Mekonomen rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

10% rabatt på tillbehör för alla medlemmar hos Mekonomen
Upp till 50% rabatt på outletsortimentet hos Mekonomen
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
10% rabatt på biltillbehör för alla medlemmar hos Mekonomen
Krafigt nedsatta priser under Cyber Weekend hos Mekonomen
20% rabatt på hela sortimentet hos Mekonomen
15 %
15% rabatt på hela sortimentet hos Mekonomen
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på hela sortimentet hos Mekonomen
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10% rabatt på tillbehör när du blir förmånskund hos Mekonomen
15% rabatt på hela sortimentet hos Mekonomen
Gratis presentkort på Willy's värt 500 kr vid bokning av service hos Mekonomen
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Mekonomen – Gör BilLivet enklare

Antalet bilägare i Sverige må minska exponentiellt i takt med antalet körberättigade, men  det ändrar inte det på det faktum att vi fortfarande har miljontals bilägare i vårt avlånga land. Om du är en av dessa bilägare vet du med all säkerhet att en bil behöver omvårdnad och tillsyn för att den ska fungera pålitligt och tillfredsställande under såväl iskalla midvinternätter som brinnande julimiddagar. Mekonomen har med tiden blivit synonymt med både reservdelar, biltillbehör och bilservice, naturligtvis allt av hög standard. Om du är ute efter nya vidrutetorkare, kvalitetsfälgar, rengöringsmedel för valfri bildel eller bara önskar få din pärla servad på bästa sätt bör du överväga ett besök hos Mekonomen.

Mekonomen gör ditt BilLiv enklare

Mekonomen – Störst i Norden

Mekonomens historia från det att företaget grundas 1973 till idag över 40 år senare är lång och  intressant, men framförallt kanske framgångsrik. Det började i södra Stockholm, där de två företagsentreprenörerna Ingemar Fraim och Leif Möller körde ut avgassystem till mackar i Stockholmsområdet, företaget hette då Bileko och rönte stora framgångar på grund av sin effektiva logistik som garanterade att mackarna fick reservdelarna inom två timmar efter beställning. Den exceptionella logistiken har spelat en nyckelfaktor i företagets historia, till exempel var införandet av över-natten-leveranser hos butikskedjorna 1992 (företaget hade vuxit en del) en avsevärd förbättring för både kund och butik ur service-synpunkt. Idag är Mekonomens varumärke det starkaste i Norden vad gäller bilservice och detaljhandel inom biltillbehör.

Bildelar samt underhållsartiklar

Som redan nämnts är det bilrelaterat som du i första hand finner hos Mekonomen, och i och med att det är nischat i så pass stor mån kan du vara säker på att du kommer finna allt du kan tänkas vara ute efter. Inom kategorin tillbehör ser du underkategorier som batterier, styling, djur, garage och däcktillbehör. Vidare är reservdelsavdelningen fullspäckat med kategorier som exempelvis bromssystem, framvagn, motordelar, avgas, tändstift och drivlina. Andra kategorier inkluderar ”Bilvård & service” med underkategorier som kromvård, färg och lack och exteriör; ”Verktyg”med elverktyg och handverktyg; ”Förbrukning” med slang, kap- och slipteknik, elmaterial etc.. Listan kan göras hur lång som helst... Varumärkena inkluderar sådana som står för den bästa balansen mellan prisvärt och kvalitativt, till exempel:Allt för din bil

 • Black&Decker
 • Michelin
 • BRIO
 • Turtle Wax
 • Facom
 • Målmarks
 • DeWalt
 • Dunlop
 • Klokkerholm

Utan större besvär kan du spara pengar på ditt köp från Mekonomen

 1. Gör som så att du först bestämmer dig för vilken rabattkod du vill nyttja i samband med ditt köp. Välj den som ger bäst rabatt.
 2. När du bestämt dig för den värdekod du tycker är bäst så klickar du helt enkelt på den, den blir då synlig och vi dirigerar om dig till webbutiken.
 3. Hos Mekonomen.se är det upp till dig vad du vill handla och i vilken takt. Vid det tillfälle du blir klar går du till kundvagnen.
 4. I kundvagnen, under steg 3, kan du fylla i din kampanjkod i ett fält. Gör det och räkna om.
 5. När rabatten har dragits är du fri att slutföra din beställning.
 6. När ordern är lagd kan du luta dig tillbaka och njuta av ditt smarta val att beställa till reducerat pris med en rabattkod.

Här ser du exakt var din rabattkod ska in

Omdömen för Mekonomen

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer