Om Javier Cerdán Palarea

Javier
Javier Cerdán Palarea Content manager - En del av teamet sedan mars 2020

Javier slutför för tillfället din utbildning i Management för marketing och reklam. Hans vision inom marknadsföring är att marknadsföring ständigt är något levande och där utförandet spelar en stor roll. Han är därför av uppfattningen att det bästa sättet att utveckla sig på är att kombinera teori med praktiskt erfarenhet. 

Det här förhållningssättet har fört honom till branscher och han har bland annat engagerat sig i en frivillighetsorganisation i Italien, arbetat som rekryterare för en ideell organisation i Spanien och som turistguide i Tyskland. Han umgås alltid med människor som låter honom växa och bredda sina horisonter. 

Hos Sparheld får Javier inte bara inblick i en modern digital företagsmiljö utan får även chansen att umgås med kollegor från mer än ett halvt dussin olika länder. Hans arbetsuppgifter har direkt att göra med företagets kärnverksamhet, det vill säga med rabattkoder, att göra. För att säkerställa att användarna ska lyckas med sin inlösning av rabattkoderna prövar han den noga för den spanska rabattkodsportalen samt ser även till att alltid publicera nya erbjudanden. 

Eftersom Javiers finansiella tillskott inte är helt konstant som student så är resurserna ofta begränsade. Det har har lämnat honom inget annat val än att anpassa sig därefter, vilket är det enda sättet han kan upprätthålla sin önskade levnadsstandarden som inkluderar flera utlandsresor. Hans levnadsfilosofi låter därför som följande: “konsumera mindre, men konsumera mer effektivt”. 

Javiers spartips

  1. Alltid när jag ser en produkt som en butiker erbjuder som jag vill jag ha så blir jag nyhetsbrevsprenumerant. I regel innebär det att jag på så vis får en rabattkod för det första köpet och dessutom så får jag andra bra erbjudanden på köpet.

  2. Ibland är det bättre att investera i kvalitetsprodukter med en längre livslängd än produkter som går sönder efter en kort tid.

  3. Jag har alltid koll på mina fasta kostnader såsom mobiltelefon, vatten, el och andra prenumerationer. Det är lätt att glömma bort dem och det är viktigt att regelbundet byta och uppdatera för att hitta sparmöjligheter.

Den bästa sparhistorien

Det bästa sättet för mig var tveklöst att skaffa mig en liten anteckningsbok och skriva upp mina inköp. När jag förstod vad jag la varje euro på kunde jag hantera mina utgifter på ett bättre sätt och spara in på onödiga saker för att investera i sådant som jag verkligen behöver.
Frågor eller kommentarer till Javier?