ett brett men relevant sortiment i samarbete med några av marknadens bästa leverantörer. Hemvaruhuset har en kunnig och hjälpsam kundservice mottagliga för frågor och synpunkter.

Trans Merchandise Trading 

Företaget bakom Hemvaruhuset, Trans Merchandise Trading AB är ett företag med en lång historia bakom sig. Det vi idag känner till som Hemvaruhuset tog sina första steg in på marknaden år 1975 med Tony Montheli som upphovsman. Idag styrs företaget fortfarande av en styrelse relaterad till Montheli. TMT AB har sedan början sysslat med försäljning av sanitetsartiklar för hemmet, och övergången till e-handeln följde naturligt. Idag har Hemvaruhuset fysisk butik. kontor och lager på Ringögatan i Göteborg.

Populära kategorier hos Hemvaruhuset.

Behändigt i hyllan hos Hemvaruhuset

Duschkabin, diskbänk och trädgårdsmöbler är bara ett handplock av de produkter som kunderna hittar hos Hemvaruhuset. I det stora utbud som Hemvaruhuset har är det till hjälp att utgå från varuhusets virtuella avdelningar Badrum, Kök & Tvättstuga, Trädgård & Uteplats och Hem i jakten på möbler, sanitetsartiklar, hemelektronik eller vvs-artiklar. Hemvaruhuset har närmare hundra olika varumärken, några utav dem här:

 • Gustavsberg
 • DuoBad
 • SMEG
 • Decosteel
 • Nibe
 • Aspen
 • Strand
 • Westbergs

För ett personligt hem

Hos Hemvaruhuset finner man tusentals artiklar av kvalité och med snygg design som enkelt bidrar till att skapa ett personligt hem. Oavsett vad vilken inredningsstil man tycker om kan man vara säker på att det finns något hos Hemvaruhuset som när det installeras sätter guldkant på vardagslivet i många år framöver. I det breda utbudet hittar man allt från minimalistiska köksblandare, till grillar, härliga frottéhandukar och designade badkar som syns.

Mixa och matcha gör kunden efter egen smak, eller så håller man sig till en kollektion och väljer ut det som behövs från denna för ett enhetligt intryck utan att behöva planera för mycket. Svedberg är ett av alla varumärken som erbjuder kollektioner som enkelt kan matchas efter smak. Välj mellan den klassiskt tidlösa kollektionen Svedbergs Stil eller den lite mer designade kollektionen Svedbergs  Forma.

Badrumsinredning från Swedbergs Forma.

Öppet köp hos Hemvaruhuset

Som kund hos Hemvaruhuset har man alltid rätt till öppet köp. Rätten till retur kan utnyttjas av alla kunder inom 14 dagafrån det man köpt den aktuella varan, förutsatt att denna returneras i samma skick som varan köptes. Som kund har man rätt att öppna kartongen, men butiken ser gärna att returen sker i varans ursprungliga emballage. Några få produkter ingår inte i rätten till öppet köp, specialbeställda produkter som är måttanpassade och har tagits fram efter kundens behov. 

Returkostnaden bekostas alltid av kunden själv, och kunder som önskar returnera behöver anmäla detta till kundtjänst innan man returnerar varan. När det kommer till reklamationer så står Hemvaruhuset för returkostnaden i de fall som kunder behöver skicka tillbaks en vara som inte lever upp till den standrad som finns.

Betala hos Hemvaruhuset

Att betala hos Hemvaruhuset är smidigt för kunden, och det finns ett brett urval att betalmetoder att välja mellan. Inte sällan köper kunderna för större belopp, och man ser sina framtida köp som en investering i sitt boende som ska hålla i flera år framöver. Då är det skönt att kunna välja det betalsätt som man föredrar utefter behov. Hos Hemvaruhuset kan man betala direkt via sin bank, med betalkort eller via Klarna Checkout. Klarna erbjuder både faktura och faktura på delbetalning vilket är ett populärt alternativ för många kunder. Viktigt att veta om är att det alltid görs en mikroupplysning, en liten kreditupplysning i de fall man önskar Klarna som betalalternativ.

Professionell kundtjänst

För de kunder som behöver prata med ett proffs så erbjuder Hemvaruhuset en kundtjänst att ringa till om man har frågor. Kundtjänsten hos varuhuset har mer än 30 års erfarenhet av bad och VVS och hjälper mer än gärna till att svara på frågor som kan uppstå vid köp. Kunder kan ringa till butikens kundtjänst på vardagar mellan 10.00-17.00. Telefonnumret dit är 0200-225051. Det går även bra att skicka e-post med sina frågor till info@hemvaruhuset.se.

Så använder man en rabattkod hos Hemvaruhuset

 1. På Rabattkalas börjar du med att välja en giltig rabattkod för ditt köp hos Hemvaruhuset.
 2. Klicka på koden för att bli omdirigerad till det varuhusets hemsida.
 3. Välj produkter bland utbudet hos Hemvaruhuset. Tryck på Lägg i kundvagnen för att spara dina varor.
 4. Gå till Kassan. Under sammanställningen till vänster ser du en ruta för Presentkod/Värde kod.
 5. Fyll i koden och tryck på använd.
 6. Du kan nu fylla i övriga uppgifter innan du slutför ditt köp.
 7. Grattis! Du har nu handlat med rabatt hos Hemvaruhuset.

Ange din rabattkod hos Hemvaruhuset för ett billigare köp.

Omdömen för Hemvaruhuset

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer