irsus.se

Irsus rabattkod

1 Irsus rabattkod och 1 erbjudande för april 2017

Fri frakt på hela sortimentet hos Irsus
**********
Visa rabattkod & butik
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 17 gånger
Få hjälp med viktminskning hos Irsus
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 8 gånger
Irsus rabattkoder som löpt ut – Varför?

Missa aldrig en rabattkod från Irsus!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Irsus - västen som hjälper en att komma i form

Att bestämma sig för att börja leva ett hälsosammare liv kan många gånger vara enklare sagt än gjort. Ens nya mål kanske håller i någon vecka men därefter faller man enkelt in i sina gamla mönster. Med hjälp av Irsusvästen kan man på ett enklare sätt påbörja sin resa mot en sundare livsstil. Genom att både ändra sina matvanor och träningsvanor i kombination med användning av Irsusvästen kan man lätt gå ned i vikt med tydligt resultat. Irsusvästen bidrar till att kalori- och fettförbränningen går snabbare. Dock måste man kombinera detta viktminskningssätt med en hälsosam livsstil för att se ett större resultat.

Irsusvästen hjälper på ett effektivt personer som vill gå ner i vikt att nå sina mål.

Det västen från irsus.se gör är att den vid användning fryser bort brunt fett i kroppen som gör att man som människa blir lättare och både kan prestera och återhämta sig bättre. Brunt fett är vävnaden i kroppen som finns där för att göra oss varma. Så snart vi kommer i kontakt med kyla sätter den bruna fettvävnaden igång och bränner fettsyror och kalorier. Det har gjorts forskning som visat att överviktiga människor har mer brunt fett än normalviktiga personer. Genom att frysa bort en del av detta fett sätter alltså kaloriförbrukningen igång, det bruna fettet försvinner med tiden och man går på så sätt ned i vikt. Denna metod är inte på något sätt farlig utan fungerar endast som ett hjälpmedel då man vill förlora extra kilon.  

 

Studier som visar på goda resultat

Namnet Irsus är en sammansättning av de två orden Irisin och Ursus. Irisin är ett hormon som har stor betydelse vid produktionen av brunt fett och som frigörs i kroppen när man tränar. Ursus betyder på latin björn och kopplingen till viktnedgång har att göra med björnens vinterrutiner, nämligen att de går i ide. Just under dvalan förbränner björnar stora mängder fett då de kyls ner och den vita fettproduktionen sätts igång.

Irsusvästen har använts i flera olika studier, bland annat vid studier av brunt fett på Linköpings Universitet under 2015-2016. Resultaten visar på att ämnesomsättningen och metabolismen höjs vid användning av västen utan att man behöver anstränga sig.

Diagrammet visar på hur Irsusvästen fungerar när det kommer till energiförbrukning.

Användning av Irsusvästen

Har man bestämt sig för att beställa en kylväst från Irsus har man också tagit ett steg mot ett hälsosamma liv. Med västen kommer olika kylpaket. Dessa paket förvaras bäst i frysen minst 8 timmar innan västen ska användas. Vill man använda den om morgonen kan det alltså vara smart att lägga in kylpaketet innan man går och lägger sig så att det blir nedkylt under natten. Vid användning av västen bör man ha en T-shirt eller ett tjockare plagg under. Man bör aldrig trä på sig västen utan något under då detta blir för kallt för de flesta personer.

Under tiden som västen används är det rekommenderat att dricka mellan en halv och en liter vatten. Denna mängd baseras på en timmes användande. Bästa möjliga resultat ger västen om man är stillasittande vid användning och inte rör sig för mycket. På så sätt går kylan bäst in i kroppen och det bruna fettet försvinner lättare.

Även rumstemperaturen har inverkan på ens viktnedgång enligt Irsus. Genom att hålla temparaturen på högst 21 grader och gärna mindre under natten kan man även på så vis gå ned något i vikt. Dock ska man aldrig frysa ordentligt, utan enbart hålla det på en sval och behaglig nivå. Till västen medföljer en termometer så att man alltid kan hålla koll på temperaturen i rummet. Skulle man vara sjuk eller ha en infektion eller ett virus i kroppen ska man dock aldrig använda västen då nedkylningen kan göra så att man blir ännu sämre vid dessa tillfällen.

