OnePlay rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
Testa OnePlay VIP i sju dagar gratis hos OnePlay
Hyr obegränsat antal spel hos OnePlay
25% rabatt på Sid Meiers Civilization VI hos OnePlay
Upp till 80% rabatt på reasortimentet hos OnePlay
Upp till 99% rabatt på bästsäljare hos OnePlay
35% rabatt på Fotball Manager hos OnePlay
21% rabatt på Battlefield 1 hos OnePlay
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
5 %
5% rabatt på hela sortimentet hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på spelet Cities Skylines hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på spelet Professional Farmer 2017 hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på spelet Sims 4 City Living hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på spelet FIFA 17 2200 FUT Points hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på spelet Mortal Kombat X hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på spelet Magicka the Collection hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
95 %
95% rabatt på spelet The Bureau XCOM Declassified hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
95 %
95% rabatt på spelet Homefront hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabatt på spelet Battlefield 1 hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på spelet Football Manager 2017 hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på spelet Dark Souls 3 Season Pass hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på spelet World of Warcraft Legion hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på spelet World of Warcraft Legion hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på spelet Steam Mystery Key XL hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
90 %
90% rabatt på spelet The Bureau XCOM Declassified hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på spelet NBA 2K17 för PC hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på spelet Call of Duty Modern Warfare 3 hos OnePlay
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Sortimentet hos OnePlay är stort

"Att erbjuda alla en möjlighet att spela maximalt antal spel"

Idén bakom webbutiken är att det ska vara enkelt för alla att få kunna spela de nyaste och coolaste spelen. Varken ditt val av genre på spel eller sätt att spela ska hindra dig från att utforska det senaste inom spelvärlden och få en så maximal spelupplevelse som möjligt. Därför ska också priset vara det allra bästa så att inte heller det stoppar dig på din väg mot nästa level. För att hålla kostnaderna nere kan du därför också välja mellan köpa eller hyra ett spel. Det bästa med ett abonnemang är att du kan spela ett nytt spel varje dag om du så skulle vilja och du behöver inte ens vara på nätet efter att du hämtat ner spelet för att kunna använda det. Eftersom du betalar för ditt spel slipper du också störande reklam. Om du inte skulle vara nöjd med din prenumeration kan du också när som helst avbryta den.

Spel över oceanerna

OnePlay står sedan 2010 med båda fötterna om Atlanten. Det amerikanska huvudkontoret finns i Las Vegas och det europeiska är i Danmark där huvudkontoret finns i Ballerup. Förutom USA och Danmark finns det en svensk nätbutik med på det stora hela svensk information. Ytterligare finns det egna webbutiker även i följande länder:

 • Norge
 • NederländernaOnePlay funkar så här lätt!
 • Australien
 • Storbritannien
 • Tyskland

Från Playstation till Mac

När du hittat din nya spelutmaning behöver du endast skapa ett konto där du bara behöver din e-postadress. Ditt spel kommer till dig från inom fem minuter upp till en timme. Sen är det bara att spela på och sikta mot stjärnorna.

OnePlays sortiment inrymmer spel för:

 • PC
 • Android
 • Playstation 3
 • Playstation 4
 • Mac
 • XBOX ONE

Om du istället vill använda dig av sökfunktionen kan du också göra det och antingen söka efter spel för alla spelalternativ eller enligt konsol och leverantör. För att hitta ditt spel kan du också först välja om du vill köpa eller hyra spelet.

Kategorierna inom vilka OnePlay erbjuder spel av är bland andra:

 • 3D
 • Action
 • Arcade
 • Familj
 • Pussel
 • Racing
 • Rollspel
 • Shooter
 • Sport
 • Äventyr

GTA är ett av de populäraste spelen hos OnePlay

Om du behöver inspiration för din nästa quest kan du kika in under flikarna "Nyligen köpt" eller "Bästsäljare" för att indirekt hämta inspiration från dina medspelare online. Om du istället är nyfiken över vad det aktuellaste är inom spelens värld väljer du istället antingen fliken ”Kommer inom kort” eller ”Nya releaser”. Om du vill slippa att komma ihåg och gå in och kolla i nätbutikens utbud kan du istället enkelt registrera dig för nyhetsbrevet och din inbox fylls automatiskt med det senaste.

