Litomove rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 400 kr hos Litomove
Visa erbjudande
Använd 22 gånger
Villkor
Pengar tillbaka-garanti hos Litomove
Visa erbjudande
Använd 9 gånger
Villkor
Litomove rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Litomove Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Litomove!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Litomove – För rörligare leder

Om du är stel i lederna och behöver något som underlättar rörelser finns det många olika preparat du kan inmundiga för att göra din vardag lättare. Emellertid är många av dem syntetiskt framställda medicinska preparat, sådana vill de flesta av oss av naturliga skäl undvika att ta om inte nödvändigt. Som tur är finns det en naturlig lösning till dina problem, Litomove är ett mycket vitaminrikt preparat gjort på nyponextrakt som kliniska prövningar visar ger en positiv effekt för stela leder. Eftersom preparatet är helt naturligt är det klassat som näringstillskott snarare än läkemedel, men låt dig inte luras, det har minst lika bra effekt som kemiskt framställda alternativ, åtminstone om man ska tro några av de 150 deltagarna i ett test.

Litomove – Kliniskt testat

I över ett decennium har firmans nyponpulver funnits till försäljning i fler än 20 länder världen över. Det är naturens eget sätt att minska ledvärk och är mycket populärt i kundkretsar med åkomman stela leder. För några år sedan utförde Litmove en studie i samarbete med Parker Institutet i Köpenhamn, där framgick att en stor del av 150 deltagare tyckte att Litomoves nyponextrakt hjälpte mot stela och ömmande leder. Som om inte det vore nog har företaget även på senare tid effektiviserat sin formula för kapslar vilket innebär att man numera endast behöver äta tre om dagen till skillnad mot 6 stycken som var den gamla rekommendationen.

Naturligt och effektivt

Det finns inga garantier för att Litomoves nyponextrakt kommer fungera för just dig, det är precis som med alla andra läkemedel och tillskott att de fungerar olika för alla – varje kropp är unik. Men oddsen är bra för att det ska fungera, med tanke på att det rör sig om något så harmlöst som nyponextrakt - vilket faktiskt innehåller gott om vitamin C, karotener, flavonoider, triterpensyror och galaktolipider – blir det som sämst en liten vitaminboost. Litmove erbjuder två olika former på sina produkter, antingen kapslar som du tar 3 gånger dagligen eller i pulverform som du till exempel kan addera i en god smoothie. På deras hemsida hittar du flertalet recept som du kan addera ditt nypon till, bland annat:

 • Yoghurt Smoothies
 • Fruktsmoothie med Mango
 • Lunchsmoothie med Avokado
 • Smothie med Spirulina
 • Toppad müsli
 • Juicer

Såhär kan du få hem Litomove till billigare pris:

 1. Avgör först och främst vilken kod du vill använda.
 2. Klicka på den när du bestämt dig.
 3. Den blir då synlig och du omdirigeras till webbplatsen.
 4. Där kan du nu läsa på om extrakten och sedan beställa dem.
 5. Gå till varukorgen när du känner dig färdig.
 6. Ett rabattfält finns där som du kan skriva in koden i.
 7. Låt rabatten registreras och beställ.
 8. Du har nu handlat billigare.  

Om du har en Litomove rabattkod fyller du i den här

 

Omdömen för Litomove

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer