En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Om Robin Obdia

Robin
Robin Obdia Content Manager - En del av teamet sedan oktober 2020

Robin har alltid varit mycket intresserad av kulturutbyten, så det var logiskt för honom att välja att studera kommunikation vid Université Paris VIII. Med sin teoretiska kunskap på fickan började han tillämpa den praktiskt. I Montreuil, en förort till Paris som han fattat tycke för, arbetade han som handledare för fritidsanläggningar och nöjesparker i över ett helt decennium. Sin öppenhet inför andra kulturer har gynnat honom sedan han flyttade till Berlin i Tyskland och Goethes språk är fortfarande fullt av utmaningar för Robin. Det bästa sättet att lära sig på är i vardagen, något Robin upptäckt i rollen som säljare och sedan som kock och kundtjänstmedarbetare för ett videospelsföretag och han har sedan en tid tillbaka utbytt information på både tyska, engelska och franska hos Sparheld. 

Inom Sparhelds internationella miljö är Robin en del av det franska teamet, och varje dag håller han utkik efter nya rabattkoder. En rabattkod blir enbart publicerad efter noggrann kontroll och på så vis säkerställer Robin att varje person som använder en rabattkod hos Sparheld bara får de bäst fungerande exemplaren kvar.  

I Robins privatliv överväger han noga vad han behöver och var han kan klara sig utan. Med tanke på klimatförändringarna har han insett att minskad konsumtion och minimalism är ett skönt sätt att leva på. Den här inställningen har även en trevlig bieffekt - det finns ofta mycket pengar kvar i slutet av månaden! 

Robins spartips

  1. Vare sig om det är tvättmedel, tvål eller tandkräm så går de mesta att tillverka själv på ett billigt sätt - och helt utan förpackning. 

  2. Ett smakfullt alternativ till att handla; Tack vare vårt lilla grönsaksland kan vi få både egenodlade tomater, gurka, paprika och kryddor på tallriken.

  3. Jag köper gärna begagnat och gör om så att de passar mig. Jag tycker speciellt om att göra om begagnade möbler och förvandla dem till snygga retromöbler. 

Den bästa sparhistorien

Sedan 15 år tillbaka cyklar jag för att slippa betala för kollektivtrafik. Det har flera fördelar - jag håller mig både fit och samtidigt gör jag något för min CO2-balans.


Frågor eller kommentarer till Robin?