Irsusvästen framifrån.

Irsusvästen från sidan. Rekommenderad användningstid för västen per tillfälle är ca. 30-60 minuter.

Trygghet med Paypal eller kort

Irsus erbjuder PayPal-betalning vilket är en mycket säker betalningsmetod som finns som ceritifierad metod på tusentals sidor webben över. Det enda man behöver göra för att betala med PayPal är att ansluta sitt kort eller bankkonto till PayPal var från man snabbt och smidigt kan överföra sin betalning utan att några uppgifter sparas på webbsidan. Allting krypteras via PayPal och gör överföringen trygg för bägge parter. Har man inget PayPal-konto går det även bra att betala direkt med kort om man har ett VISA- eller Mastercard-kort.

Paketleverans till närmaste postombud

Vid beställning av irsusvästen kan man alltid räkna med att få västen inom 30 dagar om ingenting annat har angivits. Postnord har hand om alla leveranser och frakten hos Irsus är gratis. Man kan se det aktuella fraktpriset när man kommer till kassan, och priset visas alltid innan man slutför köpet. Paketet skickas till det postombud som finns närmast den postkod man angivit. Det är alltså alltid ett postombud i närheten av där man bor som tar emot ens leverans. Skulle man inte hämta ut paketet inom den tid som står på avin vilket normalt sett är 14 dagar skickas försändelsen tillbaka till avsändaren. I detta fall kan man debiteras för fraktkostnaden, så vet man med sig att man inte kommer kunna hämta ut paketet inom uppgiven tid är det en god idé att ta kontakt med Irsus kundservice som hjälper en vidare.

Paket från Irsus.

Reklamationsrätt och retur

Hos irsus.se gäller distansavtalslagen vilket innebär att man som kund altlid har 14 dagars ångerrätt vid internetköp så länge inte varan eller varorna man beställt understiger ett belopp om 400 kr. Vill man av någon anledning skicka tillbaka en vara ska den återsändas oanvänd i plomberad orginalförpackning. För att returnera en vara behöver man ta emot en bekräftelse från Irsus och vidare instruktioner. Därför är det bäst att kontakta dem via kundtjänst och meddela att man vill returnera sin vara så hjälper de en vidare med returneringsprocessen. Skulle man istället vilja reklamera en vara går det också bra att kontakta Irsus kundservice för mer information. Reklamationsrätten gäller i 3 år från att man mottagit sin vara.

Svar på tal från Lund

Irsus kundservice har precis som företaget sitt säte i Lund. Har man frågor gällande irsusvästen kan man enkelt ta kontakt med kundtjänst på mejl info@irsus.se eller via deras kontaktformulär. Det går också att besöka företaget på Scheelevägen 15 i närheten av Lunds universitet.

Spara pengar på Irsusvästen:

  1. Varför inte spara på köpet av en Irsusväst? Detta kan du lätt göra genom att använda en rabattkod från Rabattkalas. Välj den kod som faller dig mest i smaken och klicka på den. Du kan då kopiera koden och gå till butiken via en pop up-ruta. Skriv gärna ner koden någonstans också så att den inte försvinner.
  2. Traska vidare till Irsus hemsida och tryck på “Köp” när du bestämt dig. Du kan när du är färdig gå upp till varukorgen som finns på hemsidans högra hörn.
  3. Nu kommer du till kassan. Här kan du lägga in din rabattkod genom att klicka på “Använd rabattkod”. Du ser genast att priset omvandlats.
  4. Slutför ditt köp på sidan och sedan är det bara att vänta på att västen dyker upp hos postombudet. Vi hoppas du kommer gilla den!

Lös in en rabattkod hos Irsus och spara upp till hundratals kronor.

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv det första omdömet!

The site does not support this resolution on IE 8