När du vill läsa lite mer om ett spel innan du bestämmer dig finns det för varje spel en beskrivning av spelet plus en faktaruta med praktiskt information om konsol, språk och utgivningsdatum. Här kan du också hitta en video om spelet och recensioner ifall andra användare har delat med sig av sina åsikter och känslor om spelet.

Spela också via Android så här:

Också för Android kan du ladda ner spel via OnePlay. Du kan välja mellan att bara spela under en prövotid eller att för en liten månadsavgift kunna spela hur många Android-spel du vill. Android-spelen funkar på både smarttelefoner och surfplattor. För att installera OnePlay-programvaran på din Samsung-telefon måste du först tillåta mobilen att installera program från okända leverantörer. Detta gör du enkelt via Inställningar och alternativet Säkerhet. Också din Kindle kräver att du ändrar i dina inställningar. Här går du i väljer du ur inställningsmenyn Mer och sedan enhet innan du kommer åt att ändra säkerhetsinställningar till det önskvärda.

Kundservice och support direkt från hemsidan

Om du behöver hjälp med din prenumeration, till exempel med nedladdningen eller uthyrningen, kan du redan få hjälp från det som står på hemsidan. Under tydliga rubriker kan du få hjälp ur ett vanligt frågor och svar-upplägg. Om du inte där hittat svaret på dina frågor går det att ringa till Danmark för mer individuell hjälp. Om du också i fortsättningen vill sköta det via datorn kan du välja mellan att mejla kundservice eller chatta med dem direkt online ifall du till exempel har svårare att uttrycka vad det exakt är som du har problem med. Om du behöver hjälp för att komma vidare med ett visst spel kan du via hemsidan hitta länkar till de olika spelens supportsidor.

Action heroes hos OnePlay

Samarbeta med OnePlay

Det finns många olika alternativ för dig och OnePlay att dra nytta av varann. Det alternativ som främst gynnar dig är de tävlingar med fina priser som med jämna mellanrum dyker upp hos OnePlay. För att delta och ha en chans att vinna finns det alltid många olika sätt; det finns länkar från alla populära sociala mediekanaler.

Om du ska anordna att evenemang eller driver en YouTube-kanal kan det också hända att OnePlay är villiga att sponsra dig. Allt du behöver göra i så fall är att mejla och berätta vad det är som du skulle vara ute efter och vad du är villig att göra i gengäld. Information som efterfrågas är vad för organisation du eventuellt representerar, vilken din marknad är och vilken publik du har.

Om du skulle arbeta för ett spelföretag finns det goda chanser för samarbete med OnePlay som ständigt utvidgar sitt utbud för att alltid kunna erbjuda det bästa sortimentet.

Så här använder du rabattkoder för att göra spelupplevelsen ännu förmånligare:

 1. Kontrollera utbudet av rabattkoder som för tillfället erbjuds för OnePlay.
 2. För att få fram både koden och nätbutiken klickar du på kodens text och den blir synlig samtidigt som webbshoppen också öppnas åt dig.
 3. När du kollat runt och hittat ett nytt intressant spel väljer du att antingen hyra eller köpa spelet. Vill du köpa klickar du på den röda knappen ”Order” och vill du hyra det väljer du den gröna ”Hyra”-knappen. Ditt spel kommer hursomhelst att hamna i varukorgen.
 4. För att öppna din inköpskorg klickar du på ”Kundvagn” upp i det högra hörnet eller på ”Till kassan” i den högra delen av fältet som du redan befinner dig i.
 5. I kassan kan du registrera dig som ny medlem eller logga in med ditt existerande konto. Här kan du dock först se till att kopiera in eller skriva av din rabattkod till fältet märkt med detsamma. Du aktiverar den genom ett klick på ”Lägg till”.
 6. Genom att scrolla ner mer kan du välja din valuta och ditt betalningssätt samt godkänna köpvillkoren.
 7. För att genomföra ditt köp måste du scrolla upp igen och trycka på ”Slutför köp”.
 8. Inom högst en timme har du sedan ditt spel tillgängligt och sysselsättning för de närmsta timmarna, eller 5. Rabattkalas säger varsågod och det var så lite.
Omdömen för OnePlay

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer