optikbutiken.se

Optikbutiken rabattkod

0 Optikbutiken rabattkoder och 2 erbjudanden för april 2017

Fri frakt på hela sortimentet hos Optikbutiken
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 341 gånger
Enkelslipade glasögon från 395 kr hos Optikbutiken
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 154 gånger
Optikbutiken rabattkoder som löpt ut – Varför?

Missa aldrig en rabattkod från Optikbutiken!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Hos Optikbutiken hittar du prisvärda glasögon på internet

Som butiksnamnet avslöjar är Optikbutiken en glasögonbutik. Förutom en fysisk butik har de en lättnavigerad webbutik med snygga herr- och dambågar, solglasögon, barnbågar och sen en tid tillbaka även linser. Firman har rationaliserat sin tillverkningsprocess jämte en egen inslipningsverkstad vilket bidrar till pressade priser på hela deras utbud. När du köper glasögon från Optikbutiken så kan du vara lugn, utöver deras attraktiva priser erbjuder de även generösa garantier på alla deras brillor.

Optikbutiken – Familjeföretag med lång branscherfarenhet

Glenn och Patrick Johansson är bröderna som 2004 bestämde sig för att grunda det som idag kallas Optikbutiken. De båda hade under en längre tid arbetat som underleverantörer till optiker på den svenska marknaden och upptäckte allteftersom att de började tröttna på den något snedvridna prissättningen som florerade på nämnda marknad. Bröderna ville nå ut direkt till konsumenterna och med hjälp av sin far Finn Johansson, legitimerad optiker sedan 40 år tillbaka, kunde verksamheten för Optikbutiken ta fart. Goda kontakter med leverantörer runtom i världen innebär att Optikbutiken kan importera sina bågar direkt från både Europa och Ostasien, glasen kommer från anskrivna leverantörer i Europa.

Stort utbud av bra bågar på optikbutiken.se

Detsamma gäller för dam- och herrbågar: glasögon är inte bara ett hjälpmedel, de är även accessoarer, något Optikbutiken är väl medvetna om – bågar för de flesta stilar finns i deras sortiment, från mer traditionella historier till modernare varianter. För lata dagar i solen finns också en rad solglasögon för merparten av ansiktsformer att beställa. Bågar för barn har de också, och numera även toriska, månads- och endagslinser. Varumärkena inkluderar:

 • Ray Ban
 • Polaroid
 • John Lennon
 • Mandarina Duck
 • Disney
 • Hello Kitty Eyewear
 • Sørenson

Reducerat pris är roligare än reducerad syn, använd en rabattkod för Optikbutiken:

 1. Titta igenom de aktuella rabattkoder som står till buds för Optikbutiken. Om rabattkoden har villkor som fungerar med ditt köp och rimlig prissänkning så trycker du på den.
 2. I samband med att du trycker på koden synliggörs den och vi dirigerar dig till webbutiken i fråga.
 3. Innan du börjar handla bör du notera eller kopiera koden, så du har den senare.
 4. Beställ nu bågar eller linser efter eget tycke. När du är färdig går du till Varukorgen.
 5. Precis under det totala priset finns en text som lyder ”Har du kampanjkod?”, tryck på den och ett fält kommer uppenbara sig – skriv in din rabattkod i det och uppdatera.
 6. Slutför därnäst din beställning genom att fylla i dina kunduppgifter om du inte redan är kund sedan tidigare. Njut nu av bättre syn till ett bättre pris.

optikbutiken instruktioner för nyttjande av rabattkod

 

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv det första omdömet!

The site does not support this resolution on IE 8