Microsoft rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
10% rabatt för studenter på Windows 10 Pro hos Microsoft
192 kr rabatt för studenter på Microsoft Surface 3 hos Micosoft
Köp 1 års Microsoft Office abonnemang för endast 899 kr hos Microsoft
Förmånliga studentrabatter hos Microsoft
Microsoft Surface Pro 6 för endast 11499 kr hos Microsoft
30% rabatt på Surface Pro 4 hos Microsoft
Fri frakt på hela sortimentet hos Microsoft
Upp till 2669 kr rabatt på Surface Pro hos Microsoft
10% rabatt för studenter på Windows 10 Home hos Microsoft
10% rabatt för studenter på Microsoft Surface Pro 4 hos Microsoft
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
5870 kr rabatt på Surface Laptop 2 hos Microsoft
691 kr rabatt på Surface 3 hos Microsoft
Gratis fodral vid köp av Surface Pro 4-paket hos Microsoft
Spara på Surface, Xbox och massa annat under Cyber Monday hos Microsoft
Spara på Surface, Xbox och massa annat under Black Friday hos Microsoft
1000 kr rabatt på Minecraft Limited Edition konsol hos Microsoft
40% rabatt på Xbox Live Guld hos Microsoft
40% rabatt på Forza 7 hos Microsoft
28% rabatt på Xbox One S 500 GB-paket hos Microsoft
3699 kr rabatt på Surface Pro i5/128 med Type Cover hos Microsoft
Testa på-erbjudande i 90 dagar hos Microsoft
Upp till 6499 kr rabatt på vid köp av Surface Pro 4 och ett Type Cover hos Microsoft
Massvis av telefoner med studentrabatt hos Microsoft
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Officiell Microsoftbutik med mjuk- och hårdvara

Microsoft erbjuder högteknologisk utrustning för arbetsplatsen eller hemmakontoret. I sin webbutik har de inte bara stationära datorer utan också laptops, paddor och mobiltelefoner. Det går också att hitta spelkonsoler och tillbehör. Elektroniken som finns att köpa hos Microsoft är designat för fungera för flera användningsområden, till exempel för arbete och kontor men också som fritidsutrustning och för nöjes skull.

På microsoft.com finns också flera program till förfogande som går att installera på de olika enheterna; Windows operativsystem och programvarulicenser för MS Office för att nämna några.

Flera olika teknikprodukter finns hos Microsoft.

Utvecklingen av ett världsomfattande företag

Microsoft grundades 1975 i delstaten New Mexico, USA, av programmeraren Bill Gates och entreprenören Paul Allen. Sedan dess har företaget stadigt vuxit och är idag en av världens största software-utvecklare. Idag finns huvudkontoret i Redmond som ligger i Washington och leds av VD Satya Nadella och John W. Thompson. För onlineshoppen är dotterbolaget Microsoft Ireland ansvarig (2016).

Även om MS Office och Windows operativsystem är Microsofts huvudsakliga produkter växer utbudet hela tiden och idag tillverkar de även spelkonsoler till Xbox. De är även ägare av den populära appen och chat-funktionen vid namn Skype.

Under det senaste decenniet har försäljningen av Microsofts produkter vuxit rejält och företaget går idag god för 90 miljarder dollar per år. De hade år 2016 över 112 000 medarbetare runt om i världen och finns i över 80 länder.

Microsofts grundare Bill Gates och Paul Allen.

Microsofts alla produkter och erbjudanden

Om man vill kolla in erbjudandena som Microsoft har på sin sida eller deras produkter kan man enkelt navigera sig runt på sidan. Under “Store” och “Produkter” hittar man allt som finns i deras stora utbud, bland annat:

 • Programvara och appar (Office, Windows)
 • Spel och underhållning (Filmer, TV, Musik)
 • Enheter (Xbox, Microsoft Lumia)
 • Tjänster (Windows, Office, Skype m.fl.)
 • Xbox (Spel, Datortillbehör, Microsoft Surface)

Söker man efter något specifikt i shoppen är det enklast att använda sig av sökfunktionen som man finner längst upp till höger på webbsidan.

På varje enskild produktsida hittar användaren detaljerad information om varje produkt. Förutom bilder och text samt annan data finns det även videoklipp för vissa av produkterna eller tjänsterna, som förklarar precis hur de ska användas och hur de fungerar.

Vissa tjänster och varor är även gratis hos Microsoft. Skype, MSN och Bing är exempel på kostnadsfria appar och tjänster som man enkelt kan ladda ner till sin dator, padda eller telefon och använda utan bindningstid eller extra kostnader.

Olika tjänster och appar hos Microsoft.

Ett presentkort som ger glädje

Vill man göra någon glad och samtidigt låta han eller hon få bestämma själv vad den vill ha i present kan man ge bort ett presentkort hos Microsoft. Det finns flera olika alternativ i butiken. Presentkorten finns under “Store” och sedan “Mer” på hemsidan. Klickar man på “Se alla presentkort” dyker alla de olika korten upp och man kan därefter välja vilket man helst vill ge bort.

