Lajbansson Leksaker rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 60% rabatt på outletsortimentet hos Lajbansson Leksaker
Visa erbjudande
Använd 324 gånger
Villkor
Fri frakt på alla sängar hos Lajbansson Leksaker
Visa erbjudande
Använd 9 gånger
Villkor
Lajbansson Leksaker rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Lajbansson Leksaker Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Lajbansson Leksaker!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Lajbansson Leksaker – en leksaksbutik med fantasi

Den som besöker Lajbansson Leksaker hittar massvis av spel, leksaker och babytillbehör. Butiken har ett brett utbud av populära leksaker från de flesta varumärken till låga priser - många gånger billiga just därför att de säljs över internet. I en virtuell värld av traditionella leksaker strävar e-handlaren Lajbansson även efter att kunna erbjuda leksaker som skiljer sig från de traditionella.

Med sitt rymliga lager i Västerås kan företaget förse sina kunder med alla de leksaker, barnkläder och prylar för barn som man kan tänkas behöva. Lajbansson Leksaker har inte bara ett stort sortiment utan är även en utav Sveriges ledande butiker på nätet inom försäljning av diverse artiklar för barn. 

Lajbansson Leksaker - såklart!

Tillgänglighet och pressade priser

Webbutiken som siktat in sig på prisvärda leksaker och barntillbehör har funnits sedan 2008. De är en av de äldsta leksaksbutikerna på den svenska e-handelsmarknaden. Lajbansson Leksaker finns även tillgängliga med sitt sortiment i den fysiska butiken i Västerås. År 2014 fylldes sortimentet på ordentligt med både leksaker, inredning och möbler för barnrummet. Lajbansson ser sig som störst på barnsängar och barnmöbler. I utbudet finner man över 200 olika barnsängar.

Barnmöbler hos Lajbansson Leksaker.

Lajbansson Leksaker, som är en del av MCKGroup AB, vill med ett sortiment av leksaker från den svenska marknadens stora leverantörer finnas tillgängliga för en bred målgrupp inom sitt område. Tillgänglighet och billiga priser är butikens motto och mål. Vidare vill butiken att shopping av leksaker ska vara både roligt och effektivt, därför har de utformat sin webbshop så att alla ska kunna navigera sig fram utan problem och kunna hitta det de söker. 

Ett utbud för barnasinnet hos Lajbansson Leksaker

Lajbansson Leksaker har ett fantasifullt utbud av leksaker, barnspel, dockor, skämtleksaker, maskeradkläder och aktivitetsleksaker för de riktigt små. Den enda begränsningen för shopping i butiken är egentligen kundernas egna barnasinne. Butiken är känd för att bland annat kunna erbjuda populära Lego och Duplo till billiga priser. Utöver leksaker kan man hitta barnkläder, babyprylar, barnmöbler samt inredning för barnrum i butiken. För att man på ett så effektivt sätt som möjligt ska kunna navigera bland butikens sortiment är varorna indelade i olika kategorier och underkategorier. En av kategorierna går exempelvis efter varumärke. Några av butikens märken är listade här:

 • Bamse
 • Disney
 • Spiderman
 • Emil i Lönneberga
 • Hello Kitty
 • Star Wars
 • Alfons Åberg
 • Petshop
 • Musse Pigg
 • Byggare Bob

Kul för hela familjen med prylar från Lajbansson.

Nyhetsbrev från Lajbansson

Vill man ta emot nyhetsbrev från Lajbansson är det enda man behöver göra att anmäla sin aktuella mejladress längst ner på hemsidan till höger. Där finns ett litet fält placerat där man fyller i e-posten och sedan bekräftar. Med nyhetsbrevet får man ta del av nyheter från butiken och information om kampanjer och extrapriser. 

Lajbansson Leksaker på Facebook

Facebook informerar Lajbansson Leksaker sina kunder om öppettider och leveranstider. Har de utförsäljning i butiken kan man som följare få uppdateringar om det i deras kanal, och det är även möjligt att interagera med personerna bakom företaget genom att skriva ett meddelande till dem på deras vägg eller i ett privat meddelande. 

Betalningar sköts av Klarna

Lajbansson Leksaker hanterar flera olika betalningssätt. De som går att välja på i nätbutiken är följande: 

 • Kreditkort (VISA, MasterCard)
 • Direktbetalning (Bank)
 • Faktura (14 dagar) 
 • Delbetalning

Det är Klarna som har hand om samtliga betalningsalternativ. Vill man alltså fråga något om en betalning man gjort hos företaget gör man bäst i att kontakta Klarnas kundtjänst. 

Snabba leveranser på leksaker

Hos Lajbansson Leksaker får man sina varor fraktfritt då man gör en större beställning som uppnår 1000 kr. Detta gäller dock enbart när man inte använder sig av en rabattkod, men vill man fynda i reasortimentet har man fortfarande chans att få frakten gratis. På beställningar under 1000 kr tillkommer en fraktavgift på 49 kr. 

När man gjort en beställning från Lajbansson kan man räkna med att man får den inom 1-3 arbetsdagar, det vill säga måndag-fredag. DHL och PostNord är företagensom tar hand om leveransen från lager till kund. När man beställer barnmöbler är det dock LGT Logistic som levererar möblerna, då detta logistikföretag specialiserat sig på just barnmöbler. Paket från Lajbansson hämtas ut på närmaste service-ställe, och möbler levereras tills en gräsmatta, trädgård eller port. 

Returnera oanvända varor

Skulle man vilja returnera en vara man köpt hos Lajbanssons är detta fullt möjligt, men vad man bör tänka på är att paketet måste skickas som företagspaket. Det går att ångra köp inom 14 dagar räknat från den dag man tog emot sina varor. Endast varor i obrutna förpackningar eller i oskadat skick accepteras som returer. 

Fråga kundtjänst om råd

Skulle man vilja ställa en fråga till Lajbansson Leksaker har man två olika möjligheter. Om man är en sådan person som föredrar att prata direkt med någon via telefon går det att ringa kundtjänst på telefonnummer 073 - 59 59 759. Det går även bra att mejla till jane@megagroup.se

Handla rabatterat med en rabattkod hos Lajbansson

 1. Välj en av Rabattkalas rabattkoder som finns angivna på denna sida. Välj den kod som ger dig bäst rabatt eller som passar ditt köp bäst.
 2. Tryck på koden så ser vi på Rabattkalas till att du blir omdirigerad till Lajbansson Leksakers egen hemsida. Du ser i detta steg rabattkoden och kan nu kopiera den
 3. Du kan nu välja bland leksaker, möbler och inredning för barn. När du kikat klart och lagt alla varor i din varukorg trycker du på "Gå till kassan".
 4. I kassan uppger du din rabattkod i det tomma fältet till vänster och trycker på ”Använd” när du klistrat in koden. Koden dras nu av på ditt köp. 
 5. Kontrollera i lugn och ro att allting stämmer och fortsätt sedan med ditt köp genom att fylla i diverse uppgifter för att sedan klicka på "Slutför köp". 
 6. Nu är det bara för dig att invänta paketet fyllt av lekfulla prylar från Lajbansson!

Omdömen för Lajbansson Leksaker

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer