Klockkungarna rabattkod

Nedsatta priser på klockor i reasortimentet hos Klockkungarna
Visa erbjudande
Använd 83 gånger
Villkor
90 dagars öppet köp hos Klockkungarna
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Klockkungarna rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Klockkungarna Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Klockkungarna!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Ett av Nordens snabbast växande nätföretag inom klockhandel

Billiga priser och ett stort urval av märkesklockor av både dam- och herrmodell är det som utmärker Klockkungarna; vid sidan av en dedikerad kundservice som strävar efter bästa tänkbara kundnöjdhet. Klockkungarna är ett ungt företag som satt ribban högt. Målet är att bli störst i Skandinavien inom försäljning av märkesklockor och levererar därefter. På den lättnavigerade hemsidan klockkungarna.se kan du med enkelhet hitta en klocka just för ditt tycke och smak – förutsatt att du har tid förstås.

Klockkungarna – En klockren affär

De digitala portarna slogs upp så sent som 2011, ambitionen var att bli störst på att erbjuda märkesklockor på nätet inom ett par år. Expansionen på den nordiska marknaden har gått bra, Klockkungarna är sedan en tid tillbaka det snabbast växande företaget inom sitt område. Två rutinerade killar vid namn Pelle Pettersson och Johan Pettersson är de ursprungliga klockkungarna, genom att kombinera sina erfarenheter har de prickat in det som kan förväntas av en stark aktör inom e-handeln: ett brett och konstant växande sortiment till vettiga priser samt enligt dem själva en ”fulländad kundservice”. 2011 nominerades de till ”Årets nykomling” inom alla startade webbutiker i Sverige.

Snygga klockor hittar du hos Klockkungarna

Klockkungarnas webbutik – När tid är av vikt

Tusentals ur av en mängd ansedda märken står till buds i Klockkungarnas webbutik. Klockorna som du kan välja mellan lämpar sig såväl för aktiviteter av de extremaste slaget som djupdykning och fallskärmshoppning som till de mer sansade vardagssysslorna där armbandsuret inte utsätts för mycket mer än vinddraget som uppstår av din lojt svajande arm. Trendsättare eller bekväm opportunist? Klockkungarnas klockor passar tider lika bra som de passar smaker. Bland deras varumärken återfinns:

 • Boss Orange
 • Casio
 • Citizen
 • Nixon
 • Lambretta
 • Obaku
 • Lacoste
 • Hugo Boss
 • Tommy Hilfiger
 • Seiko

Reducerat pris på nästa klockköp med en rabattkod för Klockkungarna

 1. Välj ut en rabattkod som ger rabatterat pris på ditt nästa inköp hos Klockkungarna. Var uppmärksam på att en del koder bara är giltiga vid vissa typer av köp – se till att din kod fungerar med din beställning.
 2. När du hittat en bra rabattkod att använda på klockkungarna.se, trycker du på den.
 3. Nu kommer du att se koden i fönstret ”Din rabattkod”. Vi omdirigerar dig också till webbutiken.
 4. Kom nu ihåg att notera rabattkoden för senare bruk. Kopiera den direkt ur fönstret alternativt skriv ned den.
 5. Med sparad rabattkod kan du nu i lugn och ro ta en digital shoppingrunda på Klockkungarnas webbutik.
 6. När du har handlat färdigt går du till kundvagnen där du får möjlighet att fylla i betalningsuppgifter samt din rabattkod i fältet ”Kampanjkod”, högt uppe på sidan. Gör detta och slutför sedan beställningen. Tänk nu på att du handlat smart med en rabttkod nästa gång du kollar tiden.

klockkungarna instruktioner

Omdömen för Klockkungarna

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8