Oasis rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för augusti 2018, uppdaterade och godkända.
10%
10% rabatt på hela sortimentet hos Oasis
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 69 gånger
Villkor
Upp till 30% rabatt på reasortimentet hos Oasis
Visa erbjudande
Använd 227 gånger
Villkor
Fria returer hos Oasis
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Back to School!
Oasis rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Oasis Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Oasis!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Oasis – Mode av brittisk kaliber

Oasis har varit trendsättare i den brittiska modebranschen sedan i början av 90-talet. De har sedan ett tag tillbaka marknadsförts under samma tak som ett par andra märken som Warehouse, vilket har medfört att de båda toppmärkena tagit inspiration från varandra och därmed också satt guldkant på kollektionerna under de senaste åren. Från snygga byxor till stilrena jackor, här hittar du det mesta förutsatt att du är kvinna. Fokus ligger på klänningar som kommer i alla utföranden: från Business Chic till Sporty Bohemian. I Norden är vi kända för att klä oss dunkelt, men det är inte Oasis femma, istället ligger tyngdpunkten oftast på både färg och mönster. Även om det inte är din grej råder vi dig att ge deras kreationer en chans, ty det lyser om dem.

Klänningar som lyser

En av de största

Oasis grundades under första halvan av 90-talet och har varit en stor lirare på modemarknaden sedan dess. Londonbaserade Aurora Fashions äger och driver And Other Brands samt de två legendariska märkena Oasis och Warehouse. Idag administrerar och konceptutvecklar företaget de två brittiska varumärkena. Varumärkena har vardera en verkställande direktör; Liz Evans som VD för Oasis och Meg Lustman för Warehose. Antalet anställda bakom den enade verksamheten sträcker sig till uppemot 600 vilket ger en bred kunskapsbank när det kommer till kompetens och utveckling inom företaget. Huvudkontoret finner du i Shoreditch i Londons stadskärna, och totalt innefattar verksamheten över 300 butiker bara i Storbritannien och Irland, varav runt 80 stycken ytterligare finnes i 19 länder i resten av världen.

Klänningar för alla tillfällen

Oasis delar webbplats med Warehouse, du finner dem båda på And Other Brands-webbsida, dock är de båda tydligt uppdelade, så om du bara är ute efter Oasis-artiklar kommer du inte behöva bläddra runt bland Warehouse-plagg i onödan. Hos vardera märke kan du orientera dig efter kategorier och underkategorier. Oasis stilrena bröllops-, gala- och cocktailklänningar riktar sig till mer högtidliga tillfällen. Men sortimentet omfattar även mer trendanpassade plagg med feminina cuts varvat med skapelser tänkta till den hippa businesskvinnan. Samtliga klädesplagg håller de riktlinjer inom etik, miljö och kvalitet som förväntas av en aktör av så hög kaliber som de själva. Dessa är några av de teman du kan navigera efter i webbutiken:

 • Festival
 • Skinn
 • Brights
 • Prom
 • Jeans
 • Lace
 • Prints

Med en rabattkod kan du vara sparsam och klä dig trendigt 

 1. Börja med att välja en giltig rabattkod för Oasis från Rabattkalas portal. Se till att rabattkodens villkor är giltig för just ditt köp.
 2. Klicka på rabattkoden så ser vi till att omdirigera dig från vår portal till webbutiken.
 3. Anteckna rabattkoden för senare bruk av koden.
 4. Inne på Oasis väljer du bland de kläder som du vill köpa. Var säker på att du har med dig rätt produkter när du går vidare till din shoppingkorg med dem.
 5. I shoppingkorgen ser du dina produkter listade. Uppge din rabattkod i det tomma fältet med rubriken ”Lägg till erbjudandekod” nedanför ordersammanställningen i din shoppingkorg. Tryck på Lägg till.
 6. Gå vidare till kassan. Här måste du upprätta ett konto och ange de personuppgifterna som följer, varpå du loggar in.
 7. Gå vidare med din beställning genom att följa stegen för att slutligan skicka iväg beställningen.

Lös in din rabattkod hos Oasis.

Omdömen för Oasis

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer