Lesara rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
15%
15% rabatt på vinterrean vid köp över 699 kr hos Lesara
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 3 gånger
Villkor
10%
10% rabatt vid köp över 499 kr hos Lesara
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 5 gånger
Villkor
kr
10% extra rabatt på reaprodukter hos Lesara
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 3 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Lesara
Visa erbjudande
Använd 9 gånger
Villkor
Gratis returfrakt vid köp över 500 kr hos Lesara
Visa erbjudande
Använd 12 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på bästsäljare hos Lesara
Visa erbjudande
Använd 4 gånger
Villkor

Missa aldrig en rabattkod från Lesara!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Trender till låga priser

Hos Lesara hittar man alla de senaste trenderna inom mode och inredning. Produkterna är anpassade för kvinnor, män och barn så man kan alltid vara säker på att hitta något till hela familjen. Butikens fokus ligger snarare på kvalitet än märken och de har medvetet skippat de flesta mellanhänder för att ständigt kunna hålla priserna på produkterna låga. Bästa pris-garanti gäller på alla varor i butiken vilket innebär att om man skulle hitta samma produkt i en annan affär till ett billigare pris betalas mellanskillnaden tillbaka till kund av Lesara. 

Mode från Lesara.

Lesara - “Allt du älskar, till det bästa priset”

Lesaras slogan lyder precis som titeln “allt du älskar - till det bästa priset”. Med andra ord ligger stort fokus på låga priser och ett stort sortiment av omtyckta produkter. Start-up företaget från Berlin lanserades 2013 av Roman Kirsch, Robin Müller och Mattias Wilrich. Sedan starten har butiken sålt kläder, accessoarer, smycken, skor, hemtillbehör och elektronik online till tusentals kunder världen runt. 

Framgångsrik start-up sedan 2013.

Företagets mål är att sälja trendiga basprodukter till bästa möjliga pris. Prisgarantin som Lesara utlovar hålls genom att alla mellanhänder slopas. Tillverkning och produktion sköts istället direkt av företaget och alla plagg skickas direkt från deras lager istället för från en partnerfirma. En fabrik öppnades 2015 i Kina där för närvarande ca. 60 anställda arbetar (2018). Samma år öppnades även portarna upp på den italienska och nederländska marknaden tätt följt av 20 andra länder med Sverige inräknat. På huvudkontoret i Berlin jobbar ytterligare runt 200 personer. Varor från Lesara skickas till sammanlagt 23 länder runt om i Europa, bland annat Frankrike, Italien och Tyskland. Sidan finns tillgänglig på flera olika språk men utbudet är detsamma i samtliga länder. 

Tre år efter att företaget grundades ökade de sin omsättning med 175 procent och samma år blev VD:n, Roman Kirsch utnämnd till en av de 30 mest inflytelserika personerna i världen under 30 år av det amerikanska affärsmagasinet Forbes. Kort därefter blev bolaget även utvalt till den snabbast växande start-upen i Europa av Tech5 Award

Topperbjudanden på mode 

Säsongsbaserade kläder och skor, dekorativa tillbehör, hemtrevliga lampor, textilier till bad- och sovrum, eller praktiska prylar och maskiner till köket - Lesara har allt för hemmet och lite till. Nya erbjudanden läggs upp varje vecka på hemsidan och de har även en reasektion för den som vill spara ännu lite till på köpet. Varorna ut sortimentet är fördelade i följande kategorier: 

 • Kvinna (kläder, skor, sport, väskor, smycken, skönhet m.m.) 
 • Man (kläder, skor, sport, accessoarer, klockor m.m.)
 • Barn (kläder, skor, leksaker, sport, accessoarer)
 • Hem och Livsstil (heminredning, belysning, kök, trädgård, teknik m.m.)
 • Inspiration (nyheter, bästsäljare, populärt, stilar och trender)

Mode för män och kvinnor hos Lesara.

Barnmode hos Lesara.

Fördelar som nyhetsbrevsprenumerant

För att ta emot nyheter och kampanjer till inkorgen är det enda man behöver göra att registrera ett kostnadsfritt kundkonto hos Lesara. Detta gör man längst upp på höger sida och för att bekräfta prenumerationen klickar man på länken som skickas till ens angivna mejladress. Därefter får man erbjudanden med jämna mellanrum till sin inkorg med förtur till realiseringar och annat smått och gott. 

Stor mängd Facebook-fans

Online-återförsäljaren håller förutom via nyhetsbrev också sina kunder uppdaterade på sociala medier. De senaste trenderna presenteras av Lesara på Facebook, Instagram, Twitter, Google+ och Pinterest. På förstnämna mediet Facebook kan Lesara stoltsera med över 2,7 miljoner följare. Inte så illa!

Betalning av modeartiklar hos Lesara

Flera betalningsmöjligheter gör det enklare för kunden vid check-out. Lesara accepterar följande betalningsmetoder på sidan: 

 • Klarna (faktura och delbetalning) 
 • PayPal 
 • Kortbetalning (VISA, Amex och MasterCard)
 • Direktöverföring (Entercash)
 • Förskottsbetalning (via banköverföring) 

Betala dina produkter från Lesara som du vill.

Från lager till postombud

Varor som beställs från Lesara skickas till det postombud som ligger närmast den adress man angivit. Leveranstiden varierar från produkt till produkt och förväntad leveranstid står angiven i beställningssteget. Handlar man för över 500 kr bjuder Lesara på frakten, och köper man varor för mindre än så kostar frakten 39 kr per beställning. Postnord har hand om logistiken från lager till postombud. 

Returnera artiklar gratis till Lesara

Lesara ger alla kunder 30 dagars returrätt. Returrätten gäller från den dag man hämtar ut paketet hos postombudet. Innan paketet returneras ska man som kund fylla i sin retursedel där man anger anledning till retur och vad man vill skicka tillbaka ur beställningen. Därefter kan man returnera sin beställning kostnadsfritt.

Passar inte skorna? Returnera gratis inom 30 dagar till Lesara.

Kontakta Lesaras kundtjänst på mejl eller telefon

Vill man ha snabb hjälp kan man ringa Lesaras kundtjänst på telefonnummer 08 - 52 50 38 50. Det går att nå kundservice mellan kl. 9.00-18.00 alla vardagar. Vill man hellre skicka ett mejl gör man det till service@lesara.se. Man kan även fylla i ett färdigt dokument på hemsidan där man anger namn, mejladress, telefonnummer och meddelande eller fråga. 

Rabattkoder gör köpet billigare hos Lesara

 1. Vill man ha sina varor lite billigare hos Lesara gör man rätt i att använda sig av en rabattkod. Skrolla igenom rabattkoderna på denna sida och välj en som passar det du ska köpa. Kontrollera att villkoren stämmer överens med ditt köp. 
 2. Kopiera rabattkoden och ta dig vidare till Lesara genom fönstret som öppnas automatiskt.
 3. Här väljer du det du vill köpa. När du lagt allt i varukorgen går du vidare till check-out. 
 4. Du ser nu en översikt av dina varor. Klicka nu på "Gå till kassan".
 5. Fyll i dina adressuppgifter samt telefonnummer. 
 6. Välj betalningssätt och gå vidare. 
 7. Nu är det dags att skriva in rabattkoden! Detta gör du till höger i fältet "Har du en rabattkod?". Tryck på den gröna pilen för att tillämpa koden. 
 8. Avsluta köpet och ge dig själv en uppmuntrande klapp på axeln - du har sparat pengar på enklast möjliga sätt. Grattis!

Här anges rabattkoder hos Lesara.

Omdömen för Lesara

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer