Om Asger Windfeldt

Asger
Asger Windfeldt Content manager - En del av teamet sedan oktober 2019

Asger avlade sin lärarexamen och sin masterutbildning i pedagogisk filosofi i Danmark. Eftersom han alltid hittar rätt ord på flera olika språk så började han senare med skrivande och som översättare och korrekturläsare av texter. Sin mångsidighet och kreativitet har visat sig i flera frilansprojekt och genom Sparhelds danska rabattkodsportal har Asger haft möjligheten att utveckla sitt stora intresse för redaktionellt arbete till ett heltidsjobb. Han gör research och skriver texter för de listade onlinebutikerna samtidigt som han ständigt hittar och publicerar nya rabattkoder. Från och till blir han även tillfrågad att arbeta som översättare för den danska rabattkodsportalen eller när det gäller våra engelska poster på LinkedIn. 

I övrigt är sparande det mest naturliga i världen för Asger då han är född på Jylland, Danmarks Småland, vilket gör att jaga efter sparfynd är en del av hans DNA.

Asgers spartips

  1. Lämna varukorgen, då kommer det ofta upp en pop-up med en rabattkod som lockar dig tillbaka! 

  2. När du köper elektronik kommer allt förr eller senare vara en gammal modell. Att istället köpa begagnade produkter kan begränsa den förväntade värdeminskningen.

  3. Kvalitet håller i längden, som det heter på engelska: “Buy nice, or buy twice!”

Den bästa sparhistorien

Jag köpte “Goodbye, Things” av Fumio Sasaki från Amazon. Genom den boken om den nya japanska minimalismen som kostade mig 10 euro har jag sparat mig en liten förmögenhet!
806 Tillagda rabattkoder och erbjudanden
1006 Testade rabattkoder och erbjudanden
Frågor eller kommentarer till Asger?