Studenterbjudanden och rabatter

För den som studerar erbjuder Microsoft fördelaktiga lösningar Under “Studenterbjudanden” ligger de produkter som alla studenter får rabatt på. Rabatten varierar från produkt till produkt och finns angiven under varje produktsida. Bland annat kan man som studerande få billigare produkter som underlättar i skolan och hemma vid skrivbordet, så som datorer, kalendrar, programvara eller pennor för skärmen.

Studenter kan köpa verktyg till skolarbetet till reducerade priser.


Nyhetsbrevsanmälan

Vill man ta emot nyhetsbrev med olika erbjudanden, kampanjer och rabatter kan man anmäla sig till Microsofts nyhetsbrev. Nyhetsbrevet går att få både som privat- och företagskund. För att anmäla sin mejladress går man in på en produktsida och skrollar sedan allra längst ned på sidan. Där, i en liten ruta, kan man ange sin mejladress och därefter får man kontinuerliga mejlutskick direkt i inboxen. Det går närsomhelst att avanmäla sig till utskicket och det kostar naturligtvis ingenting att vara prenumerant.

Microsoft på sociala nätverk

Microsoft finns på både Facebook och Twitter, där de har över 10 miljoner följare. Kanalerna används till att förmedla nyheter, uppdateringar och erbjudanden. De tipsar om nya produkter och håller alla sina följare informerade om vad som händer hos företaget. Är man en trogen Microsoft-följeslagar3e kan det vara kul att följa dem i sociala media då de ofta lägger upp bilder och videor där man får följa dem i deras vardag på kontoret.

Microsoft finns på Facebook och Twitter.

Betalning med kort eller PayPal

På Microsoft.com är det säkert att utföra sitt köp då sidan är skyddad av Verizon Cybertrust Security. Det innebär att uppgifter som knappas in krypteras så att ingen kan komma åt känslig data och information. På sidan går det att betala med ett PayPal-konto som man kopplar till sitt bankkonto, eller med kreditkort. De kort som går att betala med på hemsidan är:

 • VISA
 • MasterCard
 • American Express

När kommer paketet?

Paket som skickas från Microsoft blir sända under vardagar, det vill säga måndag-fredag. Beställningar som görs på en helg behandlas först nästkommande måndag. Det finns två leveransalternativ att välja på; standardfrakt och leverans med prioritering. Standardfrakt innebär att leveransen tar mellan 5-7 arbetsdagar och priset för denna typ av frakt är 0 kr. Önskar man hellre att paketet skickas med prioriterad frakt är leveransavgiften 119 kr. Väljer man leverans med prioritering tar det mellan 3-5 arbetsdagar innan man får hem sitt paket.

Ett paket kommer lastat - från Microsoft.

Om man ångrar ett köp

Skulle man vilja returnera en vara kan man hos Microsoft göra det inom 30 dagar. Har man skapat ett Microsoft-konto är det bara att logga in på sitt konto där man kan läsa mer om hur man gör när man returnerar ett paket. Skulle man inte vara kund går det bra att kontakta Microsofts kundtjänst för mer information om hur man går tillväga vid en retur. Vid en retur står man som kund själv för frakten. Vill man bara byta produkten mot en annan står däremot Microsoft för den kostnaden. Returen skickas med UPS och ska därför lämnas in på ett UPS serviceställe.

Kundservice svarar på frågor

Har man frågor om en produkt som man funderar på att köpa går det bra att kontakta Microsofts kundservice på telefonnummer 020-120 32 05. Dit kan man naturligtvis också ringa om man har frågor gällande en produkt man redan fått hem eller om man skulle undra något gällande en retur eller reklamation. Kundservicelinjen har öppet mellan kl. 09.00-18.00 alla vardagar. Vill man hellre hitta svar på sin fråga själv kan man ta en titt i “Vanliga Frågor” som finns här. Det går också bra att använda sig av chatten på hemsidan. Till höger på sidan finns en liten vertikal ruta med texten “Fråga?”. Den kan man klicka på och på så sätt får man upp Microsofts chattruta, där man kan ställa sin fråga. 

Det är nu det roliga börjar

 1. Hitta en rabattkod som passar för det du tänkt köpa på Microsoft.com. Rabattkoden synliggörs när du klickar på rutan där det står “Visa rabattkod”. Kopiera koden.
 2. Sidan till webbutiken öppnas automatiskt och du kan nu välja de produkter du är intresserad av att köpa. Har du ett kundkonto hos Microsoft kan du med fördel logga in på det redan innan du väljer ut produkter.
 3. När du shoppat klart kan du gå till kundvagnen där du ser vad du lagt i där, samt ett fält som är till för din rabattkod. Du klistrar in koden i rutan under texten “Ange erbjudandekod” och sedan tillämpar du rabatten.
 4. Gå till kassan och registrera köpet.
 5. Inom 3-7 dagar har du ditt beställda paket hos dig. Vi hoppas du blir nöjd med det du köpt!

I den markerade rutan skriver du in rabattkoden hos Microsoft.

 

 

Omdömen för Microsoft

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer