Klocknet.se rabattkod

Fri frakt på hela sortimentet hos Klocknet.se
Visa erbjudande
Använd 243 gånger
Villkor
30 dagars öppet köp hos Klocknet.se
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Klocknet.se rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Klocknet.se!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Klocknet.se – auktoriserad återförsäljare av klockor

Väggur att ha på väggen, väckarur att få upp en ur sängen och givetvis armbandsur som håller i längden. Klocknet.se tar endast in klockor från kvalitetsvarumärken. Till varje varumärkeskategori följer en kortare beskrivning av varumärket. Det är viktig för klockhandlaren att garantera säkerheten i klockornas äkthet och har därför sett till att bli certifierade som auktoriserad återförsäljare av klockor. Detta utgör även en av förklaringarna till varför webbutiken sett till att ha en god och nära relation med varumärken och tillverkare.

Klockren företagsidé från start

Som auktoriserad återförsäljare av klockor och tillbehör kan Klocknet.se som en av näthandelns urmakare erbjuda ett stilfullt sortiment med alla de klockslag som där ingår. Verksamheten som från början satsat på god kundserice har gett resultat sedan starten år 2010 i Borås. Klocknet.se ägs av handelsbolaget D & H Trading vars huvudsakliga verksamhetsområde är just e-handel och butikshandel. D& H Trading drivs av Erik Roed och Lars Larsson som förutom Klocknet.se även driver accessoarbutiken Shopbox.nu.

The Classy Collection från Wellington hos Klocknet.seKlockur i ur och skur hos Klocknet.se

Klocknet.se har ett brett sortiment av klockor. I klockväg hittas allt från runda till rektangulära modeller på ur med armband gjorda av läder eller textil. Det finns armbandsur för både honom och henne, klockor att ha på väggen eller på nattduksbordet för att få en att vakna. Utöver klockor hittar en klockboxar att förvara sina klockor i, verkyg till klockan, klockuppdragare eller till och med solglasögon. Designerna kommer från kända varumärken, men även från svenska varumärken. Nedan ses några av dem:

Rabattkoden som gör det möjligt för dig att spara pengar hos Klocknet.se

  1. Välj en rabattkod från Rabattkalas som är giltig för ditt köp hos Klocknet.
  2. Tryck på rabattkodens ikon för att bli omdirigerad webbutikens egen sida.
  3. Kopiera eller anteckna koden vilken gör sig synlig på skärmen.
  4. Gå till Klocknet.se och välj de produkter som du önskar köpa. Spara produkterna i varukorgen och gå till kassan när du bestämt dig för ditt köp.
  5. I kassan ser du sammanställningen av dina produkter. Nedanför finns ett tomt fält i vilken du anger din rabattkod. Tryck på "Lägg till" för att aktivera koden.
  6. Välj betalsätt, leveranssätt och ange slutligen den nödvändiga kundinformationen som krävs av dig för att kunna genomföra ett köp hos Klocknet.

I kassan hos Klocknet.se

Omdömen för Klocknet.se

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8