En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Om Margaux P.

Margaux
Margaux P. Content manager - En del av teamet sedan oktober 2019

Margaux har studerat journalistik i både Marseille och i Paris och efter betydande erfarenhet från två lokala dagstidningar och efter inblick i tre produktionsbolag för dokumentärfilm under ett år för en stor underhållningssida, lämnade Margaux Frankrike med mycket kunskap i bagaget. I Tyskland arbetade hon som frilansjournalist för flera franskspråkiga sidor innan hon blev korrekturläsare för TripsbyTips för att sedan byta till Sparheld. 

Då hon är välbekant med att skriva texter för webben så vet Margaux hur hon skiljer ut relevant från irrelevant information. Hon för sedan samma allt för franska användarna som vill läsa om de listade webbutikerna. Förutom det så hjälper hon även användarna att hitta de bästa priserna hos sina älsklingsbutiker och fyller på den franska sidan med de senaste erbjudandena och rabattkoderna.   

Av egen erfarenhet vet Margaux att den som älskar att resa måste vara redo att öppna plånboken. Eftersom hon vill se så mycket av sin omvärld och världen som möjligt gör hon alltid grundlig research. Ofta finns det en möjlighet att resa utan att helt ruinera sig. 

Margauxs spartips

  1. Finns det bara små sparmöjligheter, försök att spara 10 euro per månad. Det är en bra början. Glöm inte - glaset är alltid halvfullt!  

  2. Det senaste är inte automatiskt det bästa: Ge secondhandbutiker en chans.

  3. Var uppmärksam på din mail och släng inte alla reklammail direkt i papperskorgen. Ibland kan det finnas ett eller annat intressant erbjudande i dem.  

Den bästa sparhistorien

Jag hade hittat ett sminkbord som såg precis ut som jag föreställt mig online för 30 euro. Det gömde sig på den elfte sidan - nyckeln är att gräva djupt!
Frågor eller kommentarer till Margaux?

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen.

Läs mer