Om Pauline Vandeweghe

Pauline
Pauline Vandeweghe Content manager - En del av teamet sedan augusti 2020

Med en examen i tyska i väskan låg det Pauline nära till hands att flytta från Frankrike till Berlin. 2013 avslutade hon en praktik vid Bureau Export de la Musique Française, där hon varje månad skrev nyhetsbrev om vad som var det senaste inom den franska musikscenen. Den här redaktionella erfarenheten använde hon senare i sitt arbete där författande av innehåll blev hennes yrkesbana och det var från möbelaffären Wayfair som hon slutligen 2015 hittade sin väg in till vår redaktion. Tre år senare uppfyllde hon sin egen dröm att skapa sin egen Massagestudio, vilken i början tog all hennes tid. Hon har sedan dess kommit igång med sitt wellnessprojekt och arbetar numera deltid hos Sparheld samtidigt som hon använder resten av sin tid till sitt hjärteprojekt. 

Under Paulines första fas hos Sparheld försökte hon få användarna att närma sig olika butiker genom hennes texter på den franska portalen samtidigt som hon även översatte vissa texter från tyska till franska. Sedan hennes omstart hos Sparheld har hennes flitiga penna ersatts mot glasögon då hon nu arbetar med att säkerställa kvaliteten. Hon är därför ansvarig för att lägga upp så många rabattkoder som möjligt och samtidigt ta bort ogiltiga kuponger. 

Pauline försöker alltid att konsumera med förnuftet i behåll. Hon föredra att handla begagnade saker och försöker alltid återanvända det hon redan har. Även med den här inställningen behövs dock ibland nya saker och kommer alltid en liten rabattkod väl till pass!

Paulines spartips

  1. Jag gör listor över det jag behöver, sedan väntar jag till rätt tillfälle såsom en slutrea eller Black Friday. 

  2. Jag använder prisjämförelsesidor som idealo där det är möjligt att få meddelande till dig när en produkt hamnat under ditt pristak.

  3. Speciellt när jag köper saker till min massagestudio köper jag ofta i större mängder. Då sjunker styckpriset och fraktkostnaderna blir mer lönsamma.

Den bästa sparhistorien

Nyligen kunde jag spara en hel del genom att använda idealos prisjämförelse och tack vare en rabattkod från Sparhelds franska webbsida. Jag kunde på så vis betala 400 euro mindre för min nya dator!

Profiler på nätet

Frågor eller kommentarer till Pauline?