En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Om Maria Fladvad

Maria
Maria Fladvad Content manager - En del av teamet sedan november 2019

Maria har en masterexamen i statsvetenskap och en bakgrund som planeringssekreterare för jämställdhetspolitik. Hon flyttade till Berlin för att arbeta ideellt för the Berlin Feminist Film Week, vilket hon fortfarande gör idag. Innan hon dök in i sparvärlden arbetade hon med administration och research vid en advokatbyrå i Berlin. 

Hennes arbete på Sparhelds redaktion innefattar publicering, optimering och aktualisering av texter och rabattkoder för den svenska rabattkodsportalen. Kort sagt gör Maria det möjligt för användarna att upptäcka det mest relevanta innehållet. Dessutom översätter hon också texter från tyska och engelska till svenska.

Marias spartips

  1. Köp enbart saker som du verkligen vill ha och som du verkligen behöver.

  2. Flera rabattkoder fungerar inte på redan nedsatta varor. Ibland lönar det sig att använda en rabattkod på en artikel till fullpris, vilket kan vara bättre i längden, än att använda ett erbjudande på en utgående vara.

  3. Tänk på att rabattkodsfält kan gömma sig på olika ställen i olika butiker. Håll därför ögonen öppna när du handlar i en ny butik.

Den bästa sparhistoren

Visste du att studier har visat att människor blir gladare av att använda en rabattkod än att få en present? Nu vet du vad du ska ge nästa gång du ska ge bort en present!
54 Tillagda onlinebutiker
6505 Tillagda rabattkoder och erbjudanden
12170 Testade rabattkoder och erbjudanden
629 Antal tips
Frågor eller kommentarer till Maria?

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen.

Läs mer