Lantbutiken rabattkod

Fynda lantliga produkter hos Lantbutiken
Visa erbjudande
Använd 62 gånger
Villkor
Frakt från 69 kr hos Lantbutiken
Visa erbjudande
Använd 12 gånger
Villkor
Glad Påsk!
Lantbutiken rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Lantbutiken Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Lantbutiken!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Lantbutiken – Jordnära på webben

För att citera butiken själv är Lantbutiken en jordnära butik som ger personlig service och som välkomnar alla. Butiksägare Anders Bengtsson är själv uppvuxen på en gård i Västra Götaland varpå en sysselsättning inom just lantbruk kom som en naturlig fortsättning för honom. Idag är han en framgångsrik entreprenör som med hjälp av Lantbutiken kan erbjuda sina kunder ett brett sortiment inom lantbruk, bygg och verkstad och strävar efter att kunna erbjuda förmånliga priser på produkter som håller, sett till både utseende och kvalitet.

Lantbutiken AB började på landet

Verksamheten hos Lantbutiken, eller Lantbutiken AB som företaget heter, tog avsats i en lägenhet i Gislaved år 2009 där två utvecklingsingenjörerna med intresse för teknik en dag slog ihop sina två huvuden för att tillsammans komma överens om den jordnära affärsidén. Den som gjorde verklighet av idén år 2012 är dagens ägare Anders Bengtsson. Alldeles i början riktade sig webbutiken enbart till lantbrukare, men med ett forum online tog det inte lång tid förrän privatpersoner, företag, organisationer och myndigheter kunde vända sig till Lantbutiken även de.

Gårdens alla delar

Hos Lantbutiken finner en mängdvis olika typer av lantlig utrustning, alltifrån nät till verktyg till kläder. Har du redan ett nät är det till exempel inte sällan det måste ses över med hjälp av exempelvis monteringsnycklar, isolatorer och stängselöppnare. Till djuren finns det foderutrustning och till stallet finns där stallutrustning likaså. Sortimentet har all den utrustning du kan tänkas behöva i lantbrukarväg, skottkärran, betespumpen och vedmaskinen. Lantbutiken har givetvis inte glömt bort djuruppfödarna, tillbehören för skötsel av följande djur hittar du:

 • Gris
 • Katt& Hund
 • Höns och andra fjäderfär
 • Kor och mjölkutrustning
 • Får
 • Häst
 • Kanin och andra gnagare

Spara pengar med en rabattkod hos Lantbutiken

 1. Börja med att välja en rabattkod som är giltig för ditt köp hos Lantbutiken.
 2. Tryck på koden för att bli omdirigerad till Lantbutikens webbutik.
 3. Skriv ned eller kopiera koden som gör sig synlig på skärmen.
 4. Välj varor i Lantbutikens breda utbud och spara dem genom att trycka på Lägg i kundvagn.
 5. Tryck på Gå till kassan. Du ser dina varor sammanställda i din kundvagn. Längst ner i rutan finns ett tomt fält i vilken du uppger din rabattkod och klickar på Lägg till.
 6. I nästa steg anger du din leveransadress vilket kräver att du uppger vissa personuppgifter.
 7. Välj leveranssätt och slutligen betalningssätt. Bekräfta din order genom att bocka av rutan om att du godkänner köpvillkoren längst ned på sidan.   

Rabattkoden uppger du i samma fält som presentkortet hos Lantbutiken

Omdömen för Lantbutiken

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8