Intima rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2020, uppdaterade och godkända.

från ett omdöme
Upp till 40% rabatt i reasortimentet hos Intima
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Fri frakt vid köp över 800 kr hos Intima
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Din första sexleksak Är du ute efter din första sexleksak? Då kan Intimas sexleksaksguide vara ett stöd. Läs på bland de olika tipsen och få allt i ett paket utan avslöjande detaljer. Rekommenderat av Maria - Av hela teamet
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Intimleksaker för vuxna på Intima.se

Intima är online-butiken med en stor produktkatalog bestående av leksaker för vuxna. Alla människor har rätt till att erfara lust då och då. Det tycker åtminstone Intima som bistår med en rad olika artiklar inom just lust och samlevnad. Här återfinnes bland annat leksaker till både henne och honom, spännande underkläder, massageoljor, glidmedel och mycket mer. Samtliga beställningar skickas i diskreta paket senast en dag efter att ordern är lagd.

Intima - mer än bara webbutik

Intima har funnits i över 10 år och bedriver förutom butik och online-shop även en så kallad ”home party”-verksamhet, vilket innebär att man under en kväll får en del av intimas varuutbud presenterade för sig av någon av Intimas professionella säljare. Intima har ett nära samarbete med flera stora leverantörer och förutom förmånliga priser och ett välsorterat sortiment kan beställare kontakta kundservice för att få svar på de flesta frågor rörande någon av deras produkter. Företaget är måna om sina kunders rätt till privatliv och samtliga av deras försäljare har tystnadsplikt. Intimas butik ligger i Norrköping om man skulle ha vägarna förbi. 

Sexleksaker, underkläder och mycket mer

På Intima.se kan alla i lugn ro i skydd av hemmets privata sfär undersöka det enorma utbud av vuxenleksaker och annat dylikt som står till buds i Intimas webbutik. Sortimentet är mycket brett och omfattar det mesta från stimulerande vibratorer och realistiska attrapper till sensuella underkläder och massageoljor. Oavsett vad man beställer garanterar Intima att produkterna paketeras i mycket anonyma utföranden som omöjligt förtäljer innehållet. Produkterna är uppdelade i bland annat följande kategorier:

 • Vibratorer
 • Massageoljor
 • Glidmedel
 • Underkläder
 • BDSM-artiklar
 • Kondomer

Nyhetsbrev hos Intima 

Rabattkoder, kampanjer och annat kul kan man ta del av genom att skriva upp sig på Intimas nyhetsbrev. Detta gör man genom att fylla i sin mejladress lite längre ner på hemsidan i ett fält, och därefter bekräfta prenumerationen. Naturligtvis är nyhetsbrevet gratis, och det går att avregistrera sig när som helst utan konsekvenser. 

Intimas blogg

Intima driver en blogg där de skriver om sex, leksaker och annat inom kategorin. På bloggen kan man ta del av företagsnyheter men också titta på spännande nya artiklar för både kvinnor och män, samt läsa om tips som man eventuellt kan dra nytta av i sängkammaren. 

Kort, Swish och Klarna

I butiken hos Intima har man möjlighet att välja bland flera olika betalsätt. De erbjuder kortbetalning som de flesta andra webbutiker, och de kort man kan betala med är VISA, American Express och MasterCard. Vill man hellre swisha går det att göra till nummer 123 100 7483, och det går också att välja faktura eller delbetalning med Klarna Konto. 

Diskret leverans

När man beställer något från Intima behöver man inte vara rädd för att paketet ska avslöja för grannarna att man har beställt sexleksaker eller dylikt. Paketen är nämligen mycket diskreta, och den rätta avsändaren anges inte utanpå paketet - istället står "L. Johansson" angiven som avsändare. Fraktkostnaden hos Intima ligger på 49 kr oavsett storlek på paketet, och köper man för över 800 kr är frakten kostnadsfri. PostNord har hand om leveransen, och man kan förvänta sig att ha sitt paket inom 2 arbetsdagar från att man gjort sin beställning. 

30 dagars retur och 1 års garanti

Om man skulle vilja skicka tillbaka en produkt till Intima kan man göra det inom 30 dagar från att man har fått sitt paket. Varan som skickas tillbaka får inte vara använd på något sätt, och det går inte att returnera underkläder - detta av hygienskäl. Alla returer ska skickas till: 

Intima Svenska AB
Box 3006
600 03 Norrköping

Alla sexleksaker hos Intima har 1 års garanti. Det innebär att om dildon, lösvaginan eller handfängslet skulle gå sönder efter några månader, och skadan inte är självorsakad, kan man kontakta Intimas kundservice för att få hjälp med en reklamation, och därefter få pengarna tillbaka. 

Endast fabrikationsfel eller skador som inte orsakats av att man varit oaktsam vid användning, omfattas av garantin. Därför kan det vara bra att kontrollera produkten redan vid leverans. Vid reklamationer behövs kvitto eller följesedel. 

Inga frågor är för konstiga hos Intima

Intima uppmanar sina kunder att höra av sig med frågor med mottot "inga frågor är för konstiga eller obetydliga". Kundtjänstpersonalen besitter mycket kunskap om produkterna på sidan och man kan höra av sig till dem gällande frågor om allt från leverans till reklamationer. Det går att skriva till kundservice via deras kontaktformulär eller till butiken i Norrköping på telefonnummer 011 - 102 840. Om man har frågor om en faktura eller betalning är det Klarna man ska kontakta på telefon 08 - 120 120 00. Det går också att mejla till info@intima.se.

Handla billigare från Intima med en rabattkod

 1. Titta först igenom Rabattkalas efter en rabattkod du vill använda i samband med ditt nästa köp från Intima.
 2. Klicka på den rabattkod du vill använda och den kommer att synliggöra. Du omdirigeras också till webbutiken.
 3. Spara gärna rabattkoden innan du går vidare och handlar på Intima.
 4. När du handlat färdigt går du till kassan där du kan fylla i din rabattkod i fältet under texten ”Jag har en rabattkod”. Rutan hittar du under produktbeskrivningen (se bild nedan). 
 5. Klicka på "Aktivera" när du fyllt i koden så dras rabatten av. 
 6. Efter att rabatten har dragits av kan du slutföra beställningen. När ordern är ivägskickad kan du luta dig tillbaka och vara nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod!

Rabattkoden du hämtat från Rabattkalas kan klistras in i slutsteget hos Intima.

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer