Om Valeria Panzetta

Valeria
Valeria Panzetta Content manager - En del av teamet sedan juni 2019

Valeria tog sin examen i modern litteratur, förlagskunskap och journalism vid universitet i Bari och har som vinnare av flera stipendium kunnat utveckla sig både personligt och yrkesmässigt genom flera positiva erfarenheter i Europa och Asien, både under studietiden och i sitt arbetsliv. På så vis har hon lyckats skaffa sig kunskaper i främmande språk, kultur, digital Content management och grundläggande kunskaper inom marketing. 

All de här kunskaperna kommer väl till pass i företagets internationella och digitala miljö. Valeria ser till att publicera onlinebutikernas beskrivningstexter, översätter tyska texter till den italienska webbsidan och ser även till att rabattkoderna på SignorSconto.it alltid är uppdaterad. 

Valeria har lärt sig flera olika sätt att spara på. En lärdom stämmer dock överallt: Tillsammans är starkare! Oavsett om det gäller i vardagen eller under resan så slår Valeria alltid ihop sig med andra för att komma billigt undan. 

Valerias spartips

  1. Jag listade alla butiker som hade erbjudande på alla mina önskevaror. På så vis kunde jag följa de butiker som verkligen erbjöd produkterna till det bästa priset. 

  2. Bland vänner och bekanta byter vi regelbundet olika produkter med varandra. Om vi är intresserade av samma sak så föreslår jag att vi ska gå ihop och köpa något.

  3. Jag prenumererar på nyhetsbrev, för att få välkomstrabatt och andra erbjudanden vid den bästa tidpunkten om året.

Den bästa sparhistoren

Då jag har samma behov och intressen som mina grannar har vi gått ihop och bildat en inköpsgrupp. En gång i veckan skriver vi i den gemensamma chatten vad vi behöver till hushållet, när det gäller kläder eller ekologisk frukt och grönt. Sedan följer vi en rotationsprincip så att en gör inköpen åt alla. Det för med sig flera fördelar såsom färre transportkostnader, mindre miljöpåverkan och billigare pris tack vare mängdrabatt. Sammanhållning ger styrka!
Frågor eller kommentarer till Valeria?