Om Betty Roggenkamp

Betty
Betty Roggenkamp Content manager - En del av teamet sedan mars 2020

Betty studerar vid det välkända Humboldtunversitetet i Berlin, där hon håller på att avlägga en examen inom historia och europeisk etnologi. På så vis har hon på sidan av sitt kulturella intresse även utvecklat ett vetenskapligt tänkande.  

Passande arbetar Betty i en internationell miljö och kompletterar Sparhelds tyska redaktion som Content Manager. Hon letar upp information om läsvärda fakta om Sparhelds onlinebutiker och förvandlar den här informationen till tydliga texter. Utöver det ansvar hon för att de erbjudanden och rabattkoder som erbjuds alltid är kontrollerade och uppdaterade, så att användarna får den bästa sparupplevelsen.

Bettys personliga inställning till sparande består utav att fokusera på produktens kvalitet. Oavsett om det gäller kläder, mat eller elektronik så ska allt vara funktionellt och nödvändigt. Hennes personliga tips lyder: Sov en natt på varje inköp innan du slår till! 

Bettys spartips

  1. Som student har jag tur att flera butiker erbjuder studentrabatt. 

  2. Jag försöker tänka på att uppskatta kvaliteten och priset vid varje inköp. Det ger mig tillräckligt med tid för att jämföra olika leverantörer och hitta det bästa priset.

  3. En annan rekommendation är att secondhand-shoppa. De finns nämligen inte bara offline, utan även som onlinebutiker. Kläder i andra hand lönar sig både för miljön och för plånboken.

Den bästa sparhistorien

Där jag bor i Berlin är det inget som inte finns. Det är inte bara lätt att spara pengar här, det är också roligt. På lokala marknader kommer jag direkt i kontakt med säljarna och kan köpa färsk frukt och färska grönsaker till billiga priser. Samma sak gäller för loppmarknader där jag hittat både kläder, möbler och accessoarer till fyndpriser.
Frågor eller kommentarer till Betty?